Cumartesi film izliyoruz falan ama o günde oluyor diyorum ya sanki her günMadem cumartesi evdesiniz cumartesi sevisin
Cts film izleyip pazar sevisme olayi cok tuhaf degil mi?
Cumartesi gecesi de oluyor işte benimde sorun ettğim şey buCumartesi gecesi takılın birlikte pazarınız otomatikmen boşa çıkar. Gezersiniz.
Yok tabiki hayır ama geç uyanıyoruz 2 oluyor kahvaltıdır işte bulaşıktır falan flian ondan sonra bakıyorum geliyor yanıma bende hayır diyemiyorum sonrasında da çıkamıyor kendisi işte sadece akşam yemeğine çıkıyoruzPazar günü derken günün tamamından mı bahsediyorsunuz? :/
Her iki günde aynı onun için isteği hep aynıHazir cumartesi günü evde geciyorken o günü fanfinifon günü yapın. Pazar günü gezme gününüz olsun. İki tarafta mutlu olsun.
Ha eşim iki günde istiyor dersen ona bir şey diyemem
2 ye doğru kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz sonra bulaşık yıkıyourm ardından evi biraz süpüyorum falan filan geliyor yanıma yine bende hayır demiyorum e sonra duş alıyor bişeyler falan ondan sonra yemeğe götürüyorTum gunmu sevisiyorsunuz. Cumartesi Gece sevisin. Ogleye dogru kalkin hazirlanin gezmeye gidin
Herkes aynisini yazmisahahah
Her istediğinde tamam diyosaniz tabi cikamazsiniz. Hayır diyin demiyorum ama en azından gündüzü gezme günü ilan edin. Geceler boşa mi var ?Her iki günde aynı onun için isteği hep aynı
Sadece pazarları akşam yemeğine çıkıyoruz
Biraz daha erken kalkın, kahvaltıyı dışarıda yapın otomatikman dışarı çıkmış olursunuz.2 ye doğru kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz sonra bulaşık yıkıyourm ardından evi biraz süpüyorum falan filan geliyor yanıma yine bende hayır demiyorum e sonra duş alıyor bişeyler falan ondan sonra yemeğe götürüyor
O ne oyle ya mecburmus gibi. Ben dusuncesini bile sevmedim. Haklisin. Konus bence. Yada konusma yanlis anlar. Ne diyecegimi bilemedimde belki ilerde azalir daha cok yenisiniz2 ye doğru kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz sonra bulaşık yıkıyourm ardından evi biraz süpüyorum falan filan geliyor yanıma yine bende hayır demiyorum e sonra duş alıyor bişeyler falan ondan sonra yemeğe götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?