Yine de ayakta durmaya calis,yutsun o lafi. Iste boyle tipler icin kadinin egitimi isi gucu cok onemli.Ailem ayrı. O yüzden.. Çok acı
Meslegin var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de ayakta durmaya calis,yutsun o lafi. Iste boyle tipler icin kadinin egitimi isi gucu cok onemli.Ailem ayrı. O yüzden.. Çok acı
+1
Valla bekara boşamak kolay demişler ama bende çat diye eline mahkeme kağıdını yollayıverirdim.
Boşanma sebebi işte. Onur ve haysiyetine hakaret... hassas ve maddi özgürlüğüne sahip olan biri için boşanma sebebi... çaresiz bir kadın içinse pek olası değil. Kısaca kişiye ve duruma göre değişir.İyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle ablası arasındaki bir yazışmaya rastladım. Ablası benim için "gitsin tedavi olsun bu kadın, adam olsun, serseri" gibi sözler sarfediyor. Eşim de hiç bir şekilde beni savunmayıp aksine onaylar tarzda onu teselli ediyor. Takma, boşver, şimdi boşarım ama ortada kalır cinsinden laflar ediyor.. Bu konuşma bir tartışma esnasında benim eşimi azarlamam üzerine yapılıyor. Görümce bayanı eşimi fiştekliyor hatta. Aç bırakmadın açıkta bırakmadın tarzında.. Şimdi yardımınızı rica ediyorum. Evet bu benim için bir boşanma sebebi. Ama çok fevri davranmamak adına dışardan bakan gözlere ihtiyacım var..
"eş kişisi" "görümce bayanı" forumda ilginç kullanımlar...
Boşanma nedeni değil ama eşle ciddi ciddi konuşup görümceye de üçüncü kişi olduğunu belirtme nedeni benim için.
Kpss Ataman mümkün mü bu yilMesleğim var. Atanamamış öğretmen
Hiç bilmiyorum. Zor görünüyorKpss Ataman mümkün mü bu yil
Maddi durum için katlan demeyeceğim ama şartların iyileşirse daha güçlü ve daha az yıpranmış olursun her durumda...Dedigim gibi en son çare boşanma olsun.Hiç bilmiyorum. Zor görünüyor
Normalde ben de böyle düşünürdüm. Fakat bu olay üzerine özür dileyeceği yerde beni haksız çıkardı tlf karıştırıyorum diyeYa sen herkesin dediğine bakma. Bir yuva kolay kurulmuyor. Boşan diyenlerin yüzde kaçı bu durumda boşanırdı acaba . Gurur yapmadan esinle konus geri adım atmazsa o zaman başka bir opsiyon düşünürsün . Herşeyin başı iletişim
Bu şekilde özür dileyecek biri değil malesefanlattığınız olay gerçekten çok çirkin ama;
Boşanma sebebi mi?
Cevabı: Evliliğinizdeki diğer dinamiklerle birlikte değerlendirilmeli.
Bununla birlikte ciddi bir hesap sorma sebebi hem eşinizden hem ablasından.
Alın birini vurun diğerine misali ikisi de birbirinden hatalı ve üslupları son derece seviyesiz.
Görümceye ayar verip mesafe koymalı, eşin de burnu biraz sürtülmeli, kaliteli bir özür dilemedikçe af edilmemeli.
Bir süre ilgini esine karsi kesip kendinle ilgilensen daha iyi olur... ustune çok gitme. Kavga ettikçe onun dusunmesine fırsat birakamazsin. Bir süre sabret. İnşallah hakkınız da hayırlısi neyse o olur...Normalde ben de böyle düşünürdüm. Fakat bu olay üzerine özür dileyeceği yerde beni haksız çıkardı tlf karıştırıyorum diye
İnşaallah. Allah razı olsunBir süre ilgini esine karsi kesip kendinle ilgilensen daha iyi olur... ustune çok gitme. Kavga ettikçe onun dusunmesine fırsat birakamazsin. Bir süre sabret. İnşallah hakkınız da hayırlısi neyse o olur...
bi kaç önemli unsur var burda bence. msjlaşmalar çok çirkin.kimse kimseye muhtaç değil ortada da biri bıraktı diye.ne kadarlık evlisin çocuk varmı sevgin ne derece hepsini göz önüne almak lazım.bardağı taşıran son damlamı yoksa bir anda gelen bir sinir mi hepsi önemli benceBu şekilde özür dileyecek biri değil malesef
Çocuğum var bir tane.evet son damla diyebilirim. Ben ha düzelir ha anlar derken arkamdan bu konuşmayı çevirmesi boşa beklediğimi gösterdibi kaç önemli unsur var burda bence. msjlaşmalar çok çirkin.kimse kimseye muhtaç değil ortada da biri bıraktı diye.ne kadarlık evlisin çocuk varmı sevgin ne derece hepsini göz önüne almak lazım.bardağı taşıran son damlamı yoksa bir anda gelen bir sinir mi hepsi önemli bence
Dört yıllık evli olacakTIMÇocuğum var bir tane.evet son damla diyebilirim. Ben ha düzelir ha anlar derken arkamdan bu konuşmayı çevirmesi boşa beklediğimi gösterdi