Ahaha erkeklerden soğudum şu mesajlaErkek olan evler de malesef bu durum oluyor .Bu kadar iğrenç olmasa da kıldı tüydü , ya zaten erkeklerin idrarı bile acayip kokuyor daha asidikmiş sanırım .
Kılları dökülür öff çok pisler ya.
Valla çekilecek dert değiller de alışkanlık oluyo sanırımAhaha erkeklerden soğudum şu mesajla
Sürekli bizle değil ayrı şehirlerde yaşıyoruz ancak ayda bir evime gelir Bayram'larda da karşılaşıyoruzkardeşiniz neden sürekli sizinle? merak ettiğimden soruyorum... birde eşinize bahsetmeseyddinz keşke..
2 yıllık okuyorüniversiteye falan gidiyo mu yurtta kalıp öğrense birşeyler.. valla kızda bulamaz bu pisliğiyle
Bağırıyor çağırıyor ama dinletemiyor. Annem de titiz bir insan ama anneminn kafası yüzünden bu hale geldi. Anneme göre erkek çocuğu hiçbir iş yapmaz temizlik vs. Kız yapar. Öyle öyle bu hale getirdi. Etrafındakileri hizmetçi gören zihniyetAnnenizin tutumu ne bu konuda kardeşinize?
Kardeşim bizde kalırken de aynı şeyi yapıyor ben söylemesem de o görüyor denk geliyor ben bütün gün wc önünde bekleyemem kiKeske kocana soylemeseydin. Kardesin sonucta.
Erkek olan evler de malesef bu durum oluyor .Bu kadar iğrenç olmasa da kıldı tüydü , ya zaten erkeklerin idrarı bile acayip kokuyor daha asidikmiş sanırım .
Kılları dökülür öff çok pisler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?