Bu bir iç dökmedir

Bu forumda da bir insan kendisine özeleştiri yapınca üstüne gittikçe gidiyorlar. Hayır verdikleri bir öneri de yok. Takmayın siz kimse mükemmel değil. Sadece yanlış insanlarla karşılaşmışsınız. Allah iyilerle karşılaştırsın
Sag olun sad3ce bu forumda degil hayatta boyle.guclu durmadiginiz an ezileni daha cok ezme gudusu var insanlarda.

Fazla kibar nazik insanlar itici oluyor insan onları kırarim diye korkuyor e boyle olunca da yakinlarında dolasmak isyemiyor. yapabiliyorsanız biraz salın kendinizi rahat davranın. Ben de bir aralar sizin gibiydim. Tabiki tüm suçlu siz değilsiniz. İnsanlarda da samimiyet kalmadı ki
Bu yapi ama degismez.ben cocukken de kibardim.

Evlendim bosandim.nasil bir enerjim varsa hic istenmem.mesela lisede arkadaslarim yakin iliskiler kurarlardi ve ben onlarla olamazdim.dislanirdim hep. Onlar gibi degildim.onlar kiz kavgasina giderlerdi mesela ben bunu uapmak icin fazla kibarddim beni birakir giderlerdi🤣ya ben hep yanlis yerd3 yanlis insanlarlaydim.hayatim boyunca.
Evliligimdeki adam da benim icin yanlisti
Ama herkes mi yanlis.ben nazik bi insanimdir kurallara uyarim ahlaki degerlere bagliyimdir.insanlarin boyle olmadigini dusunuyorum.ya da zeki olmadiklarini dusunuyorum.
Mesela su an yoneticimle sorun yasiyorum cunku bu gerizekali adamdan emir almak beni rahatsiz ediyor gibi gibi gibi...kimseyle anlasamiyorum.sıkıliyrum insanlardan.yalnizim mutsuzum.
Rol yapsam da egreti duruyor mutlu degilim
Olabilir yalniz mutlu olun siz de..Sanki tüm dostluklar gercek mi bakiyorsun can ciger kuzu sarmasi arkalarini dönüp birbirlerine neler sayıyorlar. Yuzde yüz samimi dostluk.yok karşılıklı alttan almalar var daha çok benim sevdigim arkadaslarim az ve öz gorustuklerim kafadengi birkac aile yeter de artar bile ..

Olabilir yalniz mutlu olun siz de..Sanki tüm dostluklar gercek mi bakiyorsun can ciger kuzu sarmasi arkalarini dönüp birbirlerine neler sayıyorlar. Yuzde yüz samimi dostluk.yok karşılıklı alttan almalar var daha çok benim sevdigim arkadaslarim az ve öz gorustuklerim kafadengi birkac aile yeter de artar bile ..
Benim hayatta gercek 3 dostum var hic yok degil

Mesela yardkmci llursaniz sevinir8m.gercekten bulamiyorum hatami
Çevrenizdeki insanlarla diyaloğunuz nasıl ? Yaptığınız tartışmaları tekrar bir gözünüzün önüne getirin, siz neler söylediniz olaylar nasıl bu boyuta geldi.
Yapı olarak sabırsız mısınız ? Sinirli misiniz ?

Zeki ve çok kibar olabilirsiniz, bunu buradan anlamamız mümkün değil. Ama insan ilişkileri bunlara bakmaz, insan ilişkilerinde tahammül önemlidir, karşılıklı fedakarlık ve mütevazilik olursa sevilen biri olursunuz.

Insan insana muhtaç, ve insan doğru insanlarla mutlu olabiliyor. O yüzden biraz bu konularda değiştirebilirsiniz kendinizi.

Mesela yöneticinize bir doçent ayarlamadan evvel söyleyip, fikrini alıp onunla iş birliği içerisinde yapmak varken tek başınıza yapmış olmanız elbette ki hoşuna gitmeyebilir. Ama birlikte yapar, bir şeyleri paylaşır, bazen insanları tolere ederseniz bence sıkıntı kalmaz.

Çevrenizdeki insanlarla diyaloğunuz nasıl ? Yaptığınız tartışmaları tekrar bir gözünüzün önüne getirin, siz neler söylediniz olaylar nasıl bu boyuta geldi.
Yapı olarak sabırsız mısınız ? Sinirli misiniz ?
Tartismiyorum.hic tartismam yok diyebilirim.mobing goruyorum.ama tartisma yasamiyorum.
Bir defa tartistim.inda da yoneticimin bana bilgi vermeyip her sabah gelip soracaksin ayagima demesiydi.hatam yoktu hayir

Zeki ve çok kibar olabilirsiniz, bunu buradan anlamamız mümkün değil. Ama insan ilişkileri bunlara bakmaz, insan ilişkilerinde tahammül önemlidir, karşılıklı fedakarlık ve mütevazilik olursa sevilen biri olursunuz.

Insan insana muhtaç, ve insan doğru insanlarla mutlu olabiliyor. O yüzden biraz bu konularda değiştirebilirsiniz kendinizi.

Mesela yöneticinize bir doçent ayarlamadan evvel söyleyip, fikrini alıp onunla iş birliği içerisinde yapmak varken tek başınıza yapmış olmanız elbette ki hoşuna gitmeyebilir. Ama birlikte yapar, bir şeyleri paylaşır, bazen insanları tolere ederseniz bence sıkıntı kalmaz.
Iste bunu yapamiyorum.bana yaptiklari aklima geliyor.ve bir isi beraber yapabilecek kapasitede biri degil.adam bildiginiz her seyi eline yuzune bulastiran biri.daha yuzde yuz dogru bir isi bitirebildigini gormedim.ve benim is kalitemi dusuruyor
Onunla ortak is yapmak istemiyorum.

Iste bunu yapamiyorum.bana yaptiklari aklima geliyor.ve bir isi beraber yapabilecek kapasitede biri degil.adam bildiginiz her seyi eline yuzune bulastiran biri.daha yuzde yuz dogru bir isi bitirebildigini gormedim.ve benim is kalitemi dusuruyor
Onunla ortak is yapmak istemiyorum.
Ornegin 5bdk lik is onhnla yapilinca 2 gun falan suruyor.oyle gerizekali

kibar değil bariz kibir manyağı egoist itici bi tipsiniz. kendinize göre aşırı mükemmelsiniz ve herkes kötü bu mantıklı mı bi daha düşünün bence.

D0176FDE-401A-40EE-8BB2-DB5B09AF974F.webp

Sevdiğim bir hocam derdi ki, insan sahip olduğu hasleti belirtme ihtiyacı hissetmez. Sahip olmadığını ise diline dolar. Hocam çok zekiydi. Biz geri zekalılar olarak ne demek istediğini yıllar sonra ancak anlayabildik. Siz zeki olduğunuz için bu yazdığımı tek seferde anlayabilirsiniz efem.

Back
X