• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bölüme yabancı bir derdim var:)

bu sızın maddı durumunuza gore değişir tabı ama alın bı reno clıo 2007 sedan kasa olanlardan satmak ıstedıınız gun satarsınız havada kapılıolar ama bızım paramız var bız daha ıyısını alırız dıosanız toyota corolla alın yıne gerı satmak ıstedıınız zaman hemen satarsınız ama şahsen benım hayalımdekı araba 75 model mercedes motor modıfıyelı bı ford taunus ilerde bı gun sahıp olmayı ısterdım :21:

O fiyata peugeout 206, Albea, Palio , Hyundai getz alabilirsiniz

Bence biraz daha üstüne koyabilirseniz peugeout 207 ya da Clio 3 alın.
Satarken elden çıkartmanız da kolay olur...
Getzler hiç sağlam değil, bir kazada direkt pert...

Önceki arabamız Clio 3'dü. Ben çok memnundum.
Ama eşim memnun değildi.
Nedeni de küçük arabaymış, bana göre de tam bir bayan arabasıydı.
Onu sattık Fluence aldık.
Hayvan gibi araba hiç sevmiyorum.
Özellikleri falan iyi de bana çok büyük geliyor...

Son düzenleme:
renault clio kesinlikle tavsiye ederim.hem memnun kalırsınız hem de satarken kolay satarsınız.alırken de sanayide baktırmadan almayın.

eşim araçlarla uğraştığı için ona sordum sizin fiyat aralığına uygun en sağlam ve istenildiği zaman çok çabuk satılabilen aracın opel corsa olduğunu söyledi ,birde size tavsiyem otomatik alın...

evet kızlar.. çoğu konunun olduğu gibi bunun da yeri burası değil ama ne yapalım en yüksek reytingler bu bölümde:27:
ben sizden 2. el araba konusunda fikir istiyorum. kadınlar arabadan pek anlamaz derler ama kk kadınları bence anlar:16:
14-16 bin arası bir şey bakıyoruz. arabadan ne ben ne de eşim anlamıyoruz. internette de çok çeşit var. bir karara varamıyoruz. bizim gibi acemi şoförlere ne gider sizce? tavsiyelerinizi bekliyorum:34:

15 bine çok güzel Hyundai getz alabilirsiniz biz bir yıl kullandık gayet güzel sorunsuz temiz bi arabaydı

Citroen C3 kullanıyorum. Gayet güzel ve uygun bir otomobil.

Honda civic..
Biz de acemiydik esimle ve anlamiyorduk.
Babama 15 - 16 bine bize otomatik bul dedik. O iyi anlar ama arabalarla ilgilenen birisine aratti.. otomatik de en iyisi bu abi demis. 98 model honda civic var ve bizden 2ay kadar once kuzenim 2010 model fiat albea aldi iyi az yakiyor ama bizim araba agir ve saglam.. ben cok rahat suruyorum biraz uzun ama onda ogrendim park falan da sorun olmuyo..
Duduk motor az yakiyo ama rampada falan fosd..
Tup taktirdik biz 22 kurusa kadar iniyo km.si..
Ben tvsiye ederim ama km.si 150000 i gecmesin 2 3 yil sonra da elinizden cikarin artik usta sofor olunca :))

evet kızlar.. çoğu konunun olduğu gibi bunun da yeri burası değil ama ne yapalım en yüksek reytingler bu bölümde:27:
ben sizden 2. el araba konusunda fikir istiyorum. kadınlar arabadan pek anlamaz derler ama kk kadınları bence anlar:16:
14-16 bin arası bir şey bakıyoruz. arabadan ne ben ne de eşim anlamıyoruz. internette de çok çeşit var. bir karara varamıyoruz. bizim gibi acemi şoförlere ne gider sizce? tavsiyelerinizi bekliyorum:34:

Araba almadan önce aylarca araştırma yapmış,hemen hemen her markayı kullanan ınsanlarla iletişime geçmiş, piyasa araştırması yapmış ve sonun da nasıbınden öteye gidememiş bir araç sürücüsü olarak kesinlikle fransız araçlardan uzak durmanızı tavsıye ediyorum.

