Bu bir Sorun mudur?

CansuTore

En büyük derdimin ömrü, omzuna kadar..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
223
183
103
Kızlar merhaba
Diğer konularmdan da biliyorsunuzdur belki yaklaşık 4 buçuk aylık evliyim
Eşimle aramızda Allaha şükür hiç bir problem yok tabi eğer bunu problem saymazsak
İlk defa bu tarz bir konu açıyorum ve nasıl anlatmalıyım bilemiyorum
Başlıyım, bizim eşimle cumartesi ve pazar günlerimiz tatil.
Cumartesileri bazen evde duruyoruz film izliyoruz birlikte yemek yapıyoruz falan filan güzel vakit geçiyoruz pazarları da geziyoruz ama benim zorumla
Eşim aslında gezmeyi çok seven biridir ki biz sevgiliyken nişanlıyken boş vakitlerimizde hemen nereye gitsek görsek diye düşünür ona göre bir plan yapardık
Ama evlenince biliyorsunuz insanın cinsel hayatı da değişiyor, biz evlenmeden önce hiç bir şey yaşamamıştık bu konularda
Şuanda eşim mesela pazarları ben çıkalım bir yerlere gidelim istiyorum o evde kalmak bişeyler yaşamak istiyor (siz anladınız)
Ya tamam bir hafta evde oturursun iki hafta evde oturursun ama her pazar evde bunun için kalınır mı?
Zaten haftaiçleri de var yani cinsel hayatımız zaten normal ve düzenli
Bunu onunla konuşmaya çalışmak istiyorum fakat beni onu istemiyormuşum gibi anlamasını istemiyorum çünkü öyle bir şey yok tabiki bende eşimle bu şekilde zaman geçirmeyi isterim ama her şeyin bir normali vardır yani
Siz böyle durumlar yaşıyor musunuz ne yapmamı önerirsiniz eşimle konuşmalı mıyım sizce?
Eşim bunu biraz abartmaya başladı, normal bir düzenden çıkıp sanki her gün olucakmış gibi hisettirmeye başladı bana çünkü
Bu konuların bu kadar önemli olabiliceğini bilmiyordum
Fikirlerinize ihtaycım var

Hazir cumartesi günü evde geciyorken o günü fanfinifon günü yapın. Pazar günü gezme gününüz olsun. İki tarafta mutlu olsun.
Ha eşim iki günde istiyor dersen ona bir şey diyemem

Pazar günü derken günün tamamından mı bahsediyorsunuz? :/
Yok tabiki hayır ama geç uyanıyoruz 2 oluyor kahvaltıdır işte bulaşıktır falan flian ondan sonra bakıyorum geliyor yanıma bende hayır diyemiyorum sonrasında da çıkamıyor kendisi işte sadece akşam yemeğine çıkıyoruz

Hazir cumartesi günü evde geciyorken o günü fanfinifon günü yapın. Pazar günü gezme gününüz olsun. İki tarafta mutlu olsun.
Ha eşim iki günde istiyor dersen ona bir şey diyemem
Her iki günde aynı onun için isteği hep aynı
Sadece pazarları akşam yemeğine çıkıyoruz

Tum gunmu sevisiyorsunuz. Cumartesi Gece sevisin. Ogleye dogru kalkin hazirlanin gezmeye gidin

Herkes aynisini yazmis ahahah
2 ye doğru kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz sonra bulaşık yıkıyourm ardından evi biraz süpüyorum falan filan geliyor yanıma yine bende hayır demiyorum e sonra duş alıyor bişeyler falan ondan sonra yemeğe götürüyor

Valla pazar gunu dediginiz sey sabah 08.00da baslar ve gece 00.00a kadar devam eder benim icin. Onca sevisemem. Ki sevisseydim de 61 kilo degil 10 kilo falan kalmistim simdiye.
Siz 14.00da kalkiyormussunuz cok cok gec bir saat. Biraz erken kalkarsaniz sorun ortadan kalkmis olur bence

Daha 4.5 ay olmus, o zamanlarimizi hatırlıyorum da tum gun yataktan cikmazdik ama siz boyle olmasini istemiyorsaniz simdi disari cikalim aksam finfin yapariz diye erteleyebilirsiniz. Ha ama bu kadar sik sevismek istemiyorsaniz soyleyin. Yani boyle sorunmus gibi degil de anlik bir durummus gibi.

Biraz daha erken kalkın, kahvaltıyı dışarıda yapın otomatikman dışarı çıkmış olursunuz.

O ne oyle ya mecburmus gibi. Ben dusuncesini bile sevmedim. Haklisin. Konus bence. Yada konusma yanlis anlar. Ne diyecegimi bilemedimde belki ilerde azalir daha cok yenisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…