kaç saat sevişilir ki
cumartesi akşam da sevişilir
pazar sabahı da pazar akşamı da
şimdi özelleri ifşa etmeyelim de bu iş sayıya zamana endekslenmez ama tüm günü de almaz
cumartesi akşamı sevişin yatın sabah uyanın biraz daha sevişin hatta üstüne şekerleme yapın 10-11 gibi kalkın
kahvaltı vs dediğiniz şey toplasanız bir saat eder
bulaşık yıkamak vs iş mi
makinaya tıkılıyor onlar
çıkın öğlen gibi dışarı dönün akşam 8-9 gibi yine sevişin duşunuzu alın pazartesi de işe gidin oldu bitti
2 ye doğru kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz sonra bulaşık yıkıyourm ardından evi biraz süpüyorum falan filan geliyor yanıma yine bende hayır demiyorum e sonra duş alıyor bişeyler falan ondan sonra yemeğe götürüyor
Ben burada yorulmuşken bu insanlar bu tempoyla yorulmuyor mu?
İki dakika sevişilip nasıl dışarı çıkıyor ayol?Ne varki pazar iki dk sevisin disari cikin :) ya da c. Tesi yapin o isi..cocuklar yokken tum bi pazar yatakta gecirirdik biz bazen..ister sevisirsin ister film izlersin.. cocuklardan onceydi tabii bu durum :) hey gidi gunler :))
sizin sınır koymanız gerekir erkek bu günde 10 kere de yapmak isterCumartesi gecesi de oluyor işte benimde sorun ettğim şey bu
Canim her zaman ayni sey olmazki.. tum gun yatmiycaksan.. tum gun yatakta olsan kac kez sevisilirki yani :)) hahaha hem bazen 2 dk yapcanki aksam bi daha istesin esin :))İki dakika sevişilip nasıl dışarı çıkıyor ayol?
Ben bir sevişsem ardından 3 saat yatakta keyif yapmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?