Pegeuot 206 tavsıye edılmış aman diyim aman sakın uzak durun kağıt gb bir arabadır sorunludur ..
Otomatık vıtesı cok ıyıdır,hızlı bır arabadır atikdir,az yakar ama eksileri artılarından çok çok fazla,sizi çok üzer..

Öncelikle Kaç kışısınız ve ne sıklıkla yolculuk yapıcaksınız bunları belirleyin, ona göre dizel yada lpgli araç tercih edin..
Size sağlamlığına gözlerimle şahit olduğum 2 marka önerebilirim

1.Wosvagen
2.Toyota

wosvagen malesef pahalıdır butce sıkıntınızdan dolayı Toyota daha iyidir 2000-2003 arası bir otomatik bir Toyota yaris bakabirsniz.

Diyelim marka ve model de karar kıldınız,aracı beğendiniz mutlaka servise goturun rapor alın araç muayneden geçsin mutlaka.
Mümkünse galericilerden uzak durun hatta kaçın!
Araç'ın şase nosunu mutlaka trafıkten okutun geçmişi nedir ne değildir öğrenin
Araçta değişen parça nedir ne kadar önemlidir bir ustaya danışın ( 2.el araçlarda değişmeyen parça hemen hemen yoktur önemli olan hangi parçanın değiştiğidir )
Bunların Hepsi temizse ve içinize sindiyse hayrlı olsun aracınız :))
Kazasız belasız kullanın inşallah..

ilginiz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız:16:
durumu biraz daha açmam gerekirse; memuruz ve 3-4 ayda bir 600 km lik şehirler arası yol katetmemiz gerekicek. alacağımız araç bizi muhtemelen 8-10 yıl götürebilmeli. çünkü aracı aldıktan sonra uzun soluklu ev kredisine gireceğiz. sonradan pişman olmamak için fiyatı biraz daha esnetmeye çalışıyorum ama en fazla 17 bin küsüre çıkabiliriz. 20 bine çok güzel araçlar var ama onun için de 5-6 bin kadar altınlarımı feda etmem gerekiyor. sizce değer mi?
tavsiyelerinize uyarak araştırdığım kadarıyla, şuan için 2003-2006 model corsa ve clio bizim için uygundur. ama uzun vadeli düşünürsek bu araçlar bizi idare eder mi?

Son düzenleme:
ilginiz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız:16:
durumu biraz daha açmam gerekirse; memuruz ve 3-4 ayda bir 600 km lik şehirler arası yol katetmemiz gerekicek. alacağımız araç bizi muhtemelen 8-10 yıl götürebilmeli. çünkü aracı aldıktan sonra uzun soluklu ev kredisine gireceğiz. sonradan pişman olmamak için fiyatı biraz daha esnetmeye çalışıyorum ama en fazla 17 bin küsüre çıkabiliriz. 20 bine çok güzel araçlar var ama onun için de 5-6 bin kadar altınlarımı feda etmem gerekiyor. sizce değer mi?
tavsiyelerinize uyarak araştırdığım kadarıyla, şuan için 2003-2006 model corsa ve clio bizim için uygundur. ama uzun vadeli düşünürsek bu araçlar bizi idare eder mi?

Temiz bir Clio 3 bulabilirseniz 19 a falan alın.
Madem 8-10 yıl bineceksiniz.
Pişman olmazsınız.

Ford Fiestanın eski kasa olanlarından da 17-18'e bulabilirsiniz...

Temiz bir Clio 3 bulabilirseniz 19 a falan alın.
Madem 8-10 yıl bineceksiniz.
Pişman olmazsınız.

