Bu bir Sorun mudur?

kaç saat sevişilir ki

cumartesi akşam da sevişilir

pazar sabahı da pazar akşamı da

şimdi özelleri ifşa etmeyelim de bu iş sayıya zamana endekslenmez ama tüm günü de almaz

cumartesi akşamı sevişin yatın sabah uyanın biraz daha sevişin hatta üstüne şekerleme yapın 10-11 gibi kalkın

kahvaltı vs dediğiniz şey toplasanız bir saat eder

bulaşık yıkamak vs iş mi

makinaya tıkılıyor onlar

çıkın öğlen gibi dışarı dönün akşam 8-9 gibi yine sevişin duşunuzu alın pazartesi de işe gidin oldu bitti

kaç saat sevişilir ki

cumartesi akşam da sevişilir

pazar sabahı da pazar akşamı da

şimdi özelleri ifşa etmeyelim de bu iş sayıya zamana endekslenmez ama tüm günü de almaz

cumartesi akşamı sevişin yatın sabah uyanın biraz daha sevişin hatta üstüne şekerleme yapın 10-11 gibi kalkın

kahvaltı vs dediğiniz şey toplasanız bir saat eder

bulaşık yıkamak vs iş mi

makinaya tıkılıyor onlar

çıkın öğlen gibi dışarı dönün akşam 8-9 gibi yine sevişin duşunuzu alın pazartesi de işe gidin oldu bitti

Ben burada yorulmuşken bu insanlar bu tempoyla yorulmuyor mu?

2 ye doğru kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz sonra bulaşık yıkıyourm ardından evi biraz süpüyorum falan filan geliyor yanıma yine bende hayır demiyorum e sonra duş alıyor bişeyler falan ondan sonra yemeğe götürüyor

bir de evi neden pazar süpürüyorsunuz

cumartesi evdeymişsiniz

silinecek süpürüleceği halledin

yıllarca cumartesi de çalıştım işten erken çıkıyordum yani 4-5 gibi hemen temizliği yemeği halledip hatta pazar kahvaltısını bile hazırlıyordum ki

pazar rahatlıkla uyuyup uyanınca hemencecik kahvaltı edip gezelim ya da ne yapacaksak onu yapalım diye

bence eşiniz cinselliği bahane ediyor dışarı cıkası yok onun yahu belli..
o iş gece de olur :KK53: dışarı cıkmanıza gezip tozmanıza engel mi
sanki pazar günü sabahtan akşama kadar mı cıkmıyorsunuz yatakdan ?
şimdi en güzel zamanlarınız çocuk yok henüz bol bol gezeceğiniz zamanlar insan bunalır hep evde
bence kesinlikle konuş.. yanlış anlayacak bir durum yok ki ona nasıl cinsellk bir ihtiyaç ise tatil günlerinde gezmenin dolaşmanın birlikte aktiviteler yapmanında ruhen bir ihtiyaç olduğun söylemelisiniz. Bu arada erken kalkıp dışarda kahvaltı fikriyle başlayın gerisi gelir.

Yeni evli değilim de ben de öğlen 1'den önce yataktan çıkmak istemem haftasonu.
Doğru günün yarısı gidiyor ama evin keyfi çok başka.
Zaten pazar akşamı yemeğe gidiyormuşsunuz,ben olsam yeterli derdim.
Haftaiçi iş,güç derken haftasonu da bir oraya bir buraya gidip bünyeyi yormamak gerek,hele kış geliyor. Evimizin sıcaklığı ne tatlı.
Ama yazın denize gitmek isterim ben de her haftasonu.

İyi de bi sevişme ne kadar sürebilir de bütün gününüz ölüyor onu anlayamadım? İşiniz bittikten sonra çıkın gezmeye :110:

Ne varki pazar iki dk sevisin disari cikin :) ya da c. Tesi yapin o isi..cocuklar yokken tum bi pazar yatakta gecirirdik biz bazen..ister sevisirsin ister film izlersin.. cocuklardan onceydi tabii bu durum :) hey gidi gunler :))

Sevisme planı çıkarmış burdaki arkadaşlar size uygulayın işte:KK70:

Yeni evlisiniz normal bence esinizin bu kadar istekli olması zamanla azalır hiç merak etmeyin.

Ne varki pazar iki dk sevisin disari cikin :) ya da c. Tesi yapin o isi..cocuklar yokken tum bi pazar yatakta gecirirdik biz bazen..ister sevisirsin ister film izlersin.. cocuklardan onceydi tabii bu durum :) hey gidi gunler :))
İki dakika sevişilip nasıl dışarı çıkıyor ayol? :KK22:
Ben bir sevişsem ardından 3 saat yatakta keyif yapmak isterim. :dondurma:

Sanki seviştiğiniz için de değil, geç uyandığınız için çıkamıyorsunuz gibi görünüyor günlük planınızdan çıkardığıma göre. Uyanınca kahvaltıdan önce sabah seksinden sonra kahvaltıya çıkıp günü dışarda geçiremez misiniz?

Ya kaç saat sürecek ki bu iş,yapın gidin madem :KK48:

İki dakika sevişilip nasıl dışarı çıkıyor ayol? :KK22:
Ben bir sevişsem ardından 3 saat yatakta keyif yapmak isterim. :dondurma:
Canim her zaman ayni sey olmazki.. tum gun yatmiycaksan.. tum gun yatakta olsan kac kez sevisilirki yani :)) hahaha hem bazen 2 dk yapcanki aksam bi daha istesin esin :))

sizin sevişmeniz için en uygun gün cumartesi görünüyor bunu düzenleyin.. şaka şaka :D sevişmenin günü mü olur yaaaa... bir de bir sevişme kaç saat sürebilir ki bütün gün bütün aktiviteler iptal ediliyor :D

İnsanız biz yaaaaaaa robot değil kendimizi şu gün bu gün diye ayarlayalım.bakarsin canımız sabah ister bakarsın gece bakarsın pazar bakarsın perşembe bunun günü saati mi olur. Gününüzü akışına bırakın isterseniz yaparsınız istemezseniz yapmazsiniz. E adamda hhakli hafta sonu evinde keyif yapmak ister :KK66:

Back
X