Hayır eşim sorduğum bir soruya çoğu kez alaycı şekilde cvp verdi. Ben de bunun üzerine dayanamayıp azarlar tarzda konuştum. Güleceğine bir çözüm bul. Ortadaki durumu görmüyor musun, gibiOnlarıda dinlemek vardı... Siz ne yaptınızki çok uç mu fevri bir hareketinizmi oldu
Evet bu benim için bir boşanma sebebi. Ama çok fevri davranmamak adına dışardan bakan gözlere ihtiyacım var..
Eşimle zaman zaman gerek kendisi gerek ailesi kaynaklı sorunlar yaşadık. Psikolojim aşırı bozuldu. Eşim ne yapsa batar oldu. Ona çok sık sinirlendiğim doğru. Fakat ne olursa olsun görümce buna karışmamalı. Hadi o karıştı. Eş müdahale edip biz hallederiz demeli. İnsan nasıl aynı yastığa baş koyduğu karısına bu sözleri söyletir
Hepsi eşime çok düşkün ve aynı kafada . Üstelik yazışmaları okuduğum için ben suçlu çıkacağımHayır önce ortalığı birbirine katmalık konu bu görümcenizi arayıp aile işlerime karışmayın diye konuşucaksın kaynana kayınbaba hepsine eşimi dolduruyor onun yüzünden aramız düzelemiyor diceksin sonrasını sen bilirsin ..
Neden suçlu çıkasınız Eşinizin telefonu mesajı gördüğünüzde keşke görümcenize aile illerimize karışma biz iyi oluruzda sen kötü olursun deseydin ..Hepsi eşime çok düşkün ve aynı kafada . Üstelik yazışmaları okuduğum için ben suçlu çıkacağım
Sinirli iken böyle sözler uydurarak kendimi ifade ederken deşarj oluyorum bir nevi. Görümce bayanı benim tasarımım. Daha önce kullanan da olmuş olabilir, bilemiyorum"eş kişisi" "görümce bayanı" forumda ilginç kullanımlar...
Boşanma nedeni değil ama eşle ciddi ciddi konuşup görümceye de üçüncü kişi olduğunu belirtme nedeni benim için.
Valla "bosarim da ortada kalir" dedikten sonra hiic kusura bakmasin oyle herifi ben ondan once bosarim. Mabat gibi kalir ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?