Bu bir kabus olmal..Aldatldm

yakaib

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
473
323
323
yeni üye oldum ve aldatılma konusu açabilecegimi kırk yıl düşünsem inanmazdım..kafam o kadar karışıkki nasıl yazacagım bilemiyorum..3 yıllık severek evlendigim,çok iyi giden bi evliligim vardı ta ki 4 gün öncesine kadar.eşim bana resmen bebek gibi bakardı.2 yasındada bi oglumuz var.eşimimn 10 yıl öncesinden eski kız arkadası vardı,gecenlerde eşimin tlfnunu incelerken (kontrol etme amaçlı degil,çünkü bana göre benim eşim asla yapmazdı)6 tane msj gördüm,aşk msjı tabiiki..canım uyudunmu,bitanem bende seni seviyorum,aşkım falan diye.beynimden vurulmuşa döndüm resmen,eşime sordugumda panik halinde ne diyecegini şaşırdı ve yüz ifadesinden herşey belliydi.uzun tartışmalardan sonra bana eski kız arkadasına gönderdigini o anda sarhoş oldugunu,ne yazdıgını bile hatırlamadıgını,bu kızla normal arkadaş oldugunu ama o akşam neden öyle yazdıgını hatırlamadıgını,boşluk anına geldigini(bu arada ben bu msjlaşma zamanında ailemin yanında 1 aydır tatildeydim)söyledi.tabi beni sevdigini falan filan işte.ben boşanacagımı söyledim ve ben seni bırakmam afffet falan demeler,herşeyin üzerine yemin etmeler ona karsı sadece arkadaşlık hisleri oldugunu söyledi ama ben kesin kararlıydım boşanmaya.ertesi gün kızı aradım,kızda bana eşimle normal arkadaş olduklarını,ona hatta erkek arkadaşlarını anlattıgını,ama o gece ki msjlar konusundaki açıklamasıda şöyleydi,güya bu kızımız o gece çok üzgünmüş,benimkine keşke yanımda olsaydın gibi mjlar atmış,seni seviyorum kelimesininde teşekkür etme amaçlı oldugunu(bende inandım)eşimin beni ve oglumu çok sevdigini ve hep bahsettigini ,kesinlikle ayrılmamamı,kendisinini bunu için degmeyecek bi insan oldugunu anlatıyor ama tabi bunları msjlaşarak konuşuyoruz,annesi hastanede yatıyormuş,tlfnu açamıyormuş,annem hastaneden çıkmasınki aramızda hiçbir ilişki yok diye yeminler ettti yalvardı resmen ayrılmayın diye..gurbette oldugum için evdeyim hala ama bittigini söyldim,tanıdık avukat aradıgımı söyledim eşime,bırakmam diyor...ne yapayım ne olur bi akıl verin çıldırmak üzereyim..lanet olsun banaki eşimi hala çok seviyorum,nasıl bir sevgiyse bu.oglumda bu olaydan sonra babasına öyle bir düşkün olduki anlatamama.iyice çıkmaza girdim

kizla eşinizi yüzleştirip konuşun
yüz ifade ve mimiklerinden ne kadar doğru ne kadar yalan anlarsiniz en azindan
kizi da iyice soruşturun beraberlerse bilen duyan olmuştur illaki
şimdilik aklima gelenler bunlar
ha birde eşinizin tel.dökümanina bakin ne siklikta ariyor o kizivereliniortak

Anlayamadigim bir sey...esin nasil oluyorda bunca mesajlari telefonunda birakiyor? Yani bu kadar safmi bu adam? Senin görebilme ihtimalini hicmi düsünmemis?benneyaptımki

Allahim cidden bu erkeklerin beyni hic calismiyor?:1no2:

Güzelim ne deyim....sakin ol öncelikle...tamam esin iyi bir halt yemedi..fakat kizlada konustun esinlede...niyetleri belki ciddende kötü degildi!

Tabiki esini sen tanirsin sen bilirsin...fakat lüften cok iyi düsün

kızla eşimi yüzleştiremem çünkü ayrı şehirlerdedeyiz kızla çok uzagız,ama eşim herşekilde yüzleşmeye hazır oldugunu söylüyor,aynı şeyleri söylüyorlar normal arkadasız,eşin benim derdimi dinler sadece diyor ama bu bile beni sinir ediyor

kızmakta boşanmak istemekte kesinlikle haklısınız.Ama olaya birde başka yönden bakmak lazım belki gerçekten dedikleri doğrudur,her ne kadar dedikleri doğru olsa bile o kızın nosunun eşinde bulunması bile hata ama boşanmadan bir kez daha düşünün ve burnunu iyice bir sürttürün.

msjlar iletim raporlarının oraya kaydolmuş,ilk cümleleri kaydolmuş ama ,ben bile tesadüfen gördüm.gönderilmiş kısımlarından falansilinmiş tabii msjlar ve erkek ismiyle kayıtlı ve ben bı kızla arkadaşca bile konuştuklarını bilmiyordum,bu bile yetmezmi herşeye

Canim tabikide haklisin...seninle dertlesmek varken, ne diye baskasina ihtiyac duymus anlamiyorum!!

