Bu bisey bilmiyor

Eltini neden bu kadar kafaya takıyorsun ki, zaten uzaktaymışsınız.. boşver canım, kendine başka uğraşlar, düşünecek başka gündemler bul.. çalışsan mesela?

Ben 2 buçuk senelik evliyim. Hiç kek yapmadım

Yani sevmiyorum ve yapmıyorum. Ama çok seven varsa mutfak orda girip yapsın. Kimsenin elinden almadım mutfağı.

bu mesajı eksileyenler neden eksilemiş ki boleyn kızı'nın dediği gayet doğru,kendi değerini bilmeyenler özgüvenli kadınlara katlanamıyorlar.

Sağlıklı yaşam rutinine başladım
Bundan sonra bu evde hamur işi tatlı börek çörek yok
Çok istiyorsan gidip kardeşinde yiyebilirsin derdim ben olsam
İnsanlar sürekli bir şeyler yapınca minnet duyacakları yerde daha bir nankörleşiyor

Birde devir reklam devri
İki kek yapıp o ağır buğur kilo aldırıcı hamur işini yapıp tüm instagrama koyacaksın
Sonra yine hamaratlığım tuttu nazar boncuğu emojileriyle koyacaksın
Kaynanamlar yine bizdeler deyip kahva resmi atacaksın
Ev işi yapıp temizlik yaptığında akşam kesinlikle yemek yapmayacaksın aman çok yoruldum deyip dışarıdan söyleceksin
İroni bir yana bu sunumcu altın kolyeli paylaşım yapan instamomlardan çok daha iyi yemek yaparım ama bilinmez

Birde hazır cevap olacaksın
Kek yerine biraz yemek yapsan senin kız aç geliyor hep falan diyeceksin ne kavgadan ne asık sırattan anlar bunlar

Eşiniz boş konuşmuş. Bozulmanız normal ama kendinizi eksik hissedeceğiniz bir şey yok.
Ne kadar hamarat olduğunuzu bize bile ispatlama çabasına girip 2 gündür kek yapmadığınız için "ama şöyle ama böyle" diye sebep sunuyorsunuz.
Ne diyeceğiz sanki, "adam haklı, bir kek çırpsan eline mi yapışır cık cık cık" diye ayıplayacak mıyız sizi?

Orada diyeceğiniz tek şey "evet bilmiyorum, kalk da kendin yap. Hem yediklerini yakmış olursun"du.
Kimseye kek yapıp börek açmak zorunda değilsiniz çünkü. Boş boş konuşacağına kalkıp kendisi yapsın.

bu mesajı eksileyenler neden eksilemiş ki boleyn kızı'nın dediği gayet doğru,kendi değerini bilmeyenler özgüvenli kadınlara katlanamıyorlar.
Vallahi insan gibi isteyene canım feda. Ama bu bi şey bilmiyodur diyen adam da bi zahmet bildiğini iddia ediyorsa yapsın da görelim.

Ayı gibi muamele edene ben bir kek yaparım bir kek yaparim. Hayati boyunca unutamaz o keki.

Öküzlüğün lüzumu yok. Insan gibi malzeme alir gelirsin. Hayatim tatli yapip yiyelim mi diyenin kalbini kimse kirmaz.

Beğenmeyen kişiler :"aa kocana kek yapmiyo musun" diye şok olan kadınlar oluyor genelde. Dikkate almıyorum ben

Lafı söyleyen eşiniz. Ama siz eltiyi yerden yere vurmuşsunuz. Yemek yapmıyor, 10a kadar uyuyor vs çok gereksiz.
Derdiniz eşinizin yersiz şakası olmalıyken.

ben de cok sinirlendim niye sinirlendim bu kadar normalde konulara hiç sinirlenmem..

hem baskalarının onunde hem haksız yere boyle yapması sinir bozucu

hala tatlı yapacaktım çırpıcı yok diyosunuz kalksın kendi yapsın

o lafın üstüne ben daha bişey yapmazdım, bişey derse de ben bişey bilmiyorum der burnundan getirirdim

Eltinize karşı boyle bir şey demesi çok üzücü ama erkeklerin hepsi öküz sonuçta bizim gibi derin düşünmüyorlar, siz biraz ara verin tatli kek işlerine Eşiniz neden yapmiyorsun derse ben anlamiyorum pastanede çok var bunlardan al gelde birlikte yiyelim deyin biraz kıymet bilsin

Ne güzel eltin senin nezdinde birsey yapmamasina ragmen, esi ona deger veriyor. Sorun eltide degil, esinde. Ben olsam o laflari yedirirdim. Ona yaranmaya çalismak ile yada elti ile yarisa girmek ile degil.

Neticede o senin esin, evcil hayvanin degil. Kendini gayet besliyebilir. Senin gayen, eltinin dedigi gibi "ona bakmak" degil.

Ancak evlendigin adam odun. Bu eltinin suçu degil. Adam böyle. Yerinde olsam ben bu sekilde patlamazdim adama. Hiçbirsey yapmazdim ben onun için. Herbirseyde laf çarpardim "yapmadim canim, hani ben ne anlarim ki zaten". Bide annemlerin yanindada derdim "x bilmiyor ki, nerden bilsin, onu sen aslinda x'e (kardesi) soracaksin. Cok iyi yapiyor."

Bu lafından ötürü, eşinize bir ceza kesmelisiniz. Bir süre gerçekten bir şey yapmayın.
Çokta üzülüp, alınmanıza değecek bir şey değil. Ama, sinirinizi bozmuş mu? Bozmuş.

her gün cayin yanina kek yapiyormus gibi bir hava verdi demişssiniz ya

çayın yanına her gün kek yapmak nasıl oluyor da bir hava atma itemi oluyor anlayamıyorum gerçekten.

boş şeyler bunlar takmayın ?

Insan o an ne diyeceğini şaşırıyor anlıyorum ama birisi size birsey söyleyip küçük düşürmeye çalışırsa ters psikoloji yapın. Mesela o an "ben nazlı büyüdüm her gün kendimi yoramam " deyip kahkahayı patlatın. Vs yani elestirildiginiz durumdan gurur duymaya başlayn

Yaptığın halde yapmıyor diyen adamı yemek bile yapmayarak terbiye edeceksin...

Daha fazla yaparak takdirini kazanacağını sanıyorsan büyük yanılgı içindesin.

Elti geldi, benim,
Ne keki, yaptigim cayi ovmuslugum var, bir cay yaparim piiii diye. Egleniyorum kebdi capimda, simdi niye burada dedikodumu yapiyonuz ki.
Benim cocuklar da acim derler babaanne anane evine gittiklerinde, onlardaki zula bende yok tabi napim, ama buradan cocugu doyuracak yemek olmadigi sonucunu nasil cikariyorsunuz sasirdim. 2 de yetiskin var evde yani, sizce mumkun mu cocuklar ac kalsin.
Kaynim eltimden icin bu dese, valla cevap ne verecegimi bilemem, evet cok ayip ama karikoca arasina girsem ben kotu olurum degil mi.
Elti olarak ke dimi aklayarak konudan kacayim.
Hepimiz birer eltiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…