Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Gördüm yazdım yasak mıForumun kanayan yarasına parmak basıyor. Ben de merak ediyorum neden? Siz yazmışsınız sonra insanlar güncel zannedip yazıyorlar.
Evet yasak.Gördüm yazdım yasak mı
Eski konuya yorum yapmak nerde yasak ben görmedim yasak olsa tüm eski konular kapanır sende bilerek yasağı çiğniyorsun şu an hadi ben farketmedimEvet yasak.
Oooo esprili bir sekilde yaptigim bir yoruma bu kadar argo cevap beklemiyordum.Oldu tesekkurler bay.Hadi biz lüzumsuz bir iş yaptık sen daha lüzumsuz ca takip edip yapılan yoruma niye yorum atıyorsun
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan
Sidik yarıştırmıyoruz burda sen çiğnedin ben çiğnedime getirmeyelim olayı. Argo oldu biraz ama az önce ya meraktan diyen kişiye fazla gelmez diye düşünüyorum.Eski konuya yorum yapmak nerde yasak ben görmedim yasak olsa tüm eski konular kapanır sende bilerek yasağı çiğniyorsun şu an hadi ben farketmedim
Auuuv bunu görmekte geç kalmışım yazıverdimBen sizlerin tepesine çökmeden 3'e kadar sayıyorum kaçın
Ben yazsam bu kelimeleri coktan banlamistin beni muneBen sizlerin tepesine çökmeden 3'e kadar sayıyorum kaçın
Auuuv bunu görmekte geç kalmışım yazıverdimpardon abla
Ben yazsam bu kelimeleri coktan banlamistin beni mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?