Bu bir iç dökmedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çünkü bu insanlardan bu forumda da var al mesela bitanesi hemen kondu buraya ergen misin yazmıs sanane be kardesim.zaten canım burnumda ve her seferinde ben ban yiyorum bu kıskırtanlara hayat güzel burda bile adalet yok al görürsünüz yarına banlanmıs konum kapanmış olur site yöneticilerinden de nefret ediyorum.

Yok..

Hayat hakikaten b.k.
Ama bazen imkanlarımızı biz yaratırız
Kendi önümüzü kendimiz açarız.

Bazı şeyleri değiştirmek yerine onları öyle b.ktan kabul edip bir yol çizmeliyiz.
Herkes aynı hayatta...
Mesela bunu ilk defa yazıyorum forumda.
Ben de neredeyse tecavüzü yaşamış bir insanım.
Herkesin sorunları var..

Mesela ben sizi çok samimi buldum. Daha önce ilgimi çekmemiştiniz. Son mesajınıza güldüm bile.
Beni sevmekle başlayabilirsiniz.

Aileniz baskici mi? Ne yonden kotu? Acarak anlatirsaniz yardimci olabiliriz. Sonucta kimsenin ailesi mukemmel degil ama cozum uretilebilir. Boyle hayat gecmez.

Babam alkolik adam akıllı çalışmaz devamlı işten cıkar. Annem psikolojisi bozuk mıymırık kendi için bir doktora bile gitmiyor psikologa sürekli söylenen takıntılı biri kardeşim varsa yoksa erkek delisi arkadas meraklısı kendini dısarı vermiş hani yanımda o olsa anlasabilsek keske ama yok dost bildiğim kişi orospu olma yolunda ondan da bıktım tiksindim sevmiyorum işyerimde insanlar hep ikiyüzlü iyiniyetim suistimal edildi karşılığını alamadım ve bunaldım erkek arkadasım yok olmuyor da cünkü hep sinirliyim sorunlarım o kısmı da etkiliyor kendimden bıktım

Dur canım bi sakin ol.. sormuşlar ne var?
Tartışmak ne katacak sana yorulmaktan başka.. içini döktün.. belki iyi gelecek kişiler yorumlar bulursun bi nebze daha iyi olursun.. olumlu bak biraz..

Aşırı hınçlı ve hırslısın. Sıraladığın ya da sıralayacağın birçok sebep vardır belki de haklısındır bilemem ancak kimse doğacağı aileyi annesini, babasını seçemiyor. Seni rahatlatmasını umduğum birkaç şey söyleyeceğim işe yarar mı bilmiyorum ama denersen birşey kaybetmezsin bundan eminim. İçten içe umut besliyorsun ailenden yana mutlu olmak, aradığın aile sevgisini ve ilgisini bulmaktan yana bu sana içten içe beklenti sağlıyor öncelikle kimseye güvenme, yalnız geldik yalnız gideceğiz güçlü olmak için donanımlı ol yaşın müsaitse güzel bir meslek edin ne kadad güçlü olursan o kadar kolay çabalarsın. Böylece kendine hayal ettiğin hayatı inşaa edebilirsin geçmiş seni üzebilir ama kahretmez umudunu kendine sakla asla kendinden umudunu kesme

Annenizi tarif ederken kendinizi tarif etmişsiniz sizde aynısınız,bi doktora bile gitmiyorsunuz kendiniz için bu kadar nefret normal mi sizce?

Negatif enerjin buradan hissediliyor sakin ol kendin için.

Konuşma tarzınız çok itici. Biraz daha ılımlı olursaniz güzel anlasilirsiniz.

Fevri olmanın sadece kendine zararı var ileride sinir hastası olur kalırsın.

Azıcık Relax olmaya çalış.

Mesleğim var calısıyorum lanet ederek de olsa bazı bazı.. Mutsuzken calısmak ne zor ama.mecburum ailemi hep düzeltmek istedim yıllarca olmadı ne zaman ki umudu kestim delirdim.

Annenizi tarif ederken kendinizi tarif etmişsiniz sizde aynısınız,bi doktora bile gitmiyorsunuz kendiniz için bu kadar nefret normal mi sizce?
Gidiyorum 2 yıldır ilaç da kullanıyorum ama esas sorunu cıkaranlar yani basta B av ama değişmedikçe ben gitsem bile bi B.ka yaramıyor

Zaten sinir
Sinir hastasıyım zaten o kısmı coktan gectim ben gec kaldınız..

