Ne alaka ya? O nasıl bir doktor? Ben iyileştiremedim, sizi nikah dairesine yönlendirelim.. İnanılır gibi değil! Uzak durun, fazla düşünmeyin ve ileriye bakın.psikolojik sorunları olduğunu doktoru hayatına normal bir şekilde devam etmesi için evlenmesi gerektiği tavsiyesinde bulunmuş.
Hıcbır doktor delinin tekıne tedavi olarak evlilik onermez, hastaneye yatırır toplumdan tecrit eder ki milletin basını yakmasın.
Hıpokrat mezarında ters döndü suan.Daha önce aldatılmış beyfendi 5 senelik ilişkisinde, sonrasında 5 sene tedabi görmüş. Doktor da evlenememesinin sebebini sorunca bu sorunumdan demiş. Doktor da evlen hayatını normal bir şekilde devam ettir demiş.
Ne alaka ya? O nasıl bir doktor? Ben iyileştiremedim, sizi nikah dairesine yönlendirelim.. İnanılır gibi değil! Uzak durun, fazla düşünmeyin ve ileriye bakın.
Hıpokrat mezarında ters döndü suan.
Yalanmıydı mı, elbette yalandı.Yalan mıydı söyledikleri acaba?Kendisi aşırı paranoyaktı. Benim sürekli yanlışlarımı bulmaya çalışıyordu. Patronumla ilişki yaşayabileceğimi bile düşünmüş. Ben de bu duruma aşırı tepki gösterince bak ben geçmişte böyle bir şey yaşadım ondan böyleyim tedavi de görüyorum diye açıklama yaptı bu da mı yalan, adam da yalanın bini bir para.
Tıpta psikolojik bir tedavi yöntemi olarak evlilik mi kullanılıyormuş?
Şimdi size paranoyalarınız için sabah akşam şöyle kendinizi toplayana kadar bir hanım yazıyorum. Gidip babasından isteyip alın.
İlk önce düzelsin sonra evlensin. Doktorun pek haberi yok galiba hastanın psikolojik durumundan. Kahvedeki amca gibi muhabbet çevirmişMesaj aynen şöyle,
Neden evlenmiyorsun dedi doktor.
Ben de bu durumum yüzünden dedim.
Evlen hayatına devam et, normal insanlar gibi yaşa dedi doktor.
Herşey yalanmış, bu adamın tek doğru lafı yok. Arkadaşıma gecenin bir yarısı yazmasını bile öyle bir kıvırdı ki hayreler içersinde kaldım.
herkes zaman zaman kontrolden çıkabilir, olabilir yani çok normal ama hala takılıp kalmayın bu adamla ilgili bir konuya, hafızanızdan silin önünüze bakın,hiçbir doktor da böyle bir tedavi önermez onu bile uydurmuş kesin, kaçarak uzaklaşın
bu bile ondan kurtulamadığınıza delalet, ne vicdan yapın ne dert edin yok sayın devam edin,sizi etkilemiyorsa bitmiş demektirKalkıp da adam bana bunları nasıl yapar, nasıl beni kandırır, arkadaşıma nasıl yazar diyeceğime ben nasıl yaptım bunları, nasıl böyle şeyler söylerim diye düşünüyorum. Etrafıdaki insanlar az bile yapmışsın derken ben vicdan yapıyorum.
o doktor diplomayı nerden almış tam olarak? şey olmasın sakın hani komedi fimlerinde akıl hastanesinden hasta kaçar da doktorun odasına saklanıp önlüğünü giyer.sonra bir de hasta muayene ederDaha önce aldatılmış beyfendi 5 senelik ilişkisinde, sonrasında 5 sene tedabi görmüş. Doktor da evlenememesinin sebebini sorunca bu sorunumdan demiş. Doktor da evlen hayatını normal bir şekilde devam ettir demiş.
Merhaba, benim aklımı kurcalayan bir sorunum var. Şöyle ki, mesela en son ilişki yaşadığım kişi bayan arkadaşıma yazmıştı gecenin bir yarısı. Bu ayrı bir darbeydi. Sonrasında psikolojik sorunları olduğunu doktoru hayatına normal bir şekilde devam etmesi için evlenmesi gerektiği tavsiyesinde bulunmuş. Durumu burada fikir almak amaçlı yazmıştım zaten evlenmek için aşırı acele ediyordu ilk görüşmeden hemen ailesiyle tanıştırdı, ailemle tanışmak istedi. Hemen nikah yapalım dedi vs. Ben benimle evlenme niyetinin tedavinin bir parçası olduğunu yeni öğrendim. Büyük bir şoka uğradım orası ayrı ama ben şimdi şu sebepten kendimi sürekli sorguluyorum. Bu anlattıklarımı öğrendiğimde öfkeme çok çabuk yeniliyorum küfür vs etmiyorum ama karşımdaki insana ağzıma ne gelirse sayıyorum. Daha önce birileri bana yaşadığım olaylar sonucunda ben olsaydım daha ağır şeyler yazardım dedi diye mi bu konuda değişmeye başladım bilmiyorum. Normalde naif, herkesle anlaşan kötü kelime kullanmayan biriyim. Ama böyle bir darbe yiyince kendime engel olamadım karşımdaki kişi yaptıklarını bırakıp kalkıp bana seni görende hanım hanımcık sanıyor ağzından çıkanlara bak halbuki kendisi beni aylarca kandırdı, arkadaşıma yazdı, sorunu olduğu halde benim de hayatımı karartmak istedi. Kalkıp da kendi acıma üzüleceğime, bana yaptıkları için acı çekeceğime sürekli ben nasıl böyle şeyler söylerim, kendime nasıl yakıştırırım diye diye dövünüyorum.
Sormak istediğim böyle büyük bir şoka uğrayınca kendini kaybetmek psikolojik bir sorun mu yoksa çok normal bir durum mu? Yani insan aldatılınca nasıl sessiz kalabilir ki? Yapabilen var mı gerçekten? Arkadaşıma yazdığında çok ağır şeyler yazmayıp tek bir mesaj atıp engelledim ama üstüne başka şeyler de çıkınca gerçekten dayanamadım, öfkeme yenildim kaybettim kendimi durmadan saydırdım. Adam yaptıklarını bırakıp haklısın diyeceğine benim sözlerime takıldı. Benim ki benim canım yandı seninki de yansın hesabı aslında.
Neyse daha fazla uzatmadan düşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?