Bu bir hastalık mı? :(

bu tarz bir durumu bende yaşadım nişanlı iken yeni aldığı telefonu kaybetti eşim
ve iphone kampanyasına girip faturaya yansıyacak şekilde iphone aldı
evlendik hala ödüyoruz dısardan sadece telefonu alsaydık bu kadar pahalıya cıkmazdı

ama evli iken telefonunu değiştirmek istese
ve kenarda ki paramıza göz dikse tepkim cok ağır olurdu..

verme paranı, sen bekarken bi kenara para atmanın ne kadar önemli olduğunu idrak etmişsinde evli adam mı anlamıyo, kime caka satacakmış lüks telefonla, ondan sonrada ay sonu gelmez gene sana surat sallar sen çok harcıyo olursun :47:

tlf.nu almıyoruz şimdi bir afra bir tafra dolaşıyor evin içinde neymiş efendim iş arkadaşlarının hepsinde tlf. varmış diyorum ki maaş fazla geliyor herhalde devlet sie az maaş versin :52:

Eşimde bana 3 binliralık bi telefon almıştı hediye

geri iade ettirene kadar anam ağladı üstüne üstlük bi de ev kredisi ödüyoruz zar zoır gecınıyrouz yani

borç yapmış almış iade ettırdım kapattırdım hesabı ama bi de bana sorun nasıl oldu die

aldıgı yer ayak dirio fln oo fena benım eşim de hiç bilmez para tutmayı

adım cimriye cıktı zaten evde halbu kı o kadar sıkmam ama eşim çok bolçak

ben de senle aynı dertten muzdarıbim canım yola getırdım ama ben çok zor oldu

tlf.nu almıyoruz şimdi bir afra bir tafra dolaşıyor evin içinde neymiş efendim iş arkadaşlarının hepsinde tlf. varmış diyorum ki maaş fazla geliyor herhalde devlet sie az maaş versin :52:

bu tavır ergen tavrı değilde ne, berkcanın ayakkabısı nike bende ondan isterim yaaa herkeste var bu ne şimdi :52:

bu tarz bir durumu bende yaşadım nişanlı iken yeni aldığı telefonu kaybetti eşim
ve iphone kampanyasına girip faturaya yansıyacak şekilde iphone aldı
evlendik hala ödüyoruz dısardan sadece telefonu alsaydık bu kadar pahalıya cıkmazdı

ama evli iken telefonunu değiştirmek istese
ve kenarda ki paramıza göz dikse tepkim cok ağır olurdu..

evet canım o kampanyayada girmek istedi ama borçlarımızdan dolayı altından kalkamıcağımızı söyledim :52: ama nasıl ikna ederim bilmiyorum :50:

hala bitmeyen borçlar varken eşiniz bunun farkında değil mi ...Yanlış anlamayın beni tabi.. İnsanlar sıkıntılı dönemlerinde bazen böyle saçma şeylere sarıp bunu rahatlama şekli gibi görebiliyor. Ama bu büyük sorumsuzluk. Ve en önemlisi onu da sizi de zora sokabilicek bişey bu tarz düşünce şekli.

Eşimde bana 3 binliralık bi telefon almıştı hediye

geri iade ettirene kadar anam ağladı üstüne üstlük bi de ev kredisi ödüyoruz zar zoır gecınıyrouz yani

borç yapmış almış iade ettırdım kapattırdım hesabı ama bi de bana sorun nasıl oldu die

aldıgı yer ayak dirio fln oo fena benım eşim de hiç bilmez para tutmayı

adım cimriye cıktı zaten evde halbu kı o kadar sıkmam ama eşim çok bolçak

ben de senle aynı dertten muzdarıbim canım yola getırdım ama ben çok zor oldu

bi surat geziyor akşamları evde bakalım neler olacak :9: inşllh ikna ederim canım bende

evet canım o kampanyayada girmek istedi ama borçlarımızdan dolayı altından kalkamıcağımızı söyledim :52: ama nasıl ikna ederim bilmiyorum :50:

