hatasından nasıl ders aldı?
evde iki oturup ağladınız odaa dizinize kapandı yalvardı.
boşanmadınız.boşansaydınız kapınızda köle olsaydı.
sizi yeniden sevdirmeye çalışsaydı.
yeniden evlenme teklifi etseydi.
her gün kapınızda sürünseydi.
yapmadınız.evde söylenip başının etini yediniz belki.akşama da surat yaptınız.
anlıyorum hıhıh dersini almıştır.
kolay bir sınavdan geçti çünkü.benneyaptımki
Şu an evliyim..2 bebeğim mezarda..Şu an tekrar anne olmak için uğraşıyorum..Eşimin bu şekilde bir hatası olsa 12 tane de çocuğum olsa boşanırım...annem,anneannem ailemdeki tüm kadınların bakış açısı böyle,bu şekilde yetiştirildim..
Daha önceki mesajlarımda defalarca aynı şeyleri yazmıştım,aynı şeyi tekrarlamama gerek yok...
yakaibciğim ,bence sen editor arkadaşlardan konuyu kapamalarını iste,çünkü kararını vermişsin eşine şans tanıyorsun..
İnşallah hayal kırıklığına uğramazsın...
Sevgiler...
canım, o kadar haklısın ki..
lafım konu sahibine değil ama burda birçok aldatılan bayan hemen çocuğum için diye öne çıkıyor..çocuktan önce, kurulu düzenlerinden , alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar, aslında hala eşleriini seviyorlar, belkide dışardaki bir kadın yüzünden evimi kocamı bırakmam diyorlar, toplum baskısından , hayatı tek başına omuzlamaktan korkuyorlar..
birde bilselerki , boşanmak affetmekten daha kolay.. onlar aslında zor olanı seçiyorlar..
Daha kolay olduğunu nereden biliyorsunuz? Boşanma tecrübeniz var mı?
ne kadar eskimiş bir konu ve siz bu konuyu tekrar gündeme getirmişsiniz..akannehir
boşanmadım.. tecrübem yok.. ama kk da ve çevremde edindiğim izlenimlere göre, aldatılan kadının dengesi altüst oluyor.. sorun bakalım aldatılan kadınlara.. psikoljiniz nasıl diye, eşiniz eve "5 dk geç kalsa, başına birşey mi geldi acaba "? diye endişeleniyorlarmı, yoksa " acaba yine bir kadın mı var" diye diken üstündeler mi?
siizn tecrübeniz varmı? böyle bir soru yönelttiğinize göre var demekki.. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?