Esine bir sor bakalim sana anlatamayipta eski kiz arkadasina anlattigi derdi neymis

Aşkım diye yazılmış bir mesajın açıklaması ne olabilirki. Kimse arkadaşına aşkım diye hitap etmez. Bu erkekleri boş bırakmaya gelmiyor anlaşılan.

ve bi insan sarhoş bile olsa birine hiçbişey hissetmese neden aşkım bitanm der aklım almıyom,kafayı yemek üzereyim,çıkış yolu bulamıyorum..biz evlenirken herşeyi kendimiz yaptık,bütün zorluklara katlandık,eşim bir dedigimi iki etmedi ama şimdi herşey yerle bir oldu

dertleşmek için arayan eşim degil kız,yani kız bana öyle söylüyor ben derdimi anlatırım eşine diye.ve kafamı karıştıran bu kız bana öyle yalvarıyorki ayrılmayın o seni seviyor diye belki 10 msj atmıştır,lütfen iyi düşün ayrılma,o seni seviyor diyo..neden böyle yapıyor,bu msjlar ne demek anlayamıyorum

alla alla eşin sarhoş ve eski kız arkadaşına mesaj gönderiyor ve hatırlamıyor...
ilginç..
biz kadınlar bu erkekleri evde tek bırakıpta bir yerlere gidemiyecekmiyiz....

Bence dikkatli olun, sanki ikili bir kumpas var gibi hissediyorum. Hem kadının ismini de erkek ismi olarak kaydetmiş eşiniz. Sonra aşkım maşkım lafları. Ben kötü kokular alıyorum.

Ayrılmak zor bir karar tabi heleki ortada masum bir evladınız varken.insan başına gelmeden bu durumda ne gibi tepki vereceğini kestiremiyor.Sen anladığım kadarıyla eşine çok güvenmişsin en iyisini yapmışsın insan sevdiği insana güvenmeli tabi bu yüzden hayal kırıklığın eminim çok daha fazladır.bence iyi düşün bundan sonraki ilişkiniz ne kadar sağlıklı olur onu affedebilirmisin.eskisi gibi olabilirmisiniz.yoksa bundan sonra sadece birbirinize zarar mı verirsiniz.ve çocuğunuzda sağlıksız bu ortamda ne kadar mutlu olabilir.barışırsan büyük ihtimalle paranoyak olucaksın.aşkım kelimesi özel bir kelime sonuçta.ama eşlerini affeden kadınlarda yok değil onlara bir şans daha verip çok mutlu olanlarda var.tabi tekrar aldatılanlarda.bence iyi düşün.

Tövbe Tövbe...kiza bak ya...

Evli adami ararken mesajlasirken iyide simdi yapmayin etmeyin!!

Eşiniz yazık etmiş gerçekten.
Erkek ismiyle kaydetmeden de dertleşebilirdi bence amacı bu olsaydı.
Onu en iyi siz tanırsınız tabi ki.
Kararınız ne olursa olsun umarım bir daha böyle birşey yaşamazsınız.

kızın ne yazdıgını bilmiyorum ama eşim ben de seni seviyorum falan yazmış,resmen aşk msjı yani,bahaneler hep aynı zaten herkeste,yok sarhoştum yok bana arkadaşlarını bile anlatıyodu.artık hiçbişeye inanmıyorum..ve bu kumpas oalyı benimde aklıma geldi zaten çünkü kızın bu kadar ısrar etmesi ama neden yapsınki neden ayrılmamamızı istesin.ve eşiminde böyle bi kumpas olayına girecegine ihtimal veremiyorum ama dedim ya hiçbişeye inanmıyorum diye.o kadar sevgi ve saygı dolu bi evliligimiz vardıki,herkez bizi örnek gösterirdi,özellkle eşimin bana davranışlarını,ilgisini,sevgisini(tabii varsa)aklım almıyor

Bence dikkatli olun, sanki ikili bir kumpas var gibi hissediyorum. Hem kadının ismini de erkek ismi olarak kaydetmiş eşiniz. Sonra aşkım maşkım lafları. Ben kötü kokular alıyorum.

aynen katılıyorum size

arkadaşım yakaib bu sözlere yem olmayın derim
yapmanız gereken tek noktayı söyleyim size
siz şimdilik af etmiş gibi görünün ve saftirik tipinede bürünün
ama sakın eşinize çaktırmayın
bakalım bundan sonraları ne olacak onu takip edin
tekrarlama gibi bir durum olursa devreye tekrar girin ve kararınızı öyle verin
erkekler saftirik kadınları pek çok severler çakal kadınları ise sevmezler çünkü foyalarını meydana çıkardıkları için
ama çok dikkatli davranın huylanmasın
sakında biz arkadaşızda filan sözlere aldanmayın hele
birde o kadını erkek ismiyle kayıt etmişse cebine
bu laflar ortaya atılan yemlerdir canım siz siz olun aklınızı kullanarak hareket edin
sakın tav olmayın
bu şahız evlimi bekarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…