• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bölüme yabancı bir derdim var:)

kızlar walla bu konuyu gördüğüm iyi oldu, bizde bir araba alacaz ama karar veremedik, eşim acemiliğini atarsın, vurup kırarsın rahat rahat diye şahin doğan gibi birşey diyor ama ben fiat uno düşünüyorum, sizce napayım, kararsızım çok hem de fena

kızlar walla bu konuyu gördüğüm iyi oldu, bizde bir araba alacaz ama karar veremedik, eşim acemiliğini atarsın, vurup kırarsın rahat rahat diye şahin doğan gibi birşey diyor ama ben fiat uno düşünüyorum, sizce napayım, kararsızım çok hem de fena

işstediğin model 7-8 bin dolaylarında. duyduğuma göre doğanlar şahinler trafikten toplatılıyormuş:26:

[QU
OTE=yolcu20;32030412]işstediğin model 7-8 bin dolaylarında. duyduğuma göre doğanlar şahinler trafikten toplatılıyormuş

aaaa bunu eşime haber vereyim sevmiorum o modelleri zaten galiba bana gun doğdu :D

Selam bende 6 ay once polo aldim 7 bucuga acemiligmi bunnla attim.yedek parcalari uygun bence bulabiliyrsaniz polo alin hem kullanisi aat hem surusu.ben suan satiyorum arabami model yukseltcem

Back
X