Gebeliğe Hazırlık Bu bir kadının dua çağrısıdır.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 yıllık evli ve polikistik overle mücadele eden bir kadınım. Daha önce bir kere femara kullandım, Aralık ayında hsg çektirdim. Tıkalı bile olsa doktor tüplerimin açıldığını söyledi. Bu ay klomen kullandım. Bata 1 gün var ve yine negatif😣 Ben inanan bir insanım, Allah izin vermese bir yaprak kımıldamayacağına inanırım. Biliyorum vakti zamanını, hayırlı olup olmadığına Allah karar verir ama ben sizlerden bu zor durumda olan kulunuz için dua istiyorum. 🙏
Canım benim hiç üzülme, çokk dua et zaten hayırlı ise Rabbim en kısa zamanda verecektir. Tedbir bizden, takdir Allah'tandır

3 yıllık evli ve polikistik overle mücadele eden bir kadınım. Daha önce bir kere femara kullandım, Aralık ayında hsg çektirdim. Tıkalı bile olsa doktor tüplerimin açıldığını söyledi. Bu ay klomen kullandım. Bata 1 gün var ve yine negatif😣 Ben inanan bir insanım, Allah izin vermese bir yaprak kımıldamayacağına inanırım. Biliyorum vakti zamanını, hayırlı olup olmadığına Allah karar verir ama ben sizlerden bu zor durumda olan kulunuz için dua istiyorum. 🙏
Rabbim saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah en kisa zmanda🤲

Rabbim tez zamanda sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah 🥰
Adet oldun mu ?

Bende 3. Tüp bebek tedavıye basladım. O kadar yoruldumkı maddi manevi. Dısardan kimseye bırsey belli etmiyorum guluyorum ama yalnız basıma kalınca cok uzulup aglıyorum. Ve cevremde sosyal medyada sureklı hamıle haberi alıyorum. Asla kıskanmıyorum ama cok uzuluyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah 🌼❤️

Bende senle aynı dertten yanıyorum 2 yıl pko ile uğraştım kendiliğinden adet gormuyorun ilaç içmesem bi yıl adet olmam tek sıkıntımız pkoydu diğer testlerim herşey çok iyiydi ama pkodan hamile kalamadım ankarada gezmedigim doktor kalmadı icmedigim ilaç kalmadı bi süre ara verdim umudumu kaybettim 6 7 ay adet görmedim sonra ilaç için randevu alıp rastgele bi doktora gittim durumu anlattım ilaç almak için geldim dedim doktor böyle cocuk olmasi zor tedavi dusun muyomusunuz diyince anlattım hangi hastane doktora gidipte yanıt alamadigimi doktor halime üzüldü herlade bide ben uğraşayım tedaviye başlıyalım dedi umudum olmamasına rağmen olur deniyelim dedim bu doktorum ilaç yerine iğne başladı yumurta geliştirmek için ilaca yanıt vermeyen yumurtalarım yüksek dozda igneye yanıt verdi 2 tane gelisti aşılama oldum tuttu ama düşükle sonuçlandı hemen arkasina tekrar asilama yaptı doktorum oda tuttu şükür şuan 3yasjnda bi oğlum var bin kere Allah razı olsun doktorumdan şimdi gene asilama ile hamileyim asilama olursam tutuyor çok şükür ama hep iğne felan kullanmam şarttı bu asilamada letu diye bi ilaç kullandım 2 ay 11mm geliştirdi anca ama 3.ay 1 tane 29mm 1 tanede 18mm yumurtam gelişmişti iğneye gerek kalmadan tavsiye ederim pkoda baya etkili bi ilacmis devlet karşılamıyor ama pahalı vi ilaçta değil zaten
Sana umut olsun diye anlattım hiç umudunu kaybetme önemli olan mesleğini severek yapan doktora denk gelmek. Rabbim inşallah sizede nasip eder.

Back
X