Bu bir iç dökmedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Kendimden annemden babamdan kardeşimden dostum sanıp ne bok oldugunu bildiğim insandan akrabalarımın bazılarından işyerindeki pisliklerden herkesten nefret ediyorum. Hepsinden evet. Sorun sende diyin ne derseniz diyin vardır bende de sorun beni.bu hale getirenler suçlu aynı kapıya cıkıyor herşeyden nefret ediyorum. Hatta ağlamaktan bile sırf bu yüzden ağlamıyorum bile.. Ağlayamıyorum o an bile.sinirleniyorum. Hayattan nefret ediyorum sınandığım vea öle sandığım bu hayattan nefret ediyorum. Bu ailede doğmaktan bu çevrede yaşamaktan ölesiye nefret ediyorum. İyileşemiyorum iyileşmeyeceğim. Bugün mesela kendimi azıcık iyi.hisettim ne oldu yine bok gibi biten birgün oldu. Yine öfke sinir nöbeti yine mutsuzluk. Boşuna doğmuşum bu Dünyaya. Keşke yok olsaydım. Yada bunların hiçbirini hatırlamasam baska bir ailede uyansam açsam gözlerimi dünyaya birileri gibi şanslı mutlu hayatı yaşayan. Adaletine sıçtığımın dünyası. Herkesten ve herseyden nefret ediyorum. He şimdiden söyleyim bu konuma gelip bana hakaret edecek olan herkesten de nefret ediyorum. Birgün acı çekmeden yok olmak dileğiyle.

Ergen misin? Bu kadar cok nefret kelimesini bir yetiskin kullanmaz.

Alttan alır susarsın bi gün dayanamaz patlarsın öfke kontrolu yok derler, alttan almıyosun derler. Susarsın sustukça sen yıpranırsın ruh sağlığın bozulur. Bisürü fedakarlık yaparsın kimse görmez, herkes nerden vururum diye bakar vurur. Sen geçimsiz olursun. Yok yani böyle insanların içinde sağlıklı kalabilmek imkansız

canım daha bugün babamin hastanede bi rahatsizligindan dolayi randevusu vardi beraber gittik ve kendime okadar cok sükredecek neden buldumki hic bisey yolunda gitmese bile saglikliyim.dedim kendi kendime bi rahatsizliyim yok durumunun ne oldugunu tabiki bilemem ama her anina sükret mek icin sebebler ara kendine Allaha sigin insAllah tez zamanda kurtulursun bu düsünceden

Yas kac yas? Cok kucuksunuz herhalde anlatim tarziniz cocukca geldi

Madem yetiskinsinjz calisiyorsunuz kendinize yebi bir hayat kurun? Neden hayati kendinize zehir etmek icin cabaliyorsunuz?

Niye hakaret etsin biri size..
Kötü bi zaman geciriyorsunuz ve istediğinizden istediğiniz kadar nefret edebilirsiniz..
Böyle yaşamaya devam etmemek için elbet kabullenme ve bi umut bulma zamanı gelecek sizin için de..
Niye nefret ediyorsunuz?

Senin sorunun ne dostum

Hayatında ki tüm olumsuzlukları ,etrafında ki insanlara bağlayıp,nefret triplerine girme.

Ailevi sorunlarım , arkadaşlarımla sorunlarım var ama senin gibi etrafa nefret kusmuyorum. Çünkü bi o kadar bu sorunlarda kendiminde hataları olduğunu biliyorum.

Hayatınız anlattığınız kadar berbat olamaz, mutlaka seni ayakta tutan iyi şeylerde vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…