Merhaba Tereliye adlı kk kullanıcı üye,
Belirtmek isterim ki, açtığınız tüm konularınızı okudum. Evet oturdum bıkmadan, usanmadan tüm konularınızı okudum.
Kocanızı sevdiğinizi söylemişsiniz. Kocanızın iyi bir koca olduğunu anlatmışsınız, bazılarında hatta bu konu da bile kocanızı yerden yere vurmuşsunuz “o olmasa da olur” diyorsunuz.
Adamın ailesi bana neler neler yaptı demişsiniz üyeler size ne yaptı dediklerinde tek bir cevabınız var “bayramda kahve yapmadım diye evimi bastılar kapımda ayrılmamı istediler” demişsiniz başka hiçbir şey yok.
Kahve yapmak zorunda değilsiniz, çay demlemek zorunda değilsiniz evet. Ama bu bir görgü kuralıdır, nezaket kuralıdır, kültürdür. İnceliklerde bulunmak görgü meselesidir.
Her bir mesajınız buram buram çelişki kokuyor. Afedersiniz çocuğunuz olsa çocuğunuzda bile kusur arayıp yerden yere vuracaksınız o derece.
İnce ince, ufak tefek birşeyleri büyütmekte sorun etmekte üstünüze yok. Çekilmez ve sıkıcı bir kişiliğiniz var. Kişisel gelişim kitapları okumanızda fayda var.
İyi ki çocuk yapmamışsınız, dünyaya getirmeniz hata olabilir tehlikeli biraz kendinizi düzeltin. Eşinize o kurduğunuz cümle ile saygısızlık yapmışsınız.
Bence durmayın boşanın. Adamlar kurtulsun.