bir şekilde ikna et bin kere pişman olduk biz 2010 da almıstık daha bitmedi
kampanya bitti diye 1200 tl fatura bile kestiler
taksite baglattık aman diyim canım:ssz:

bu tavır ergen tavrı değilde ne, berkcanın ayakkabısı nike bende ondan isterim yaaa herkeste var bu ne şimdi :52:

evet canım şimdi iş yerlerinde bu moda başladı neymiş 2 binliralık tlf. almış bende alacam eşine almış bende alacam nedir anlamadım tlf. işte alo diyosun bitiyor yok kamerası iyi olacakmış yok nete girecekmiş bilgisayar gibi olacakmış of of kafayı yememek elde değil :52:

okuyunca çok sasırdm
benim erkek arkadaşımın telefonun tuşlarnda artık yazı kalmamıştı,harfler sayılar silik ,ekran çizikten görünmüyor kendinden başka kimse kullanamıyodu telefonu değiş dedim gerek yok diye karşı çıktı kaç kere.en son kendime yeni bi telefon aldm benim eskisini ona verdm en azında biraz daha düzgün ama rengi pembe:))
ön kapağı değiştir başka renk yap dedim hiç aldırış etmedi böyle kullanırım diyo ona bile para vermiyo yani :))

okuyunca çok sasırdm
benim erkek arkadaşımın telefonun tuşlarnda artık yazı kalmamıştı,harfler sayılar silik ,ekran çizikten görünmüyor kendinden başka kimse kullanamıyodu telefonu değiş dedim gerek yok diye karşı çıktı kaç kere.en son kendime yeni bi telefon aldm benim eskisini ona verdm en azında biraz daha düzgün ama rengi pembe:))
ön kapağı değiştir başka renk yap dedim hiç aldırış etmedi böyle kullanırım diyo ona bile para vermiyo yani :))

ah ah öyle kocaya hasretim canım :37:

çoğu insan artık lüks ve pahalı telefonların kendilerini dışarıda zengin göstereceğini düşünüyor. resmen bir hava atma aracı gibi kullanılmaya başlandı
hadi bunu gençler yapıyor anlıyorumda koskoca evli adamlar niye gidip bu tarz şeyler yapar yani 1500 - 2000 lira parayı evine harcıyacağına telefon alan insanlara pes diyorum.

valla bence hastalık....
yoksa insan borcunu ihtiyaçlarını unutup telefon diye tutturmaz...
izin verme bence bozmasaymış...

telefonla statü sahibi olunmuyor maalesef hele o pahalı telefonlarla otobüse binenler inanılmaz komik oluyor:52:

benim cebimdeki telefon 2.el 50 tlye aldım sadece arama ve mesaj atma özelliği olan bir telefon...

görgüsüzlük alameti bence ayranı yokken tahtırevanla gitmek..:53:

telefonla statü sahibi olunmuyor maalesef hele o pahalı telefonlarla otobüse binenler inanılmaz komik oluyor:52:

benim cebimdeki telefon 2.el 50 tlye aldım sadece arama ve mesaj atma özelliği olan bir telefon...

pahalı telefonu olanlar neden otobüse binince komik duruma düşüyorlarmıs
isteyen istediği ulaşım aracını kullanır ne kadar sığ düşünceye sahipsiniz

Son düzenleme:

Telefonum ucuz bir telefon değil sizin kategorileştirmenize göre, ayrıca otobüs ile yolculuk ediyorum çoğu zaman.
Bunda komik ya da gülünecek bir durum göremedim.
İsteyen istediğini kullanabilir.
Görgüsüzlük ne demek açın sözlükten okuyun derim.

arkadaşlar pahalı telefon kullanmak görgüsüzlük değil olamaz kimseyi ilgilendirmez
burdaki konu zaten pahalı telefon kullanma hastalığı yani bazı insanlar
borcu varken yine borç harç pahalı telefon alma derdine düşüyorlar
esas saçma ve yanlış olan bu

Back
X