Bu bey beni çatlatacak

Monalisa44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
25
16
8
Aramızda bişey yok. Kendisinden hoşlanıyorum. Bana da "gözler kalbin aynasıdır. Ben gözlerinden her şeyi anlıyorum" dedi. Sıkıntı yok. Mesajlaşıyorduk. Rahatsızlığımın olduğunu biliyor." Şu aralar depresyondayım" dedim. "Olmaz öyle" dedi. ben de" maalesef oldu" diye karşılık verdim. O da bana "benim ne suçum var" diye sordu. "Estağfurullah sizle ilgisi yok "dedim." Bana yansıtıyorsun "dedi. Yanlış anladınız falan dedim ama ikna olmadı sanki. Niye kendisi yüzünden oldu sandı anlayamadım. Ben bipolar bozukluk hastasıyım biliyor

Erkekler kadınların hep turp gibi olmasını öyle değilse bile kendilerine öyle görünmesini istiyor çoğunlukla.
Çocuk gibiler kadın eş anne hiç hasta olamaz gibi.
Ama insansınız sonuçta tedavi gerekiyorsa yaptırın onun da size destek olması gerek seviyorsa şayet.

Adamdan feci irite oldum. Ne kadar benmerkezci... Depresyona girmenizi önemseyen insan, sizinle birlikte çıkış yolları arardı ama adamın derdi ona yansıtmanız. Tabi, fiziki ve ruhi sağlığınız ne durumda olursa olsun vazifeniz onun bundan etkilenmemesini sağlamak ve onu mutlu etmeye çalışmak olmalı. Paşaya bak hele... Bir de ikna etmeye çalışmışsınız sizinle ilgisi yok diye. Ay lütfen kendinize gelin, hoşlanmayı kesip, yol verin şu düdüğe.

Her daim ona iyi, mutlu, tatlış görünme zorunluluğun yok. Böyle bir adama ne kadar rol yapabileceksin bir yandan da rahatsızlığınla başa çıkmaya çalışırken? Seni daha iyi bir hâle sokmaz bu adam, bırak gitsin.

"Bana yansıtıyorsun." ne kibirli bir cümle...
Ne haddinize haşmetlinin keyfini kaçırmak?
Hayatınızdaki kişi "Yanındayım. Birlikte atlatırız." gibi bir cümle kurmalıydı.

Bipolar teşhisi banada konuldu bazen çok mutlu bazen intiharın eşiğinde dengesiz duygularım var ama tedaviyi bıraktım 7 yıldır doktora gitmiyorum neden biliyor musun? Içindeki pisliğe bakmadan bana ruh hastası deli muamelesi yapan herkesten daha sağlıklıydı ruhum. Oyüzden ben bipolar hastasıyım demiyorum doktorun koyduğu o teşhisi reddediyorum. Sen reddetme elbette git tedavi ol ama kimseye ben hastayım deme iyiyim sağlıklıyım de. Sağlıklıymış gibi yaparak düzelmeye çalışmak ilaçlardan daha etkili.

Ben meseleyi yanlış anlamışım. Uyardığınız için teşekkür ederim. Adam girdiğim depresyondan kendine pay çıkarıyor sanmıştım. Gerçekten bakıyorum da bana niye anlatıyorsun gibi bir laf etmiş.

Bence doğru söylemiş
Depresyondaysanız uzak durun birinden
Benim ex de depresyondayım deyip durdu aylarca .benle mutlu değilsin o zaman ysni
Aşık olunca mutlu olursun
Depresyonda biriyle uğraşmak çok zor
O yüzden tedavinizi olun öylr başlayın biriyle

Bana tanıdık geldi bu yazış biçimi hani bir öğretmen vardı diyetisyenınden mi hoşlanmıstı sonra da kurucu müdürden o üyeye çok benzıyor yazış tarzınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…