Merhaba, benim aklımı kurcalayan bir sorunum var. Şöyle ki, mesela en son ilişki yaşadığım kişi bayan arkadaşıma yazmıştı gecenin bir yarısı. Bu ayrı bir darbeydi. Sonrasında psikolojik sorunları olduğunu doktoru hayatına normal bir şekilde devam etmesi için evlenmesi gerektiği tavsiyesinde bulunmuş. Durumu burada fikir almak amaçlı yazmıştım zaten evlenmek için aşırı acele ediyordu ilk görüşmeden hemen ailesiyle tanıştırdı, ailemle tanışmak istedi. Hemen nikah yapalım dedi vs. Ben benimle evlenme niyetinin tedavinin bir parçası olduğunu yeni öğrendim. Büyük bir şoka uğradım orası ayrı ama ben şimdi şu sebepten kendimi sürekli sorguluyorum. Bu anlattıklarımı öğrendiğimde öfkeme çok çabuk yeniliyorum küfür vs etmiyorum ama karşımdaki insana ağzıma ne gelirse sayıyorum. Daha önce birileri bana yaşadığım olaylar sonucunda ben olsaydım daha ağır şeyler yazardım dedi diye mi bu konuda değişmeye başladım bilmiyorum. Normalde naif, herkesle anlaşan kötü kelime kullanmayan biriyim. Ama böyle bir darbe yiyince kendime engel olamadım karşımdaki kişi yaptıklarını bırakıp kalkıp bana seni görende hanım hanımcık sanıyor ağzından çıkanlara bak halbuki kendisi beni aylarca kandırdı, arkadaşıma yazdı, sorunu olduğu halde benim de hayatımı karartmak istedi. Kalkıp da kendi acıma üzüleceğime, bana yaptıkları için acı çekeceğime sürekli ben nasıl böyle şeyler söylerim, kendime nasıl yakıştırırım diye diye dövünüyorum.
Sormak istediğim böyle büyük bir şoka uğrayınca kendini kaybetmek psikolojik bir sorun mu yoksa çok normal bir durum mu? Yani insan aldatılınca nasıl sessiz kalabilir ki? Yapabilen var mı gerçekten? Arkadaşıma yazdığında çok ağır şeyler yazmayıp tek bir mesaj atıp engelledim ama üstüne başka şeyler de çıkınca gerçekten dayanamadım, öfkeme yenildim kaybettim kendimi durmadan saydırdım. Adam yaptıklarını bırakıp haklısın diyeceğine benim sözlerime takıldı. Benim ki benim canım yandı seninki de yansın hesabı aslında.
Neyse daha fazla uzatmadan düşüncelerinizi bekliyorum.