- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
2 ay deneme sürenden önce de cıkabiliyorsun.Ama tavsiyem paraya ihtiyacın coksa baska bir yer bulmadan cıkma.İşin gerçekten zor sürekli ayakta durmak :/Merhaba kizlar ,
ise basladim 1 hafta oldu ama.simdiden okdar cok yoruldumki 9 saat ayaktayiz 1 dk durmak yok 15 20 dk yemek.icin iniyosun baska mola yok
Napcagimi sasirdim gor cik yapmakta istemiyorum birde cokk yogun hi yere verdiler yeni oldugum.halde sununyapmamissin.bunu cikartmamissin bilmiyorum ki napiyimmm diyemiyorumda .. yok yiprandim kirden tozdan hasta oldum hemen telefon yasak birde saka gibi nerde yasiyorsak.bisey olsa kimse ulasamiyorda .. 2 ay deneme suresi cikmadan.once 15 gun.oncesinden. bildirmek zorundamiyim yoksa deneme suresi oldgu icin.sorun olmazmi
Off napcam ben gectim ayi , gun saat gecmek bilmiyor
en fazla asgari verirler sigorta da yapmak zorundalar.Ne kadar maas veriyorlar peki?
Canim 3 siniftan sosyolojiden.devam.etmeyi.dusunuyorum stajimi yapcam yazin 1 ay nasil sizce2016 da önlisans kpss var eğer önlisans okuyor iseniz düşünün derim.yine DGS ile 4 tamamlayabilirsiniz. Daha iyi ataması olur 4 yıllık olunca.
Sınavsız devam yok.Anadolu Üniversitesi bütün bolumlerine dikey geçiş şartı sınavı getirdi.Canim 3 siniftan sosyolojiden.devam.etmeyi.dusunuyorum stajimi yapcam yazin 1 ay nasil sizce
Yok sinava gircem de sosyolojiden mi devam.etcem.sonra 4 yillikmi tamamlasam.bilemedim gecen.sene.dershaneye gittim.kpss icin iyi gekmedi hem.calistim.hem dershane zorladi.beni.bu senede gircem gene insallahSınavsız devam yok.Anadolu Üniversitesi bütün bolumlerine dikey geçiş şartı sınavı getirdi.
Sosyal hizmetlerden de devam edersin sonuçta dikey geçiş sınavına gireceksin girmişken kendi alanında devam et.Anadolu üniversite de bu yıl 4 yıllık sosyal hizmetler açtı. YGS puanı 353 tu.DGS puanı seneye belli olur.Yok sinava gircem de sosyolojiden mi devam.etcem.sonra 4 yillikmi tamamlasam.bilemedim gecen.sene.dershaneye gittim.kpss icin iyi gekmedi hem.calistim.hem dershane zorladi.beni.bu senede gircem gene insallah
Merhaba kizlar ,
ise basladim 1 hafta oldu ama.simdiden okdar cok yoruldumki 9 saat ayaktayiz 1 dk durmak yok 15 20 dk yemek.icin iniyosun baska mola yok
Napcagimi sasirdim gor cik yapmakta istemiyorum birde cokk yogun hi yere verdiler yeni oldugum.halde sununyapmamissin.bunu cikartmamissin bilmiyorum ki napiyimmm diyemiyorumda .. yok yiprandim kirden tozdan hasta oldum hemen telefon yasak birde saka gibi nerde yasiyorsak.bisey olsa kimse ulasamiyorda .. 2 ay deneme suresi cikmadan.once 15 gun.oncesinden. bildirmek zorundamiyim yoksa deneme suresi oldgu icin.sorun olmazmi
Off napcam ben gectim ayi , gun saat gecmek bilmiyor
abdeye alınmamızın tek sorunu müslüman bir ülke olmamız başka bır nedenı yok. almanyada dogdum buyudum tek sebep budur
tek sebep bu gerısı bahane emın ol ac ülkelerı sokuyorlar bulgarıstan polonya tr bın kat daha zengın sorun din gerısı bahaneBelcika'da dogdum buyudum bende canim. Musluman ulke olmamiz zaten basli basina bi engel onlarin gozunde :) Bu sebepten dolayidir ki zaten en ilk aday ulkelerden olmamiza ragmen hala ab'ye alinmadik. Soyledigini kabul ediyorum bu yuzden ama sen tek sebep demissin. Tek sebep bu degil. Biraz da reel olmak gerek. Gercekten bazi haksizliklar var Turkiye'de. Bunu simdi hic birimiz inkar edemeyiz. Objektif bakarim olaylara, siyasi görüsü katmaksizin. Hukuk okuyorum ve ab'nin isleyisini cigerine kadar bilirim. Bu yuzden bu konuda baya arastirmalar da yaptim. Simdi bu konuyla ilgili sayfalarca yazardim izah etmek icin ama burasi uygun bir yer degil bunun icin :)
tek sebep bu gerısı bahane emın ol ac ülkelerı sokuyorlar bulgarıstan polonya tr bın kat daha zengın sorun din gerısı bahane
Oha belki ben tanıdığım adam bana hoşgeldin beşgittin desin istemiyorum :)Evet zorunlu kasiyer presoduru malesefyorgunda hastasada olsan demek zorunlu dirkende iyi gunler deniyor
Deneme süresi yasaldır. Sanılanın aksine sadece işveren denemez seni, sen de kendini dene diye verilen bir süredir. Sadece işten çıkarılıp veya ayrıldığında bazı hakların olmaz bu süre zarfında, sigortan başlamamış zaten.
O kadar kasılıyorsan başka işlere bak bence.
4 diye biliorum bnde :) yok girdgm gun bktim calustigim kadar gun yatmazsa digortamm zaten gerekeni yaparim bi davam var su an da acik olanAslında sanılanın aksine deneme süresince sigorta yapılmak zorunda. İş hukukunda bunun işveren için bedeli var yapmadıysa. 5 asgari ücret bedeli tazminat olması gerek ya da 3 sallamıyım şimdi. Yani deneme süreside eğer haklarınızı gözetirseniz, çalışırkenki tüm haklarınızı barındırıyor. Sadece sözleşme feshi açısından kolaylık iki tarafada, o kadar.
Edit: tabi bu ülkede çalışanına insan muamelesi yapan işverende zor. Nerde ucu açık bir kanun var hepsinden yararlanıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?