26Kaç yaşındasın?
Sırf yakışıklı diye kesin olur gözüyle bakmıyorum ama yakışıklıysa şans veriyorum görünüşe çok takılıyorum malesefgüzele 40 gün de doyulurmuş, güzel huya 40 günde doyulmazmış derler. Adamın tipi düzgün, karakteri bozuk olursa, o zaman büyük sıkıntı var demektir.
aynen ben seviyorum ya meselaİnsan sevdiğini güzel görürmüş. .
Demekki henüz sevebileceğin bir kişi çıkmamış karşına ..
e sen de güzelsindir ki yakışıklılar geliyordur ne bileyim sanki:)Sırf yakışıklı diye kesin olur gözüyle bakmıyorum ama yakışıklıysa şans veriyorum görünüşe çok takılıyorum malesef
Yakisiklilik göreceli bir kavramdır belki sana yakışıklı gelen başkasına yakışıklı gelmez. Sen evlenirsin insanlar bula bula bunu mu bulmuş der belli mi olurSırf yakışıklı diye kesin olur gözüyle bakmıyorum ama yakışıklıysa şans veriyorum görünüşe çok takılıyorum malesef
Yakisiklilik göreceli bir kavramdır belki sana yakışıklı gelen başkasına yakışıklı gelmez. Sen evlenirsin insanlar bula bula bunu mu bulmuş der belli mi olur
haklısın başıma geldi de bana çok yakışıklı geliyordu çevrem bu mu gözüyle bakıyordu hatta kendi bile ben mi diyorduYakisiklilik göreceli bir kavramdır belki sana yakışıklı gelen başkasına yakışıklı gelmez. Sen evlenirsin insanlar bula bula bunu mu bulmuş der belli mi olur
Çok gelen giden yok bir iki tecrübem oldu iş ortamım falan orta yaşlı genelde çok ortamım da olmadı açıkçasıe sen de güzelsindir ki yakışıklılar geliyordur ne bileyim sanki:)
Ee şuan da nasılsınız içinize sinen biri çıktı mı yoksa şu doğru erkeği bekleyen kadın gibi kuru kafa mı kalacağızBen de tipini beğenmediğim kişiyi tanımaya da çalışmam şans da vermem, kötü bir huy belki ama hep böyleydim.
Çok şükür hem Gözüme hem gönlüme giren birini buldum ve 1 ay önce evlendim.Ee şuan da nasılsınız içinize sinen biri çıktı mı yoksa şu doğru erkeği bekleyen kadın gibi kuru kafa mı kalacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?