bu bir öküz masalı :(

Ayrılırken ağlamayı samimi bulmuyorum. Ama dediğin olay da geldi başıma evet ondan ötürü de olabilir. Sadece bir kere kendimi tutamadım ağladım ki o zaman toydum ilk ilişkimdi ve adamın umru olmadı. Sonra asla ayrılırken ağlamadım, ağladıklarında da hiçbirşey hissetmedim. Çünkü erkeklerin bunu üzüntüyle yaşadığını değil de rol icabı yaptığını düşünüyorum. Sağolsun birçok erkek arkadaşım da ilişkilerinden bu tür örneklerle düşüncemi desteklediler.

o konuda biraz duygusal biri ben ağlarken benimle ağlayan biri hatta bir gün kan testi yaptırmıştım damarlarım ince olduğu için damarı bulamadılar kolum baya bir şişti ve morardı onu görünce çok kötü olmuştu gözleri yaşarmıştı kapat dayanamıyorum demişti bu kadar duygusal birinin nasıl oluyor da böyle öküzlükler yapabildiğine inanamıyorum

Bu erkeklerin cogu adi serefsiz karaktersiz bu kadar... onlar iyiyken iyi kotuyken kotu.anlam aramamak lazim adi bunlar.salak olan once benim sonra biz bazi kizlariz seviyiruz da noluyo umrundami degil.aglayinca sen duygusal oluyosun o Üzgün.

3 yıldır her yaz buna bir şeyler oluyor ve bana zaten doğru düzgün olmayan ilgisinide kaybediyor.
Bence bu istatistik sizin icin yeterli olmali!!
Ben ortada ne evlenmeye gidecek makul bir iliski ne de guvenilecek bir adam goremedim, uzgunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…