Bu bisey bilmiyor

Eşinizin yaptığı gerçekten hoş değil de sinirlenerek eltinize prim vermişsiniz böyle durumlarda başkaları varsa eğer daha sakin kalmaya çalışır onlar ortamdan çekilince eşime söylemek istediğim ne varsa söylemeyi yeğlerim. Lütfen kıyas yapılmasına da birilerini daima mutlu etmeye çalışarak yaşatmalarına da izin vermeyin.

Kimseyle kendimi kiyaslamiyorum canim esimin ve eltimin sozlerine kizdim. Ve dunden beri sinirden başım agriyo
Elimden geleni yapip ve hala yetersiz kalmak uzuyor beni
Bir hocam aynen sozcugunun cok kaba oldugunu onun yerine evet dememiz gerektigini yaklasik 3 donemdir soyluyor ve basariyordum da ama size su an aynen aynen.. diyorum.. kendiniz bile inanmiyorsunuz ki bu soylediginize.. esiniz yuzunden mi bilinmez ancak eltinizle bir kiyas halindesiniz. bunu asin. elti de ne cirkin bir kelime, o yuzden bu konuya daha fazla yorum yapamicam, selametle.

Haklısın bence kizmakta.
Öyle şeyleri şaka da olsa ben de sevmiyorum.
Aklınca kocalar şaka yapiyor takılıyor.
Ama karşı taraf öylemi algılıyor muamma

Ben daha cok kayınvalidenize gıcık oldum. Cocuk açıkdim diye geliyor oda kızıyor git annen baban yapsin veya söylene söylene yapıyor. Eline mi yapışacak. Millet kendini ispat etmek derdinde, sizde buna uyuyorsunuz. Ortada ac kalan çocuklar var ama ona odaklanan yok. Toafmidir nedir. Esiniz de yerinde konuşmasını öğrensin.

Esiniz biraz patavatsizlik yapmis ama siz dr fazla alinganlik gostermissiniz. Bir kekle hamarat olunsaydi ohooo.

Eşinize kızdınız ama sizde kendinizi kiyaslıyorsunuz eltinizle hatta sizde onun çocuklarina yemek yapmamasinı,10a kadar uyumasını eleştiriyorsunuz. Burda bir tuhaflık yok mu sizce?
Onlari ilgilendirmez sizin ne pişirdiğiniz yada pişirmediginiz sizi de eltinizin çocuklarına nasil baktığı yada bakamadığı ilgilendirmez.

Boş muhabbet yapmışlar sende hemen parlamissin
Keşke kek yapmakla iyi bakilsaydi
İyi bakım.biscolata erkekleri gbi olur deseydiniz ya eltinize
Eşe bakım yapmak koca göbekli mi yapmak

Ay vallahi hiç umurumda olmazdı erkeklerin genel şaka yapıyoruz ayağına yaptıkları patavatsızlık. Hee bir daha da tatlı diye yalvarana kadar yapmazdım

Eşinin uzmanlık alanı baklava açmakmış. O yüzen, karım basit bir keki bile yapmıyor diye ağlıyor işte. Yazık tabi adama.
41.5 senelik hayatimda hic kek yapmadim
Kocama soylim de kendini balkondan atsin

Konu sahibi bi dahaki sefere arayin annenizi ya bu herif de hicbisi bilmiyor ne kek yapiyor ne utu yapiyor ne baklava aciyor deyin

Hiç ozguveniniz yok,niye bu kadar kıyas dersine düştünüz anlamadım. Kendinizi ispata çalışmayın her gün yapıyorum o yapmıyor diyerek,çırpma makinesi annemde kalmış diyerek.
Aynen katılıyorum sana canım ben kimseyle yarışamam överse övsün kendini ben buyum ben her gün gün aşırı yahut haftada bir kekmiş tatlıymış eşimi memnun etmek için yapmam canım ne zaman isterse o zaman yaparım çok canı isterse dışarıdan kendisi alır kimseyi memnun etmeye çalışamam insanoğlu memnun olmuyor çünkü o durumda ben olsaydım ben bu kadar yapıyorum yapabiliyorum idare edecek elindeki bu der geçerdim varsın o kendini yüceltsin sen böyle yaptın mı zaten daha da şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye anlatmaz

Fazla abartmamış mısın? İsterse eltim günde 20 çeşit hamur işi yapsın bana ne ? Kime yaranmaya çalışıyoruz ki? Eşin de çok densiz kusura bakma. Adamın bir sözüyle de kendini yetersiz hissediyorsan , sen mutfak robotu musun kek ve hamur işi yapmaya programlanmış. En son ne zaman poğaça kek yaptım eve hatırlamıyorum. Öyle yemek yanında tatlı filan olmaz bizim evde bir çeşit yemek varsa şükredilir.

bak sana 12 senelik evli bi kadın olarak tavsiye veriyim bende en az haftada 2 tatlı yapardım öyle köy keklerinden degil 2 yumurtayı cırp at fırına profiterol hamurunu falan kendim yapardım tiremisi maskarpone peyniryle gider bulurdum her yerde yok hani hersyein en iyisini en güzelini yapardım sonra baktım bu esten bi cacık olmaz

2 senedir yapmıyorum esim hala der sen ne güzel tatliler yapıydum simdi yapmıyosun bende diyorum sen

degmiyosun cünkü esine yeterli degeri göstermiyosun saygı duymuyosan milletin yanında degisiyosun karakterin su kabı gidi girdigin kabın seklını alıyosun o yuzden bu saatten sonra yapmıyorum

dısarı cıkıyoruz valla onrda en pahalısını yerim hic acımam yapmam eve spairs ederim sende akıllan limonlu tarcınlı kek börek yapmayı

bırak kadın yaparak övgü görmez bunu annelerimizden ögrenmemis lazım kı hepsi sacını süpürge ettide ne oldu sanli babalarımıza sorsal annen butun gun evde der ama babanne dede ya alttadır ya kıs bizde mesela yada ille baba tarafında yatılı misafri gelir annelerimiz essek g,bi hizmet eder yaranamazsın o yuzden yapma

Az yesin de kendine bir aşçı tutsun her gün tatlı, kek istiyorsa. Beyimize bak ya.

Ben şahsen suçu kimsede aramadım suç eşinin evinin sırrını nie anlatıyor nie kucumsuyor ki seni anlamadım. Bence sinirlenme sonirlenecegine al karşına konuş söyle böyle davranma sen böyle yapıyorsun elimi yuceltip beni küçük dusuruyorsun. Al karsina konuş böyle şeyler güzel bisey değil bilmediğini ben düşünmüyorum her kaidn beceriklidir baba göre yeterki elinde malzemesi birde telefonu olsun çeşit çeşit yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…