evet kızlar.. çoğu konunun olduğu gibi bunun da yeri burası değil ama ne yapalım en yüksek reytingler bu bölümde

ben sizden 2. el araba konusunda fikir istiyorum. kadınlar arabadan pek anlamaz derler ama kk kadınları bence anlar

14-16 bin arası bir şey bakıyoruz. arabadan ne ben ne de eşim anlamıyoruz. internette de çok çeşit var. bir karara varamıyoruz. bizim gibi acemi şoförlere ne gider sizce? tavsiyelerinizi bekliyorum
Araba almadan önce aylarca araştırma yapmış,hemen hemen her markayı kullanan ınsanlarla iletişime geçmiş, piyasa araştırması yapmış ve sonun da nasıbınden öteye gidememiş bir araç sürücüsü olarak kesinlikle fransız araçlardan uzak durmanızı tavsıye ediyorum.
Pegeuot 206 tavsıye edılmış aman diyim aman sakın uzak durun kağıt gb bir arabadır sorunludur ..
Otomatık vıtesı cok ıyıdır,hızlı bır arabadır atikdir,az yakar ama eksileri artılarından çok çok fazla,sizi çok üzer..
Öncelikle Kaç kışısınız ve ne sıklıkla yolculuk yapıcaksınız bunları belirleyin, ona göre dizel yada lpgli araç tercih edin..
Size sağlamlığına gözlerimle şahit olduğum 2 marka önerebilirim
1.Wosvagen
2.Toyota
wosvagen malesef pahalıdır butce sıkıntınızdan dolayı Toyota daha iyidir 2000-2003 arası bir otomatik bir Toyota yaris bakabirsniz.
Diyelim marka ve model de karar kıldınız,aracı beğendiniz mutlaka servise goturun rapor alın araç muayneden geçsin mutlaka.
Mümkünse galericilerden uzak durun hatta kaçın!
Araç'ın şase nosunu mutlaka trafıkten okutun geçmişi nedir ne değildir öğrenin
Araçta değişen parça nedir ne kadar önemlidir bir ustaya danışın ( 2.el araçlarda değişmeyen parça hemen hemen yoktur önemli olan hangi parçanın değiştiğidir )
Bunların Hepsi temizse ve içinize sindiyse hayrlı olsun aracınız :))
Kazasız belasız kullanın inşallah..