Bu bir gun Sona erer mi?

Amaz10

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
372
113
23
Merhabalar.3 senelik evliyim.
Sorunum su: Esimin ailesi bizden 4 saatlik uzakta yasiyorlar biz arada onlari ziyaret ettiğimizde her seferinde donuste onlari da alip bize geliyoruz bir hafta kadar bizde kaliyorlar.Ben şuan hamileyim ve calisiyorum ev geldigimde gergin bazen de yorgun olabiliyorum ustelik..Sorun bize gelmeleri degil zaten onlari ziyaret ediyorken ve görüşmüsken dönüşte pesimize takilmalari veya esimin israri uzerine hadi bizimle gelin dendginde hic ikiletmemeleri...basta onlara da degisiklik olur diye sorun etmedim ama bu adet haline geldi.bisey de diyemiyorum ailemi istemiyormusuna donecek konu.ama artik inlara gtmeye korkuyorum inanin yine bizimle gelecekler mi acaba diye napsam bilemedim?

buna bi çözüm bulmanız şart .. ilerde doğum yaptığız da daha çok stres yaparsınız..

değişik bir durummuş gerçekten hani gelmeleri sıkıntı değil de siz ordan dönerken gelmeleri garip peki geldiklerinde yardımcı oluyorlar mı size ev işlerinde yemekte falan

eşinizle konuşun açık açık bana zor oluyor artık diyin zamanla onlarda gelememeye alişır inşallah

değişik bir durummuş gerçekten hani gelmeleri sıkıntı değil de siz ordan dönerken gelmeleri garip peki geldiklerinde yardımcı oluyorlar mı size ev işlerinde yemekte falan
K validem destek olur elinden geldgince o konuda hakkini yiyemem.ama bu benim icin bir avuntu degil maalesef ki

İyi de alt tarafı 1 hafta kalıyorlarmış neyine tahammül edemiyorsunuz hani şunu bunu yapıyorlar gibi bir durum da yok neden gergin sinirli oluyorsunuz yorgun olmanızla onların orada olmasını anlamadım size ekstra iş mi yaptırıyorlar zatem çalıyorsunuz akşamdan akşama yatana kadar niye sorun oluyor zaten oraya gidince çok kalamıyorsunuzdur sık gitmiyorsunuzdur hiç.mi.gelmesinler zararı ne size?

Yani gebeligimi one sursem ne guzel geldiklernde yardimci olurlar bi hafta dinlenirsin fena mi eve geldginde ugrasmazsin der yani esimin bakis acisi ile boyle bir cevap verecektir diye düşünüyorum.Bunun ustune ne soylersem tartisma konusu olur.Yani durumun degismesi icin konusmam gerektiğinnin bilincindeyim ama ne demeliym kavga etmeyi göze almak istemiyorum.

Zaten gorusmus oluyoruz bir de donuste bizimle gelmelerine gerek yok diyorum ben.Cunku bu arada olan bireey degil alışkanlık haline gelmis vaziyette

ahhh ahh hep aynı sorunlar biz zavallı gelinler. Şimdi sana benim olayımı en başından anlatmayayım, amam aynı durumları yaşıyor gibiyiz.
Sana şöyle gelecekten bir şerit sayayım;
şimdi sen doğuracaksın daha da çok gelemeye başlayacaklar, sonra (eğer çalışmaya devam etmek istiyorsan ve çocuğa bakacak kimsen de yoksa) çocuğa bakmak için gelip senin eve yerkeşecekler ve bir daha da artık zar zor gidecekler bu sırada da eşin ve çocuğun için bazı şeylerden feragat edeyim derken bir bakmışsın sen perişan olmuşsun bu ne yazık ki böyle

ahhh ahh hep aynı sorunlar biz zavallı gelinler. Şimdi sana benim olayımı en başından anlatmayayım, amam aynı durumları yaşıyor gibiyiz.
Sana şöyle gelecekten bir şerit sayayım;
şimdi sen doğuracaksın daha da çok gelemeye başlayacaklar, sonra (eğer çalışmaya devam etmek istiyorsan ve çocuğa bakacak kimsen de yoksa) çocuğa bakmak için gelip senin eve yerkeşecekler ve bir daha da artık zar zor gidecekler bu sırada da eşin ve çocuğun için bazı şeylerden feragat edeyim derken bir bakmışsın sen perişan olmuşsun bu ne yazık ki böyle

Bu durum nasıl alışkanlık haline geldi şok oldum, neden bunun bu şekilde yerleşmesine izin verdiniz ki. Açık açık konuşacaksınız eşinizle bunun lamı cimi yok yani hamileliğinizi söyleyin yardımcı olurlar derse de istemiyorum kendi işimi kendim halledebilirim ama kendimden başka insanları rahat ettirmek için strese girmek istemiyorum deyin.8 aylik hamileyim görümcem doğuma kadar gelip kalmak istedi beni düşündüğünden söylüyor sağolsun ama kibarca reddettim kendi işlerimi halledebiliyorum ama yatili misafir bana gereksiz bir gerginlik veriyor strese girmektense kendi yağımda kavrulurum yani. Siz de nasıl rahat hissedecekseniz kendinizi öyle yapın o kırılır bu kırılır diye düşünüp fedakarlık yapmaya gerek yok

artarak devam eder.
hep o "ailemi istemediğini düşünmesin" diye diye geliniyor bu günlere..

K validem destek olur elinden geldgince o konuda hakkini yiyemem.ama bu benim icin bir avuntu degil maalesef ki
Yine o yönden iyiymiş. Ama ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm hele ki hamileyken insan rahat etmek ister

Tek şansınız eşinizle konuşup onu ikna etmek.

Arada evet, olabilir ama her ziyaretten sonra cümbür cemaat gelmek biraz komik bir durum açıkçası :)

Hamileyim ve şu aralar dinlenmem gerekiyor diyerek durumu bir süre normale döndürebilirsiniz ama en kısa zamanda karşılıklı konuşmak şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…