al benden de o kadar.. eksiği yok fazlası var bende.. korkuyomuyum iğreniyomuyum bunu bile anlamıyorum aslında..
bunun için doktora gitmek gerekir mi nasıl aşılır bende çok merak ediyorum.. konuyu takipteyim
Ben bu dertten muzdarip bir kendimi bilirdim demek siz de öylesiniz aslında haklisiniz korku mu igrenti mi belli değil ama çok tuhaf bir durummus gibi karşılıyor cevremdekiler
bi de bağırıp çığlık atınca aman ondan mı korkuyosun demiyorlar mıııııı
ayağımın dibinden yılan geçti gitti tepki vermedim yoluma devam ettim arkasından el salladım ama yok işte arkadaş küçük boyuttaki hayvanlara karşı bişiler var bende elektirik alamıyorum yıldızlarımız barışmıyorbayılacak duruma geliyorum görünce
Aynen canım milletin fikri beni sinir ediyor zaten ama umarım bu durumun bir çözümü vardır çünkü ciddi sorun yaratıyor hayatımda su an sırtım cama dönük üstelik perde de kapalı rahatsız oluyorum birşey gelecek diye
çok iyi anlıyorum seni çok
umarım buluruz çaresini :18:
Maalesef korku ogrenilebilen birsey... en azindan kiziniz icin daha guclu durmaya calisin.
Muhtemelen altinda yatan farkli sebepler vardir.
Ya telkinle onun zararsiz oldugnu, size zarar verebilecek gucte olmadigni vs dusunup ustune gidecek veya orali olmayacaksiniz
Ya da baska birini korurken kendi korkunuzdan uzaklasip daha cesaretli olacaksiniz. Soyle dusunun o korkup tiksindiginiz yesil bocek sizin kafanizda buyuttugunuz gibi bir "canavar" olsaydi kacar miydiniz yoksa onu evden def edip kiziniza zarar vermemesi icin mi ugrasirdiniz
Bu ikisi de benim korktugum seylerde uyguladigim birsey ve ciglik atip kacmalarim azaldi. Ama yakin zamanda psikoterapiye baslayacagim cunku huylansam da amaaan bosver diyip gecemiyorum hicbi sekilde, tam fobi benimki.
Katılıyorum çok haklisiniz ama bunu başaramiyorum bende geçmişten gelen bir şey olduğunu düşünüyorum bilinçaltımda( Ben de bununla ilgili destek almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?