yeni üye oldum ve aldatılma konusu açabilecegimi kırk yıl düşünsem inanmazdım..kafam o kadar karışıkki nasıl yazacagım bilemiyorum..3 yıllık severek evlendigim,çok iyi giden bi evliligim vardı ta ki 4 gün öncesine kadar.eşim bana resmen bebek gibi bakardı.2 yasındada bi oglumuz var.eşimimn 10 yıl öncesinden eski kız arkadası vardı,gecenlerde eşimin tlfnunu incelerken (kontrol etme amaçlı degil,çünkü bana göre benim eşim asla yapmazdı)6 tane msj gördüm,aşk msjı tabiiki..canım uyudunmu,bitanem bende seni seviyorum,aşkım falan diye.beynimden vurulmuşa döndüm resmen,eşime sordugumda panik halinde ne diyecegini şaşırdı ve yüz ifadesinden herşey belliydi.uzun tartışmalardan sonra bana eski kız arkadasına gönderdigini o anda sarhoş oldugunu,ne yazdıgını bile hatırlamadıgını,bu kızla normal arkadaş oldugunu ama o akşam neden öyle yazdıgını hatırlamadıgını,boşluk anına geldigini(bu arada ben bu msjlaşma zamanında ailemin yanında 1 aydır tatildeydim)söyledi.tabi beni sevdigini falan filan işte.ben boşanacagımı söyledim ve ben seni bırakmam afffet falan demeler,herşeyin üzerine yemin etmeler ona karsı sadece arkadaşlık hisleri oldugunu söyledi ama ben kesin kararlıydım boşanmaya.ertesi gün kızı aradım,kızda bana eşimle normal arkadaş olduklarını,ona hatta erkek arkadaşlarını anlattıgını,ama o gece ki msjlar konusundaki açıklamasıda şöyleydi,güya bu kızımız o gece çok üzgünmüş,benimkine keşke yanımda olsaydın gibi mjlar atmış,seni seviyorum kelimesininde teşekkür etme amaçlı oldugunu(bende inandım)eşimin beni ve oglumu çok sevdigini ve hep bahsettigini ,kesinlikle ayrılmamamı,kendisinini bunu için degmeyecek bi insan oldugunu anlatıyor ama tabi bunları msjlaşarak konuşuyoruz,annesi hastanede yatıyormuş,tlfnu açamıyormuş,annem hastaneden çıkmasınki aramızda hiçbir ilişki yok diye yeminler ettti yalvardı resmen ayrılmayın diye..gurbette oldugum için evdeyim hala ama bittigini söyldim,tanıdık avukat aradıgımı söyledim eşime,bırakmam diyor...ne yapayım ne olur bi akıl verin çıldırmak üzereyim..lanet olsun banaki eşimi hala çok seviyorum,nasıl bir sevgiyse bu.oglumda bu olaydan sonra babasına öyle bir düşkün olduki anlatamama.iyice çıkmaza girdim