• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bölüme yabancı bir derdim var:)

yolcu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
3.017
477
0
Ankara
evet kızlar.. çoğu konunun olduğu gibi bunun da yeri burası değil ama ne yapalım en yüksek reytingler bu bölümde:27:
ben sizden 2. el araba konusunda fikir istiyorum. kadınlar arabadan pek anlamaz derler ama kk kadınları bence anlar:16:
14-16 bin arası bir şey bakıyoruz. arabadan ne ben ne de eşim anlamıyoruz. internette de çok çeşit var. bir karara varamıyoruz. bizim gibi acemi şoförlere ne gider sizce? tavsiyelerinizi bekliyorum:34:

Benim de çok bilgim yok fakat diyeceğim tek şey şu, ilerde satışında sorun yaşayamayacağınız bir araba alın. Türkiyede çok satan markaları tercih edin. Renault, Opel, Ford gibi. Renault nedense hep favorim olmuştur. :1:

acemiyseniz eğer alın bi doğan, şahin, murat 131:1: en azından acemiliğinizi onlarda çıkartın sonra daha kaliteli bişey alırsınız. en fazla uno düşünebilirsiniz hem bayan için hem erkek için. eşim ve nerdeyse bütün sülalem bu işlerle uğraştığı için biliyorum:1:

Canım en sağlam arabalar toyota, wolkswagen ve audi :6:
Toyota ve wolkswagen bütçenizi zorlamaz. Bence bunlardan yana kullanın tercihinizi :10:

acemiyseniz eğer alın bi doğan, şahin, murat 131:1: en azından acemiliğinizi onlarda çıkartın sonra daha kaliteli bişey alırsınız. en fazla uno düşünebilirsiniz hem bayan için hem erkek için. eşim ve nerdeyse bütün sülalem bu işlerle uğraştığı için biliyorum:1:

ama alırsak uzun süre kullanıcaz. o yüzden orta halli bişey istiyoruz. bu fiyata güzel bir araç olur mu sizce?

Bizimki doğan ama ben kullanmıyorum onu :31:
Direksiyon hidrolik olmadığı için baya ağır bayanlar için bi araba değil yani :1:

Canım en sağlam arabalar toyota, wolkswagen ve audi :6:
Toyota ve wolkswagen bütçenizi zorlamaz. Bence bunlardan yana kullanın tercihinizi :10:

Evet evet, toyotanın da bütçeyi zorlamayacak arabaları var. Volkswagen sanırım biraz daha pahalı olduğu için 15000 tl ye km si çok yüksek arabalar çıkıyor, sahibinden de şöyle bir baktım da şimdi :1:

Alacağınız arabanın satarken tercih edilen bir model olmasına özen gösterin...Alırken bir kaç tamirciye götürüp bütün motoruna falan baktırın.Tek bir yerle sınırlı kalmayın.Yaşadığınız ilde tercih edilen bir markayı almaya çalışın.Söylediğiniz fiyatlarsa güzel arabalar bulursunuz.Çocuk varsa veya düşünüyorsanız biraz daha büyük aile tipi arabalara bakabilirsiniz...

Evet evet, toyotanın da bütçeyi zorlamayacak arabaları var. Volkswagen sanırım biraz daha pahalı olduğu için 15000 tl ye km si çok yüksek arabalar çıkıyor, sahibinden de şöyle bir baktım da şimdi :1:

Aynen toyota bi de baya az yakıyomuş.
Bizim de arabayı değiştirmemiz lazım. Heralde toyota alırız büyük ihtimal :6:

acemiysen eğer hyundaı al şu taksilerin modelinden sürücü kurslarında da hep ondan oluyor.acemilik için ideal bence.

Son düzenleme:
acemiysen eğer hyundaı al şu taksilerin modelinden sürücü kurslarında da hep ondan oluyor.acemilik için ideal bence.

Hyundailer pek sağlam değil diye duymuştum ben :26:
Bizim kursta da vardı benim çok hoşuma gidiyordu, hocamız söylemişti sağlam değil diye :8:
Eşim de o arabalar kağıt gibi oluyor diyor, bi kazada falan unufak oluyormuş :18:

renault clio eski kasalrına bakın derim. ben çok beğeniyorum sağlam bşi ara. bulursanız çok kasmaz sizi. o paraya ortalama 2005-2006 model bulursunuz.

bütçeniz daha esnek olaydı opel corsa, wolkswagen polo falan derdim ama sizi aşabilir şu aşamada.

alacağınız arabada modelin popüler olmasına dikkat edin ne kadar uzun vadeli alasnızda satarken zorlmasın sizi

hyundai araba kosunuda hep bu yargı var sağlam değil diye bende araştırıken hep bunu duydum bu söylenti de satışta etkiler sizi. telefonda mesajla şimdi hatırlamıyorum arabanın plakasını yazıp yollacağında hasar kaydı ıkar ama mesaj üzreti pahalı gelmiş.

eski kasa arabalar daha uygun oluyor iyice arayın derim. ve telde insnalar araba sağlam diyor arızalı çıkıyor. konuşurken servie götüreciğinizi ve kaza çıkarsa servis parasını ödemeyeceğinizi söyleyin. bu sayede kandıramazlar ve arabı ne kadar güvendiğniz birinden alasanızda servis usta şart

Çok sorun çıkarıyor ya doğanlar, bir de aile arabası olarak bakmıyor kimse :1:
Hani hep gençler kullanıyor ya :27:
ben çok seviyorum vallahi eski arabaları bmw 3.20 yeni kasamız vardı sattırdım eşime eski kasa al diye :1:

yaniniza arabadan anlayan birini alin araba seçerken mumkunse tamirci olsun :)))
yani sizin eve gelince omrunu tamircide geçirmesin
arizasi tamiri vs çikmazsa iyi olur size gelince
debriyaji,motor kayi$i vs pahali arizalar
kayi$i anlamazsaniz yolda kopar araba çope gider vs

Back
X