Bu bir sifon meselesidir

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.662
4.918
333
Artık bıktım. Erkek kardeşimi uyarmaktan. kendisi 21 yaşında. Bana geldiğinde de aynı başka bir yerde de. Müthiş şekilde hijyen düşmanı.tuvalet adabı yok. Sifonu Çekmez ayakta işini gördüğü için her tarafı mahveder. Söyleye söyleye artık ben utanıyorum. Bazen lanet olsun diyorum temizliyorum bir şey demeden. İyilikle söylüyorum olmuyor hayvan Mısın diyorum olmuyor. Bebeğime yaklaştığı Zaman tüylerim diken diken oluyor. Çoraplarını söylemesen bir hafta giyer allahtan uzak şehirlerdeyiz ama bir arada kaldığımızda muhakkak aramızda bu muhabbet dönüyor. Bayram münasebetiyle dün akşam başka bir evde misafirdik yatılı kaldık. Gece dörtte bebeğimi besliyordum o kalktı tuvalete girdi ben de onu bekliyordum girmek için. Girdim ve rezil bir halde buldum.s sifon çekilmemiş her yeri ıslatmış gittim kaldırdım yatağından gel dedim zorla temizlettim. Görseniz kendisi temizlerken iğreniyor tuvalet kağıdı ile siliyor o öyle mi temizlenir? Bir sürü hakaret ettim artık yeter dedim ne benim evimde ne başkasının evinde bınu yapma dedim. Sinirimden girmedim wc ye yattım. Eşim de bu olaydan sonra sabah altıda girmiş tabi ben olayı anlatınca çok titiz bu konuda kendini kolonyalarla sildi imkanımız olsa kendini çamaşır suyuna bastıracak o derece. Kardeşim Sabah 6 aylık bebeğim gaz çıkarınca oha görgüsüz dedi. Ben de ona sensin görgüsüz sen de birlikte yaşama adabı yok dedim bana sen kendi çocuğunu öyle yetiştirirsin dedi delirdim. Soğudum artık yani yüzünü göresim yok

Benim böyle bir arkadaşım olmuştu üni zamanında. Öğrenci evi, uf leş.
Sifonu çekmeyi bilmiyorsan alafranga senin neyine dedim rezil ettim.
21 yaşında, ellerini yıkıyordur umarım.

üniversiteye falan gidiyo mu yurtta kalıp öğrense birşeyler.. valla kızda bulamaz bu pisliğiyle

Boyle birini eve almayin bence. Sifonu cekmeyen elini hic yikamaz. Kucuk bebek olan ortamda oyle birini tutmazdim ben sahsen. Ayrica kim olursa olsun minicik bebege o lafi soylerse alir boyunun olcusunu. Zorunuz ne hala berabersiniz?

Erkek olan evler de malesef bu durum oluyor .Bu kadar iğrenç olmasa da kıldı tüydü , ya zaten erkeklerin idrarı bile acayip kokuyor daha asidikmiş sanırım .
Kılları dökülür öff çok pisler ya.
Ahaha erkeklerden soğudum şu mesajla

Annenizin tutumu ne bu konuda kardeşinize?
Bağırıyor çağırıyor ama dinletemiyor. Annem de titiz bir insan ama anneminn kafası yüzünden bu hale geldi. Anneme göre erkek çocuğu hiçbir iş yapmaz temizlik vs. Kız yapar. Öyle öyle bu hale getirdi. Etrafındakileri hizmetçi gören zihniyet

Erkek olan evler de malesef bu durum oluyor .Bu kadar iğrenç olmasa da kıldı tüydü , ya zaten erkeklerin idrarı bile acayip kokuyor daha asidikmiş sanırım .
Kılları dökülür öff çok pisler ya.

Genellememek lazim aslinda. Benim erkek kardesim dunyada gorebileceginiz en titiz erkek. Mesela tuvaletten her kalktiginda hangi temizlik malzemesini bulursa onu dokup kopur kopur yikiyor. Ellerini defalarca yikiyor. Eger buyuk abdest yapmissa dus aliyor Babam da ayni sekilde, banyodan ciktiktan sonra lavaboyu tuvaleti yikanmis buluyoruz.

21 yaşında koskoca insan ya sifona basması bu kadar mı zor ben onun tuvalette yaptıklarını görmek zorunda mıyım bu da kul hakkına giriyor yalnız günahtır temizlik imanın yarısıdır
Şu anlattıklarınızı benim 5 yaşında kardeşim yapmıyo peçetelerle suyla taharet kurulama işlemini yapıyo sifonu mutlaka çekip bol sabunla o minik ellerini köpürte köpürte nasıl yıkıyo
Askerde komutanlar askerlere ufacık bi süngerle 1000 kişilk tuvaleti temizlettiklerini biliyorum böyle bişeyin başına gelmesi lazım demekki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…