Zaten sinir

Kendi hayatınızı kursaniz mesela. Ayrı bir eve ciksaniz kendi duzeniniz bence rahatlarsiniz. Tabi aile faktörü önemli onlar ne der ?

Mesleğim var calısıyorum lanet ederek de olsa bazı bazı.. Mutsuzken calısmak ne zor ama.mecburum ailemi hep düzeltmek istedim yıllarca olmadı ne zaman ki umudu kestim delirdim.
Aileni düzeltmeye çalışma canım benim kendine onlardan uzak bi hayat kurmaya çalış uzak dur madem seni bu kadar kötü etkiliyorlar kimseye ihtiyacım yok diye düşünebilirsen kendini daha özgür hissedeceksin aslında,arkadaşın kardeşin napabilir senin için en fazla,senim mutsuzluğunu giderecek insanlar onlar değil,neden biraz rahatlayıp akışına bırakmıyorsun belliki çok uğraşmışsın ama kendini yemişsin,işini neden sevmiyorsun? Ne iş yapıyorsun? Ekonomik özgürlüğünde varmış ne güzel

Kendi hayatınızı kursaniz mesela. Ayrı bir eve ciksaniz kendi duzeniniz bence rahatlarsiniz. Tabi aile faktörü önemli onlar ne der ?
Bu yüzden mutsuzum zaten cıkıs kapısı yok hayatımda. İlla evlenip kurtulcam.bu evden ama ondan da umudum yok. Ailem ne mi der babam 3. Sayfa haberi olur ne dicek

Anne baba olunca kusursuz insan haline gelinmiyor onlar da insan ve yaşları da ilerledi mi hele birşeyleri anlatmak, değişmeleri o kadar zor ki neredeyse imkansız. Nabza göre şerbet verin öyleyse yanlarında çocuk avutur gibi hak verin mutlu edin, siz onları mutlu etmeyi deneyin mutlu olurlarsa muhakkak sizi de ederler. Aksi halde bırakın gitsin, geleneksel olarak görüşmek için saygıyı koruyun arada laflayacak kadar yüzünüz olsun yeter gerisi onların yolu, onların hayatı bakalım nasıl ilerliyorlar diye endişe etmeyin biraz bencil olun, mutluluğunuzu sadece kendi isteklerinize bi kulak verin sonra gerçekleştirmeye koyulun

İnsanlar yüzünden işyerini sevmiyorum bir adet dedikoducu ikiyüzlü sekreter bir adet evli yavşak ama millete dindar görünen bir pezevenk yüzünde.n.

Zaten sinir

Daha 24 yaşındasınız ne geçi allah aşkına böyle yaklaşmayın düzelemezsiniz ki böyle.İsterseniz kaçmak için evlenin ordada aynı sorunları yaşayacaksınız olaylara daha sakin bakmayı öğrenmedikçe

Kıç.kadar evde bu dediğin bile zor yatacak yerim bile onlara baglı hergün göçebe gibi bi o odaya bi bu odaya babam efendisinin keyfine laf da anlamaz asla yıllardır böle 2 oda g.t kadar ev bir gram mı ilerlemez insan calismayıp içerse evet ilerlemez. Ama asla kabul etmez sorsan evlatları için yaşar. Kendimden nefret ediyorum cünkü bugün ölseler yine kahrolurum yaşasalar yine aynı duygusallığıma tükürim

Kendin den nefret etmen hepsini sıfırladi yaşaman için benliğini bulman lazım sen kendinde de diilsin kızsan git evlen sen daha nefret görmemişsin madem bu kadar Aile nden nefret ediyosun kendi hayatını kendin kur çalışma arkadaşını da sil git kendine bi dünya kur sevdiklerinle çoğalt dünyani sildiklerini özleyeceksen baştan sıkı tut bağlarını aksi takdirde geri dönüşün olmaz çünkü nefretini başkalarına da akittin belli ki. Allah sana yaşama ve dayanma gücü versin inşallah için den çıkarsın bu durumun ama erkeksen ilgi çektin bu kadar üye etkilendi nefret cümlelerin den kendi nefretinde bogul bize nee?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…