Bu bir saplantı mı?

Bana gelince aşkım öyle çamaşırlar almana,giymene gerek yok der,ben seni her halinle seviyorum diyor.
Her halinle seviyodur doğrudur da aynı şeyler sürekli olunca sıkıyor. Heyecan katın siz de madem öyle şeyler görmekten hoşlanıyor. Belki size söyleyemiyor al bu tangayı da giy diye örneğin, o tarz içeriklere bakınıyorsa ilgisi vardır. Alın karşınıza konuşun ama gidip alın da değişik şeyler. Böyleyken böyle diye anlatın.
 
Ben konunun iç çamaşırla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Altta yatan farklı sebepler olabilir.Ama zaten bir kere bu konu gündeme gelmiş eğer boşanmayacaksanız bence eşinizle konuşup yüz göz olmayın.
 

18 senelik evlisiniz
Herhangi bir yanlışını görmediniz
Ergen oğlunuz var, eşiniz kırk küsür yaşında bu anlatımlarınız artık yaşımızı başımızı aldık ağır olmak lazım mesajı veriyor gibi, eşinize de bu psikoloji ile yaklaşıyor olabilir misiniz , bu onda bir boşluk yaratıyor olabilir mi sonuçta en iyi siz tanırsınız.

46 yaşındayım eşim de 48 ama ilişkimizde bu yaşa geldik psikolojisini taşıyamıyorum ben, başkalarının tabiri ile ilişkiyi genç gibi yaşamayı seviyorum. Heyecanlar katmayı, olur olmaz sevişmeyi, dokunmayı, sarılmayı, birlikte çimde yatmayı, yağmurda yürüyüşe çıkıp öpüşmeyi seviyorum mesela yaşım yüzünden bunlardan vazgeçmek istemiyorum, böyle bir şey olabilir mi eşinizde de
 
Evet daha önce bu duruma kırıldığıma söylemiştim,o zaman aleni bir şekilde beğeniyordu fotoğrafları,farkına varmasam devam edecekti.Huyundan vazgeçmemiş devam etmiş maalesef.Böyle de içim hiç rahat değil, garip bir duygu,kıskançlık, kırgınlık.
 
Bana gelince aşkım öyle çamaşırlar almana,giymene gerek yok der,ben seni her halinle seviyorum diyor.
bunu tabi ki der. aksini söylese yine alınacaksınız. ama ilişkiye renk katmak gerek. monoton tek düze ilişkilerden herkes sıkılır. görev gibi hissedilir bir süre sonra.

diğer yandan kadına kıza bakma olayı tüm erkeklerde vardır. babamın, dayımın, eşimin instagram keşfetinde de bahsettiğiniz içerikler mevcut. benim keşfetimdede dans eden kaslı erkekler çıkıyor aratmadım hiç ama arkadaş grubumuzla 'ooo bu da ne' diye birbirimize atarız yanı bunu yaptım diye eşimi aldattığımı sanmıyorum. eşimin kalkıp bana göt sallamasınıda istemem
bana boşanmayı gerektirecek bir durum gibi gelmedi
 
Tam tersi ben de cıvıl cıvıl bir insanım, bakımlıyım,istekliyim,yıllar önce gençtim ama Instagram'da ne kadar güzel hoş kadın varsa, özellikle vücutları görünen kadınları beğenmişti.
 
Buda bir tür bağımlılık olabilir bilemiyorum
 
Porno izlemeyi bilmeyecek kadar vizyonsuz derdim ancak şöyle de olabilir alışveriş sitelerinde fotoğraflı yorumlar oluyor, her kadın eklemiyor ama ekleyenler var. Belki de manken, pornocu yerine böyle “gerçek kişi” görmeyi arıyor olabilir diye düşünürdüm. Her türlü zevksiz ve vizyonsuz. 18 yıllık evli bir kadın olarak yaşınız vardır diye tahmin ediyorum yani kadınlar da bakıyor, erkekler de bakıyor. Dini nedenlerle sorunsa işte o zaman aklınız daha çok bulanabilir.
 
42 yaşındayım,dini nedenler sorun değil,ama yaptığı şey garip ve çirkin geldi,evet o benimde aklıma geldi ve maalesef yazarken utanıyorum ama o alışveriş sitelerinin arama kısmına kadın cinsel organlarının ismini de yazıp aratmış sanırım,sapık gibi bunları yapması o kadar üzdü ki beni.Kadınları ekleyip yazılsa,konuşsa farkına varın,evde telefon ile çok az vakit geçiriyor,muhtemelen iş yerinde aratıyor,bakıyor.
 
Az neden utanıyorsunuz adam utansın .
Kendini bu şekilde tatmin ediyor heralde .
Bunu yapan fırsat bulduğunda aldatır da .
Belli ki farklı heyecanların peşinde .
 
Bence kişiselleştirmeyin bu durumu ve drama bağlamayın durumunuzu desperate ne demek ya Allah başka dert vermesin. Göz zinası yapıyorsun cehennemde gözlerine kızgın demirler sokacaklar de adama vazgeçer belki . 40’ından sonra azanı teneşir paklar deyin . Yemeğine şap katın , iyice özgüvenini yerle bir edin . Terapistle konuşup Yol çizeceğim demişsiniz ya bence o parayla gidin kendinize canınız ne istiyorsa onu alın . Hatta internet alışverişi yapabileceğiniz bir site bulun ordan kendinize güzel gecelikler alın .
 
Pardon cevabı alıntı yaparken yanlışlıkla paylaştım az önce,özel hayatımızda sıkıntı yok,ama çok itici geldi bana,kırıldım, üzüldüm.Ben mi abartıyorum bilmiyorum ki!
İtici gelmesinde ve kırılmakta haklısınız. Ama nasıl konuşulur,ne denir bilemiyorum. Empati kurmasını isteyebilirsiniz. Benim telefonumda erkek resimlerine baktığımı vs görsen ne hissedersin diye sorarsan belki anlayabilir.
 
Amin tabii ki o anda aklıma gelen ilk kelimeyi yazmıştım isim kısmına Teşekkür ederim ah ah aslında özgüveni düşük biri zaten,ben ondan çok daha farklıyım,hem kariyer hem görünüm hem de maddi açıdan ama onun yüzüne hiç vurmadım bu durumu.Hep yanında oldum maddi manevi,hiç zorluk çekmedi onca yıldır.
 
Bindiği dalı mı kessin kadın?
 
Bana normal geldi açıkçası, evet kirilmakta haklısınız ama pornodan çok farklı değil benim gözümde. Belki arkadaşların dedikleri gibi heyecan arıyordur ben çok garipsemedim.
 
Zorluk çekmedi derken şimdi çift maaş şu son bir kaç yıla kadar zaten zorluk çektirmiyordu insana . Hatta ev araba bile aldırıyordu . Bence aşılamayacak bir sorun yok ama siz bilirsiniz
 
Erkeklerin gizli veya aşikâr nerdeyse hepsinin bu tip merakları ve aramaları olduğunu düşünüyorum.
Yaşım 50’ye yaklaştı, hayat ve mesleki tecrübelerimden yola çıkarak böyle düşünüyorum.
Dindarı, inançsızı, genci, yaşlısı fark etmiyor.
Bunu araştırmak, eşimizin/partnerimizin telefonunu karıştırmak kendimizi üzüp huzursuz etmekten başka bir şeye yaramıyor.
Bazı konularda cahillik mutluluktur diyorum.

Şimdi eşinizle yüzleşseniz bir dert susup,
sineye çekseniz başka bir dert.
Çok kurcalamayın derim naçizane.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…