Bu bir sorun mudur?

Adam ağır yüzsüzmüş yalnız.
Yavuz hırsız misali olmuş,takmayın,yolunuza bakın derim.

psikolojik sorunları olduğunu doktoru hayatına normal bir şekilde devam etmesi için evlenmesi gerektiği tavsiyesinde bulunmuş.
Ne alaka ya? O nasıl bir doktor? Ben iyileştiremedim, sizi nikah dairesine yönlendirelim.. İnanılır gibi değil! Uzak durun, fazla düşünmeyin ve ileriye bakın.

Hıcbır doktor delinin tekıne tedavi olarak evlilik onermez, hastaneye yatırır toplumdan tecrit eder ki milletin basını yakmasın.

Daha önce aldatılmış beyfendi 5 senelik ilişkisinde, sonrasında 5 sene tedabi görmüş. Doktor da evlenememesinin sebebini sorunca bu sorunumdan demiş. Doktor da evlen hayatını normal bir şekilde devam ettir demiş.

Hıpokrat mezarında ters döndü suan.

Ne alaka ya? O nasıl bir doktor? Ben iyileştiremedim, sizi nikah dairesine yönlendirelim.. İnanılır gibi değil! Uzak durun, fazla düşünmeyin ve ileriye bakın.

Deneme yanılma yöntemini uyguluyor kendisi de. Doktorun bir bildiği var deyip 2 sene milletin başını yakmak için çabalamış. En son kurban bendim. Ben çok saf olunca bırakmadı bir türlü.

Hıpokrat mezarında ters döndü suan.

Yalan mıydı söyledikleri acaba? Kendisi aşırı paranoyaktı. Benim sürekli yanlışlarımı bulmaya çalışıyordu. Patronumla ilişki yaşayabileceğimi bile düşünmüş. Ben de bu duruma aşırı tepki gösterince bak ben geçmişte böyle bir şey yaşadım ondan böyleyim tedavi de görüyorum diye açıklama yaptı bu da mı yalan, adam da yalanın bini bir para.

Yalanmıydı mı, elbette yalandı.

Hiçbir doktor heleki psikoterapi yapıyorsa sizi böyle hayatı bir kararda yönlendirmez. O kişi ağır saçmalamış. Siz bu densizi tamamen hayatınızdan silin yoksa gecmez

Tıpta psikolojik bir tedavi yöntemi olarak evlilik mi kullanılıyormuş?
Şimdi size paranoyalarınız için sabah akşam şöyle kendinizi toplayana kadar bir hanım yazıyorum. Gidip babasından isteyip alın.

Mesaj aynen şöyle,

Neden evlenmiyorsun dedi doktor.
Ben de bu durumum yüzünden dedim.
Evlen hayatına devam et, normal insanlar gibi yaşa dedi doktor.

Herşey yalanmış, bu adamın tek doğru lafı yok. Arkadaşıma gecenin bir yarısı yazmasını bile öyle bir kıvırdı ki hayreler içersinde kaldım.

İlk önce düzelsin sonra evlensin. Doktorun pek haberi yok galiba hastanın psikolojik durumundan. Kahvedeki amca gibi muhabbet çevirmiş

herkes zaman zaman kontrolden çıkabilir, olabilir yani çok normal ama hala takılıp kalmayın bu adamla ilgili bir konuya, hafızanızdan silin önünüze bakın,hiçbir doktor da böyle bir tedavi önermez onu bile uydurmuş kesin, kaçarak uzaklaşın

Doktordan evlilik recetesini de ilk kez duyuyorum agir sacmalamis arkadas boyle bi sacmalik olmaz ki
Resmen yalan soyluyor sizi kandirmak icin

Kalkıp da adam bana bunları nasıl yapar, nasıl beni kandırır, arkadaşıma nasıl yazar diyeceğime ben nasıl yaptım bunları, nasıl böyle şeyler söylerim diye düşünüyorum. Etrafıdaki insanlar az bile yapmışsın derken ben vicdan yapıyorum.

bu bile ondan kurtulamadığınıza delalet, ne vicdan yapın ne dert edin yok sayın devam edin,sizi etkilemiyorsa bitmiş demektir

o doktor diplomayı nerden almış tam olarak? şey olmasın sakın hani komedi fimlerinde akıl hastanesinden hasta kaçar da doktorun odasına saklanıp önlüğünü giyer.sonra bir de hasta muayene eder

gerçekten sorunu vaar, ne yapacaktınız teşekkür mü edecektiniz? Kimisi tepki verir kimisi bir şey demez hayatından çıkarır. Tepki gösterdiniz diye siz anormal olmuyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…