Ergen misin? Bu kadar cok nefret kelimesini bir yetiskin kullanmaz.Kendimden annemden babamdan kardeşimden dostum sanıp ne bok oldugunu bildiğim insandan akrabalarımın bazılarından işyerindeki pisliklerden herkesten nefret ediyorum. Hepsinden evet. Sorun sende diyin ne derseniz diyin vardır bende de sorun beni.bu hale getirenler suçlu aynı kapıya cıkıyor herşeyden nefret ediyorum. Hatta ağlamaktan bile sırf bu yüzden ağlamıyorum bile.. Ağlayamıyorum o an bile.sinirleniyorum. Hayattan nefret ediyorum sınandığım vea öle sandığım bu hayattan nefret ediyorum. Bu ailede doğmaktan bu çevrede yaşamaktan ölesiye nefret ediyorum. İyileşemiyorum iyileşmeyeceğim. Bugün mesela kendimi azıcık iyi.hisettim ne oldu yine bok gibi biten birgün oldu. Yine öfke sinir nöbeti yine mutsuzluk. Boşuna doğmuşum bu Dünyaya. Keşke yok olsaydım. Yada bunların hiçbirini hatırlamasam baska bir ailede uyansam açsam gözlerimi dünyaya birileri gibi şanslı mutlu hayatı yaşayan. Adaletine sıçtığımın dünyası. Herkesten ve herseyden nefret ediyorum. He şimdiden söyleyim bu konuma gelip bana hakaret edecek olan herkesten de nefret ediyorum. Birgün acı çekmeden yok olmak dileğiyle.
Ergen misin? Bu kadar cok nefret kelimesini bir yetiskin kullanmaz.
Yaşım 24 ergen filan değilim.bıktım bıkkınlık..Yas kac yas? Cok kucuksunuz herhalde anlatim tarziniz cocukca geldi
UzuldumYaşım 24 ergen filan değilim.bıktım bıkkınlık..
Battı mı?Ooo hemde agir ergensin
Ailem berbat kardeşimle anlasamıyorum arkadaşlarım fos cıktı iş hayatı yoruyor hersey üst üste geldi ve ben iptalUzuldum
Nasil bu hale geldiniz?
Kuramadığım içinMadem yetiskinsinjz calisiyorsunuz kendinize yebi bir hayat kurun? Neden hayati kendinize zehir etmek icin cabaliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?