- Konu Sahibi esraylmz03
-
O dediğin bocekten eski evim de vardı. Çok pis yakıyor. Sabah kalkincada aynı sinek yemiş gibi oluyordu. Bizim ev 1.kattı o zaman. Evin arkası onu yeşillik doluydu ondan kaynaklaniyordu.Kızlar sıcak bi Şehirde yaşıyoruz yatak odamızın balkon camı kapısı açık yatıyoruz gece ışıklar kapanınca bi böcek çıkıyo ama ismini bilmiyorum çok küçük sinekten küçük böle dokunduğu yeri yakıyo çok sinirim bozuluyor uyuyamıyorum ne yapabilirim ben
Bende yakarca diye biliyorum ismini.yani biz öyle diyoruz.dün gece baya küfürler saymama sebep oldular..çözümü pek yok.yaktığı yere kolonya sürüyorum : )O dediğin bocekten eski evim de vardı. Çok pis yakıyor. Sabah kalkincada aynı sinek yemiş gibi oluyordu. Bizim ev 1.kattı o zaman. Evin arkası onu yeşillik doluydu ondan kaynaklaniyordu.
Yakagan diye biliyorum. Isminide.
Aynen bunun bir çözümü pek yok.yani hamam böceği yada gözle görülen diğer böceklerden olsa bütün apartman ilaclatir geçer. Bunlar minik minik gözlede pek görünmüyor gece ortaya çıkıyor. :)Bende yakarca diye biliyorum ismini.yani biz öyle diyoruz.dün gece baya küfürler saymama sebep oldular..çözümü pek yok.yaktığı yere kolonya sürüyorum : )