Allah yardımcın olsun demek istiyorum sadece
Önerebilecek tawsiyem yok malesef
değişik bir durummuş gerçekten hani gelmeleri sıkıntı değil de siz ordan dönerken gelmeleri garipMerhabalar.3 senelik evliyim.
Sorunum su: Esimin ailesi bizden 4 saatlik uzakta yasiyorlar biz arada onlari ziyaret ettiğimizde her seferinde donuste onlari da alip bize geliyoruz bir hafta kadar bizde kaliyorlar.Ben şuan hamileyim ve calisiyorum ev geldigimde gergin bazen de yorgun olabiliyorum ustelik..Sorun bize gelmeleri degil zaten onlari ziyaret ediyorken ve görüşmüsken dönüşte pesimize takilmalari veya esimin israri uzerine hadi bizimle gelin dendginde hic ikiletmemeleri...basta onlara da degisiklik olur diye sorun etmedim ama bu adet haline geldi.bisey de diyemiyorum ailemi istemiyormusuna donecek konu.ama artik inlara gtmeye korkuyorum inanin yine bizimle gelecekler mi acaba diye napsam bilemedim?
eşinizle konuşun açık açık bana zor oluyor artık diyin zamanla onlarda gelememeye alişır inşallahMerhabalar.3 senelik evliyim.
Sorunum su: Esimin ailesi bizden 4 saatlik uzakta yasiyorlar biz arada onlari ziyaret ettiğimizde her seferinde donuste onlari da alip bize geliyoruz bir hafta kadar bizde kaliyorlar.Ben şuan hamileyim ve calisiyorum ev geldigimde gergin bazen de yorgun olabiliyorum ustelik..Sorun bize gelmeleri degil zaten onlari ziyaret ediyorken ve görüşmüsken dönüşte pesimize takilmalari veya esimin israri uzerine hadi bizimle gelin dendginde hic ikiletmemeleri...basta onlara da degisiklik olur diye sorun etmedim ama bu adet haline geldi.bisey de diyemiyorum ailemi istemiyormusuna donecek konu.ama artik inlara gtmeye korkuyorum inanin yine bizimle gelecekler mi acaba diye napsam bilemedim?
K validem destek olur elinden geldgince o konuda hakkini yiyemem.ama bu benim icin bir avuntu degil maalesef kideğişik bir durummuş gerçekten hani gelmeleri sıkıntı değil de siz ordan dönerken gelmeleri garippeki geldiklerinde yardımcı oluyorlar mı size ev işlerinde yemekte falan
Nasil konussam ne desem yanlis anlamaz beni ailemi istemiyormusun diye baslarsa kendimi anlatmam zor olur ki ailesine bağlıdırGebeliginizi one surerek Eşinizle uygun bir dille konuşmayı deneseniz.
Zaten gorusmus oluyoruz bir de donuste bizimle gelmelerine gerek yok diyorum ben.Cunku bu arada olan bireey degil alışkanlık haline gelmis vaziyetteİyi de alt tarafı 1 hafta kalıyorlarmış neyine tahammül edemiyorsunuz hani şunu bunu yapıyorlar gibi bir durum da yok neden gergin sinirli oluyorsunuz yorgun olmanızla onların orada olmasını anlamadım size ekstra iş mi yaptırıyorlar zatem çalıyorsunuz akşamdan akşama yatana kadar niye sorun oluyor zaten oraya gidince çok kalamıyorsunuzdur sık gitmiyorsunuzdur hiç.mi.gelmesinler zararı ne size?
Yine o yönden iyiymiş. Ama ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm hele ki hamileyken insan rahat etmek isterK validem destek olur elinden geldgince o konuda hakkini yiyemem.ama bu benim icin bir avuntu degil maalesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?