Anliyorum. Sen gorucu usuluyle sevmeden evlendin. Tum beklentilerin maddi seyler. Esinin de senin de isiniz yok bildigim kdariyla. Bu yuzden ortak hayaller kurup birlikte bir amac icin mucadele edemediginiz icin bir hayat arkadasligi muessesi olustiramadiniz. Cocuk yapmak istemiyorum bu bu sebeplerden diyorsun ama cocuk nasil yapacaksin zaten, bir cocugun yukunu ne maddi ne manevi olarak karsilayacak olgunlukta degilsiniz esinle. Belki de icten ice esine bu yuzden de kizgin olabilirsin. Haklisin da. Ama ne olursa olsun ne sen ne ailen cul caput icin uzulup cingeneye yakisir vs diye kimseye laf etmemeliydiniz. Annen bu lafi ederek aslinda senin degerini de iki gecelige indirgemis gibi oldu. Bunlar adet yerini bulsun diye yapilan manevi degeri olmasi gereken seyler. Kabul etsen de etmesen de annen bu lafi ederek haksiz duruma dustu. Mal mulk cul caput calisilir kazanilir yapilir. Onemli olan saygi sevgi birlikteligi kurup guzel bir aile olmakta. Varsin geceligin az parca olsun da evinde alninin teriyle pismis bir tas corba olsun....
Artik kocanla konus. Bir is bulsun. Evine parasini getirsin. Sen de daha fazla kocanin annesinin akrabalariyla arkadaslariyla gorusme. Iki uc arkadas edin kendi yaslarinda. Annenle de ne olursa olsun kocan ve ailesi hakkinda hiiiiiic konusma. Gecmise bir sunger cek. Yarin senin icin yeni bir hayat baslaycak gibi dusun. Konusacak farkli konular bul kendine. Kaynanandan konu acilinca hemen farkli bir konu ac.
Bu durumun hic saglikli degil. Allah korusun akil sagligini yitirebilirsin bu gidisle. Yapamiyorsan da gercekten bosan kocandan. Cunku herkesin sikayetleri vardir birilerinden ama senin konularin findik kabugunu doldurmaz dedikleri cinsten ve sen bunlari cok kafaya takiyorsun.
Tekrar yaziyorum. Esas sorunun kocanla aslinda. Iki kisilik bir aile olamadiniz birbirinize kenetlenemediniz. Surekli baskalarindan beklenti icindesiniz. Bulabiliyorsan sen de bir is bul ve ortamini degistir biraz. Kendi paranizla hayatinizi kurun. Kimseyi de karistirmayin. Bisey de beklemeyin. Bu genclik geri gelmez. Tasi siksan suyunu cikaracagin cagindasin ve kaynana gorumce didimin didisi bilmem kim...bunlarla ugrasip bos bos vakit olduruyorsun. Yapma lutfen