- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Malesef evlilik bukadar basit asılsız iftiralara uğramayacak kadar önemli bir kurum heleki en yakinin yapıyorsa üzücü.Insanları doldurmak heleki asilsiz şeylerle yada kandirmak yada beni resil etmek gibi seyleri kastettim o taraflar bezim yok dedim yani o şekilde cevap veremem diye.Eger dilini aileme o zorluklarla kurduğum yuvama uzatirsa malesef bende cevabıni veririmSon kısmı okuyunca cok net anlaşılıyor bu taraklarda bezinizin olmadigi.
Inanirmisiniz alakamız yok ben çok ketun bi insanimdir.Güzel şeyleride kötü seyleride içimde yaşamayı severim çok nadirdir genelde hep oğlum vardir instg sayfamda.O ise musmutluyuz aşığız ölüyoruz bitiyoruz ben kelimelere yüklemem eşimle aramızdaki ilişkiyi herkeste farkinda bana derler çok olgun akıllı bi kızsın.Ben şmdiye kadar onu hiç eleştirmedim yargılamadım tarz meselesi dedim ama artık farklı düşüncelr içindeyimBu sosyal medyanın getirdiği bir.şey.
Sanırım ikinizde bılca palşaımşar yapıyorsunuz. "Kocişimşe balık keyfi" "bebeişiö bana çay da koyarmış oy oy" tarzı
Yanlış mıyım?
Inanirmisiniz alakamız yok ben çok ketun bi insanimdir.Güzel şeyleride kötü seyleride içimde yaşamayı severim çok nadirdir genelde hep oğlum vardir instg sayfamda.O ise musmutluyuz aşığız ölüyoruz bitiyoruz ben kelimelere yüklemem eşimle aramızdaki ilişkiyi herkeste farkinda bana derler çok olgun akıllı bi kızsın.Ben şmdiye kadar onu hiç eleştirmedim yargılamadım tarz meselesi dedim ama artık farklı düşüncelr içindeyim
Peki esinizle pozlarınızı nerede görüp de yorum yapıyorlar ? Ve neden tüm ailenin gencleri?Inanirmisiniz alakamız yok ben çok ketun bi insanimdir.Güzel şeyleride kötü seyleride içimde yaşamayı severim çok nadirdir genelde hep oğlum vardir instg sayfamda.O ise musmutluyuz aşığız ölüyoruz bitiyoruz ben kelimelere yüklemem eşimle aramızdaki ilişkiyi herkeste farkinda bana derler çok olgun akıllı bi kızsın.Ben şmdiye kadar onu hiç eleştirmedim yargılamadım tarz meselesi dedim ama artık farklı düşüncelr içindeyim
seninkisi o taraflarda bezi yok demek degil zaten allah belasini vermis deyip seyretmek o kuzende hissetmis bunlari huzursuzlugunu bu sekilde yansitiyorHerkese iyi geceler kızlar
Direk konuya girmek istiyorum 4 senelik evliyim 3 yaşında oğlum var sıradan ve gayet sakin bir hayatim var.Kimseye karışmam yorum yapmam sorulursa fikrimi söylerim gayet uyumlu bir insanim.Başka insanlarin mutsuz olduğunu duyuncada kendim yaşamıs gibi üzülen bir insanim fakat kuzenimin gözüne batmişim.Halamın kızı ve teyzemin oglu evliler 5 6 sene olmuştur. Baya problemli bir evlilik malesef evlerinden taşmıs ve cevresindeki insanlarıda etkileyen bir halde bunu görmeme ragmen birkere hakkinda konuşmadim.Fakat ben ona dert olmuşum 23me gireceğim gayet evimle cocugumla hayat sürüyorum.Arkamdan boşanacakmış mutsuzmuş siz oyle sanin resimlerde mutlu yalandan pozlar vs demiş tüm sülalemin gençleride.Ben bunu başka kuzenlerimden duyuyorum çok sacma değilmi benimle sorunu olmazken benimle ne derdi olabilir ama bunu yorum olarak değil evimin icindeymiş yada şahit olmuş gibi anlatiyormuş ve yaşlı cahil insanlar inaniyor kimide hadi be diyor.Fakat bana soruyorlar böyle böylemi diye ben ne yapsam kendimi rezil etmeden haddini bildirirm bilmiyorum arayip hesap soramiyorum 2 taraftanda akraba ben rezil olmaktan korkuyorum hic bezim olmaz boyle işlerle.Ha mademki olmam lazım evet be tatlım 6 senedir herkesin dilindesin kiclariyla gülüyorlar marka takintin yüzünden evine haciz gelecek daha dün annen babamdan borc istemiş senin makyaj malzemelerini aldigin kartin ekstresini ödemek için . Evet teyzemi arayip küfür ediyomuşsun kaynanana resmen kükrüyormuşsun ama modern yerlerse fare gibi cıyakliyorsun kocanda para olmadıgında o adamı kapiya koyuyorsun evde olmadıgı halde kocacimin ellerinden kahvaltı diyorsun mu diyeyim illaa bunlar gördüklerim duyduklarim ama hicbir zaman karışmadığım işler ama beni resmen hedef yapiyor çenesi düşük sülaleme derdi ne bu kadının ?
Basta gercekten de kendi halinde bir insansiniz diye dusundum. Ama bunlari dusunebilen, sinirlendiginde soyleyebilen birinin; anlattiginiz insandan hicbir farki yok. Karsilikli bi cekisme icindesiniz.evet be tatlım 6 senedir herkesin dilindesin kiclariyla gülüyorlar marka takintin yüzünden evine haciz gelecek daha dün annen babamdan borc istemiş senin makyaj malzemelerini aldigin kartin ekstresini ödemek için . Evet teyzemi arayip küfür ediyomuşsun kaynanana resmen kükrüyormuşsun ama modern yerlerse fare gibi cıyakliyorsun kocanda para olmadıgında o adamı kapiya koyuyorsun evde olmadıgı halde kocacimin ellerinden kahvaltı diyorsu
Keşke dikkatli okusaniz çok nadirdir yazdım elbet var 3 5 resimPeki esinizle pozlarınızı nerede görüp de yorum yapıyorlar ? Ve neden tüm ailenin gencleri?
Kizin annesi halam erkegin annesi teyzem malesef herşeyide yanimizda yaşiyorlar.Bu taraklarda beziniz yok ama maaşallah her şeyden haberdarsınız.
seninkisi o taraflarda bezi yok demek degil zaten allah belasini vermis deyip seyretmek o kuzende hissetmis bunlari huzursuzlugunu bu sekilde yansitiyor
Bence nereyi anlamadıgınızı sorum inanin anlatirim tekrar genel instg kullanıcısıyım yaptıklarimla yazdıklarim yada yaşadıklarım çelişmiyor ne hissediyorsam o an yaziyorum yada resim atiyorum.Kimseye zarari olmayan resimler esimle benim yada çocugumun kime ne zarari olabilirki ha ben altina kiskananlar catlasin vs yazarim belki derim taşmi attim sandi derim.Bir konu bu kadar mı çelişir:)
Ailenin gençlerine anlatan bu kuzen işte benim hakkimda bilgisi fikri olmadigi yaninda asla bir olay yaşamadığim haldePeki esinizle pozlarınızı nerede görüp de yorum yapıyorlar ? Ve neden tüm ailenin gencleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?