Bu bir saplantı mı?

Rezillik bence de, kim ne dersee desin benim de midem bulanırdı.

Valla arpası fazla gelmiş belli ki. ban aonu al bunu getir onu yap bunu yap deseydiniz zaten hiçbir şeye enerjisi kalmayacaktı para diye kendini parçalayacaktı. İnsan gibi davranmışsınız onun da arpası fazla gelmiş durum tam bundan ibaret.

Bu tür şeyler bana göre de çok anormal gelip kendimi kötü hissettiren durumlardı ama çevremde ki insanlardan duyduğum kadarıyla normal sayılıyor aldatmaya girmiyormuş
Kendimi sizin yerinize koyuyorum onları gördüğünüz an başınızdan kaynar su dökülmüş dönmüşssünüzdür çok kötü hissettmişssinizdir
Dediğim gibi normal sayılıyor

aldatma denmez ama kaç yaşında adamın ergenliğe yeni girmiş gibi şeylere bakması çokta normal değil

Anlattığınız şeyi yapmayan erkek yokmuş kesinn bilgi yakın erkek arkadaşlarım anlatmıştı bize ( sevgili olanlar değil normal arkadaş)

Altına imzami atarım. Anneannem " erkeği borca sokacaksin ki kafasını kaldırıp etrafı ile ilgilenemesin" derdi. O zaman çok gülerdim bu lafına ama haklı galiba

Biz kadın milletine göre olmaması gereken bir şey ama erkekler için bu şekilde fotolara bakmak hatta evli barkli koca adamlarin WhatsApp gruplarında birbirlerine çıplak hatun fotoğrafı gondermesi normal geliyor. Niye boyleler bilmiyorum.

Her erkek aynı. Yapmıyorum diyene de kocam yapmaz diyene de inanmam . Nefsine sahip çıkamayan varlıklar maalesef . Tabiki bu durumu kabullenin demiyorum ama yapmayan bir erkek yok gerçekten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…