Bu böceğe çare

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar sıcak bi Şehirde yaşıyoruz yatak odamızın balkon camı kapısı açık yatıyoruz gece ışıklar kapanınca bi böcek çıkıyo ama ismini bilmiyorum çok küçük sinekten küçük böle dokunduğu yeri yakıyo çok sinirim bozuluyor uyuyamıyorum ne yapabilirim ben

O dediğin bocekten eski evim de vardı. Çok pis yakıyor. Sabah kalkincada aynı sinek yemiş gibi oluyordu. Bizim ev 1.kattı o zaman. Evin arkası onu yeşillik doluydu ondan kaynaklaniyordu.

Yakagan diye biliyorum. Isminide.

O dediğin bocekten eski evim de vardı. Çok pis yakıyor. Sabah kalkincada aynı sinek yemiş gibi oluyordu. Bizim ev 1.kattı o zaman. Evin arkası onu yeşillik doluydu ondan kaynaklaniyordu.

Yakagan diye biliyorum. Isminide.
Bende yakarca diye biliyorum ismini.yani biz öyle diyoruz.dün gece baya küfürler saymama sebep oldular..çözümü pek yok.yaktığı yere kolonya sürüyorum : )

Bende yakarca diye biliyorum ismini.yani biz öyle diyoruz.dün gece baya küfürler saymama sebep oldular..çözümü pek yok.yaktığı yere kolonya sürüyorum : )
Aynen bunun bir çözümü pek yok.yani hamam böceği yada gözle görülen diğer böceklerden olsa bütün apartman ilaclatir geçer. Bunlar minik minik gözlede pek görünmüyor gece ortaya çıkıyor. :)

Yakağan derler bizdede. Sinek ilacı fısfısları ile yatmadan bi saat önce filan odayı zehirleyin. Sonra havalandırın yatın. İşe yarıyor burda

O böceğin ismi yakarca.Öyle menem bişey ki banyo bile fayda etmiyor yaktığı yere.Evinizi ilaçlatın ve vantilatör kullanın vantilatöre doğru gidip ölüyorlarmış diye duymuştum.

Lavanta kolonyasi sürün hiç sevmiyor böcekler o kokuyu. Yarı baygın uyursunuz aşırı surmeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…