Günlerdir depresif depresif takılıyorum sırf ablamın yaptığı yüzünden!!!!
Sürekli benin içim dengesiz deli der sürekli eşimi kötüler zengin işte parasına güveniyor diye ne zaman eşimi arasa ardından beni arar kocanı aradım da ay kadın sesleri geliyordu nerde olduğunu anlamadım!!!
Eşin seni aldatıyor a getiriyor lafı da neyse önemsemiyorum.
En son yıllardır annemin evine gidememiştim bayram da gittim en son gün artık evimize dönücez öyle koltukta oturuyorum sessiz konuşmuyorum Bile birden bak seni uyarıyorum diye parmak sallıyor dedim ne oldu hayatında görmediği insanlara ben onun hakkında konuşuyormuşum rüyasında görmüş!!!
Dedim sen ne diyorsun ya bir kavga çıkardı eşimin yanında dengesiz terbiyesiz diye bağırıyor.
Artık hayatımda ablam yok kesinlikle istemiyorum yıllardır onu idare etmekten bıktım artık. Parana güvenme diyor bana yahu kim güveniyor parasına. Tatil e gidiyorum diye laf söyler 2 çocuk doğurdum diye laf söyler neyime güvenip doğurmuşum kimene yahu ben bakıyorum 19 kilo verdim durup durup yanımda ablam gibisin o kadar yaramaz çocukların var hala camış gibisin dedi durdu. Hadi dedim şeytana uyumayayım ama yok olmuyor hayatımdan çıkardım
Kıskançlık biryere kadar artık bana zarar vermeye başladı psikolojimi mafetti