Bu bir boşanma nedeni mi?

bayan gg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
675
755
103
İyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle ablası arasındaki bir yazışmaya rastladım. Ablası benim için "gitsin tedavi olsun bu kadın, adam olsun, serseri" gibi sözler sarfediyor. Eşim de hiç bir şekilde beni savunmayıp aksine onaylar tarzda onu teselli ediyor. Takma, boşver, şimdi boşarım ama ortada kalır cinsinden laflar ediyor.. Bu konuşma bir tartışma esnasında benim eşimi azarlamam üzerine yapılıyor. Görümce bayanı eşimi fiştekliyor hatta. Aç bırakmadın açıkta bırakmadın tarzında.. Şimdi yardımınızı rica ediyorum. Evet bu benim için bir boşanma sebebi. Ama çok fevri davranmamak adına dışardan bakan gözlere ihtiyacım var..

Onlarıda dinlemek vardı... Siz ne yaptınızki çok uç mu fevri bir hareketinizmi oldu
Hayır eşim sorduğum bir soruya çoğu kez alaycı şekilde cvp verdi. Ben de bunun üzerine dayanamayıp azarlar tarzda konuştum. Güleceğine bir çözüm bul. Ortadaki durumu görmüyor musun, gibi

Evet bu benim için bir boşanma sebebi. Ama çok fevri davranmamak adına dışardan bakan gözlere ihtiyacım var..

dışarıdan bakan gözler hislerinizi değiştirecek mi?
çok kişisel bir soru bu . aldatılan yada şiddet gördüğü halde boşanmayan bir dolu kadın var burada.
kişisel sınırları farklıdır herkesin..

Hayır önce ortalığı birbirine katmalık konu bu görümcenizi arayıp aile işlerime karışmayın diye konuşucaksın kaynana kayınbaba hepsine eşimi dolduruyor onun yüzünden aramız düzelemiyor diceksin sonrasını sen bilirsin ..

Eşimle zaman zaman gerek kendisi gerek ailesi kaynaklı sorunlar yaşadık. Psikolojim aşırı bozuldu. Eşim ne yapsa batar oldu. Ona çok sık sinirlendiğim doğru. Fakat ne olursa olsun görümce buna karışmamalı. Hadi o karıştı. Eş müdahale edip biz hallederiz demeli. İnsan nasıl aynı yastığa baş koyduğu karısına bu sözleri söyletir

Canim soyletmemis sadece. Soylemis de. Farkinda misin adam seni bosayacakmis da ortada kalirmissin. Bu herif hem konusuyor hem konusturuyorr.

Hepsi eşime çok düşkün ve aynı kafada . Üstelik yazışmaları okuduğum için ben suçlu çıkacağım

Hepsi eşime çok düşkün ve aynı kafada . Üstelik yazışmaları okuduğum için ben suçlu çıkacağım
Neden suçlu çıkasınız Eşinizin telefonu mesajı gördüğünüzde keşke görümcenize aile illerimize karışma biz iyi oluruzda sen kötü olursun deseydin ..

"eş kişisi" "görümce bayanı" forumda ilginç kullanımlar...
Boşanma nedeni değil ama eşle ciddi ciddi konuşup görümceye de üçüncü kişi olduğunu belirtme nedeni benim için.
Sinirli iken böyle sözler uydurarak kendimi ifade ederken deşarj oluyorum bir nevi. Görümce bayanı benim tasarımım. Daha önce kullanan da olmuş olabilir, bilemiyorum

Benim için boşanma nedeni ve ortalığı katıp hesap sorardım.
Simdi bosardim ama ortada kalır çok çirkin bir cümle,ben hazmedemem. Sanki kendi yavrusundan bahsediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…