Ford Fiestanın eski kasa olanlarından da 17-18'e bulabilirsiniz...

clio 3 derken o 3 neyi ifade ediyor acaba:26: motor gücünü mü? diğer cliolara göre artıları neler?

kullandığın için bizzat senden öğrenmek istedim ama teşekkür ederim:3:

Canım bana sorarsan şimdiki arabamız Fluence.
İyi hoş üst segmentte bir araba amma velakin,
çok büyük, acayip dikkat gerektiriyor sürerken.
Sevemedim bir türlü.

Ama önceki arabamız Clio 3'dü.
Çok pratik kavrıyordum.
Aslına bakarsan işin aslı ben sedan arabaları sevmiyorum.
Hatchback arabalar bayanların acemiliğini atması açısından daha iyi.
O nedenle onu tavsiye ettim.
Ve söylediğiniz rakamlarda alabileceğiniz en iyi arabalardan biridir...

En onemli noktasi kilometresinin orjinal olmasi bence.
Bizim bir arabamizin kilometresi 170bindeydi aldigimizda. Sonra kontrolde 450bin cikti:) oynama yapilmis vee tabi araba yiprandigi icin tamirciden cikaramiyosun.

Ikinci noktasi zincirli veya kayisli olmasi.

Ucuncu nokta kazasiz olmasi.

Ve benzinde tasaruf edelim dersen motor gucu ile beygir gucunun orantili olmasi...

En onemli noktasi kilometresinin orjinal olmasi bence.
Bizim bir arabamizin kilometresi 170bindeydi aldigimizda. Sonra kontrolde 450bin cikti:) oynama yapilmis vee tabi araba yiprandigi icin tamirciden cikaramiyosun.

Ikinci noktasi zincirli veya kayisli olmasi.

Ucuncu nokta kazasiz olmasi.

Ve benzinde tasaruf edelim dersen motor gucu ile beygir gucunun orantili olmasi...

tamirciye götürmeden mi aldınız arabayı? Allah korkusu olmayan insanlardan herşey beklenir:50:
zincirli derken:26:
ben araba araştırması yaptığımdan beri cep operatörümden bana araba kaza kaydınızı öğrenin gibi mesajlar geliyor. tırstım ya bunlar google aramalarımıza kadar herşeyimizden haberdarlar mı:47:

Son düzenleme:
wolkswogen ve toyotayı öneririm.

bir akrabamız wolkwogen polo aldı 98 model. 15 bine almıştı. çok pahalı modeline göre dedik. ama arabayı görünce afalladık. 2003-2004 gibi duruyor. 20 bine alıcısı çıktı , satmadı.
bayandan -az kullanılmış derler ya öyle bi arabaydı. çok da konforlu bir araç.

bende bu araştırmayı çok yapmıştım 1 sene önce opel corsa 2005 dizel araç manuel vites aldık yakıtı çok iyi motoru zaten 1.3 multijet ödüllü motor eşimde bende kullanıyoruz memnunuz.

tamirciye götürmeden mi aldınız arabayı? Allah korkusu olmayan insanlardan herşey beklenir:50:
zincirli derken:26:
ben araba araştırması yaptığımdan beri cep operatörümden bana araba kaza kaydınızı öğrenin gibi mesajlar geliyor. tırstım ya bunlar google aramalarımıza kadar herşeyimizden haberdarlar mı:47:

Garajdan almistik zaten. bmw x5 di.
Malesef km sini cok buyuk bi ariza sonucu ogrendik:) aldigimiz fiyatin yarisina satmistik km yuzunden.
Asiri derecese yakit harciyodu. Deposu 450 tl ye doluyodu ve 300 km anca yetiyodu...

Simdi toyata prius aldik. Elektrikli araba oldugu icin benzinligin yolunu unuttuk sayesinde:) istedigim kadar geziyorum.

Zincir derken belirli bi km sonucu motoru ceviren kayisin degismesi gerekiyo zincirlide buna ihtiyac yok yani.

Triger kayisi yani bizum ex arabada degistirmistik de epey tutuyor fiyati

Back
X