• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bomba kimin elinde kalır?

Morsever sen kesin bizi banlattmak üzere tutulmuş birisin yada kendi kendine böyle bir misyon edindin :)

Bomba elinde kalmış , kocan karar verecek artık ne olacağına :dondurma:
Morsever sen kesin bizi banlattmak üzere tutulmuş birisin yada kendi kendine böyle bir misyon edindin :)

Bomba elinde kalmış , kocan karar verecek artık ne olacağına :dondurma:
O çizgifilmlerdeki gibi bombayı karşı cepheye atıp kulaklarını tıkadı patlamayı bekliyor ama bomba ayağının dibine yuvarlandı haberi yok.
Karşıdan gelecek sesler ancak havai fişek kutlamaları olur bence...

O çizgifilmlerdeki gibi bombayı karşı cepheye atıp kulaklarını tıkadı patlamayı bekliyor ama bomba ayağının dibine yuvarlandı haberi yok.
Karşıdan gelecek sesler ancak havai fişek kutlamaları olur bence...
Ne güzel ozetliyorsun sen öyle :)) tam olarak bu...morsever ne yaparsa yapsın elinde patlamaya mahkum .:)

Sizin ailenize bir laf denmemis ki niye onlar iyi biz kötü gibi gereksiz cikmis yapmissiniz. Diger konunuzu da hatirliyorum, bence siz en kisa zamanda bir tatil yapin ve pisikologa danisin. Sizi rencide etmek icin yazmiyorum ama cok gereksiz cikislariniz var. Cevrenizdeki insanlarin da sabirlari tasar bir müddet sonra.
Böyle durumlarda kendi kendinizi talkin edin. Ben fazla abartiyorum normalde abartilacak bir durum yok diye. Yoksa verdiginiz göz dagi gercek olur ve yok yere yuvaniz yikilir.

Sizin ailenize bir laf denmemis ki niye onlar iyi biz kötü gibi gereksiz cikmis yapmissiniz. Diger konunuzu da hatirliyorum, bence siz en kisa zamanda bir tatil yapin ve pisikologa danisin. Sizi rencide etmek icin yazmiyorum ama cok gereksiz cikislariniz var. Cevrenizdeki insanlarin da sabirlari tasar bir müddet sonra.
Böyle durumlarda kendi kendinizi talkin edin. Ben fazla abartiyorum normalde abartilacak bir durum yok diye. Yoksa verdiginiz göz dagi gercek olur ve yok yere yuvaniz yikilir.

Çok yersiz ve gereksiz olmuş, o insanlar “ayy biz de bu aileyi yanlış değerlendirmişiz meğer gelin ne acılar çekiyormuş asıl fitneci kvsigilmiş” mi diyecekler sence? Nerde ne konuşacağını bile bilmeyen özelini cenaze evinde ona buna açan değişik bir insan olduğunuzu ve hakkınızda konuşulanların doğru olduğunu düşünmüşlerdir büyük ihtimal.

Kocanı seviyorsan kulağına gidince çok büyük ayıp olacak adama bunu da unutma. Sevmiyorsan bile bu mevzular millete açılır mı hiç yahu...
+++++++

Back
X