sen eşini aldatsaydın ortada çocuk var diye seni affedermiydi acaba. biz kadınlar aldatılmayı hakediyoruz. biz böyle olduğumuz sürece erkekler daha çook çorap örerler bize
evet uzun zaman geçti,şimdiye kadar boşanmadıgıma hiç pişman olmadım.beni ve oglumu sevdigine çok eminim artık....amaaa gel görki unutamıyor insan,aklıma geldimi hala inanamıyorum,sanki kabustu ve öyle bişey hiç olmadı,ama insan çabuk uyanıyor..şimdi çok mutluyuz,eskisinden daha iyiyiz
sevgili yakaib,
Mehmet Sungur'un "Sen, Ben ve Aramızdaki Herşey" isimli kitabını okumanı tavsiye ederim. Aldatılma travmasını nasıl atlatabileceğin, ilişkiyi nasıl yeniden konumlandırabileceğin konusunda güzel tavsiyeleri var.
Bir de şöyle bir araştırma var. Kadınların %90'ı aldatıldıklarında boşanacaklarını söylüyolar. Ama bunlardan sadece %20'si boşanıyor. Bu yüzden kendini gurursuz vs hissetme. Gerekçeleri olduğunda bir çok insan ayrılmamayı tercih edebiliyor.
biz kadınlar böyle oldukça daha çokkk aldatılırız...kadınlar affettikçe erkekler caymıyor dahada mübah görüyor.......böyle yapan adamı çatır çatır boşucanki diğerlerine ibret olsun...ben bana bunu yapan adamla aynı sofrada yemek yiyemem ya istifra ederim heralde yüzüne ! affetmek nasıl oluyo onuda anlamıyorum ...nasıl sürüyo yine kırılan ,yıpranan kadın değilmi içten içe niye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum ve üzülüyorum arkadaşlar ...
Hadin arkadaşım, afıına sığınarak soruyorum, eşine baktığında aklına gelmiyormu hiç yaptığı iğrençlik. Karı koca ilişkileriniz eskigi gibi, yani hiçbirşey (o kötü günler) yaşanmamış gibimi.
çok seviyorsan hala boşanma.
kontör al eşine gece mesajlaşsın.
üzülerek yazmıştım.aa hiç aklıma gelmemişti canım,ben hemen kontör alayım hatta yine gideyim annemlerin yanına tatilede rahat rahat mesajlaşsın laelaelaelaelae....
çok seviyorum boşanmıycam varmı ötesi...ne kadar meraklısın boşamam için eşimi..başkalarının üzüntüsü seni mutlu ediyor sanırım..ama seni sevindiremiycem ne yazıkkizemuszemus
başkasına canım bitanem demiş bir kocayı hala seviyorum demelerinizi anlayamıyorum kusura bakmayın.:1closedeyes:
hatasından nasıl ders aldı?ben kendi adıma konuşacak olursam başıma gelmeden önce asla diyordum. ne demek benimi aldatacak olamaz öyle şey. Ben aldatılacak birimiyim diyordum. Benim eşim asla yapmaz diye birde ahkam kesiyordum. Benim ne yapacağımı böyle bir şeyde bilir diyordum. Ama düşündüğünüz gibi olmuyor. Büyük konuşmamak gerektiğini öğrendim ben. Hayat öğretiyor. Hiç kimse benim eşim yapmaz demesin. Yapmayan çok nadir istisnalar vardır ama genelinin bu konuda bir eğilimi var.
Hala seviyorum demeye gelince , evet bende eşimi hala seviyorum. Ben severek isteyerek evlendim eşimle, büyük bir hatası oldu evet. Ama biliyorumki o hatasından dersini aldı. Bende aldım. o durumda olaya tek taraflı bakamıyorsunuz birde kendiniz, kocanız, çocuğunuz açısından bakmanız gerekiyor. Tartmanız ölçmeniz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?