Ya ilk bikac kez degisiklik olsun diye gelindi.bi de esim hadi gelin siz de bizle donerken diyor ortamda bana onceden birşey sorulmuyor haliyle bnim orada itiraz etme gibi bir şansım olmuyor.ilk zamanlar onemsemedim ama suan batıyor acikcasi.bir de burada esimin abisi var erkek kardesi var bazen onlar da soyluyor donerken annemi de alin gelin gormus oluruz biz de diye..falan filan yani dis gucler de oluyor isin icinde. Ben engel nasil olacagim bu durumda..Bu durum nasıl alışkanlık haline geldi şok oldum, neden bunun bu şekilde yerleşmesine izin verdiniz ki. Açık açık konuşacaksınız eşinizle bunun lamı cimi yok yani hamileliğinizi söyleyin yardımcı olurlar derse de istemiyorum kendi işimi kendim halledebilirim ama kendimden başka insanları rahat ettirmek için strese girmek istemiyorum deyin.8 aylik hamileyim görümcem doğuma kadar gelip kalmak istedi beni düşündüğünden söylüyor sağolsun ama kibarca reddettim kendi işlerimi halledebiliyorum ama yatili misafir bana gereksiz bir gerginlik veriyor strese girmektense kendi yağımda kavrulurum yani. Siz de nasıl rahat hissedecekseniz kendinizi öyle yapın o kırılır bu kırılır diye düşünüp fedakarlık yapmaya gerek yok
Senede 2 bilemedin 3 kez gideriz.ama uzun kalirizSiz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?
Senede 2 bilemedin 3 kez gideriz.ama uzun kaliriz
Malesef esimle aramda boyle bir iletisim.mumkun degil o yuzden tartisma olacak diye cok cekiniyorum.hamile oldugum icin de bir tartsmayi cekebilecek halde degilim.Bu işler hep böyle biraz iyi niyetten biraz da ilerisini öngörememekten bu hale geliyor.
Şu saatten sonra söyleyeceğiniz her şey yanlış anlaşılmaya müsait.
Sıkıntılı bir durum ben olsam rahatsızlığımı güzel bir dille ama açıkca anlatırdım eşime, bizim aramızda öyle bir iletişim mümkün ama her evliliğin dinamiği farklı tabii...
Açıkca konuşamam diyorsanız;
Eşiniz 'annemlere gidelim' dediğinde gerek yok, zaten her defasında bizimle geliyorlar, bu sefer biz gitmeden onlar gelsin, görüşelim deseniz?
Evet her donusumuzde kalirlarYani siz dönerken sizinle gelip 1 hafta kalıyorlarsa
Tüm senede toplam 2 bilemedik 3 hafta kalıyorlar sizde
Doğru mu???
Evet her donusumuzde kalirlar
Biz zaten gidip en az bir hafta kalmisken dondugumuzde beraber dönmenin gereksizliginden ve bunun her gidisimizde gerceklesmesinden bahsediyorum.sorun senede toplam 2 3 hafta kalmalari degil bunu belirttm onceden ama neyse yine belirteyimTüm bu yaygara senede 2-3 hafta için miydi?
Sizce eşinizin ailesinin sizde kalmaları gereken/ kalabilecekleri süre senede kaç gün?
Biz zaten gidip en az bir hafta kalmisken dondugumuzde beraber dönmenin gereksizliginden ve bunun her gidisimizde gerceklesmesinden bahsediyorum.sorun senede toplam 2 3 hafta kalmalari degil bunu belirttm onceden ama neyse yine belirteyim
Esime bu durumu ifade etmek sandiginiz kadar kolay değil o yuzden dert ettim belki bir fikir veren olur diye..1 hafta kalıyorlarsa sanırım kendileri otobüsle dönüyorlar.
Eşinizle konuşun o zaman, başka bir hafta kendileri gelsinler. Hem siz hem onlar özleyince.
Sorunu burada paylaşmanızdaki amacı anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?