• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu boşluk beni öldürecek...

hayata olan bir bıkkınlık sezdim sende
ve bu genelde
maddi manevi sorunları olmayan
insanlarda oluyor
çünki yetişmesi gereken başarması gereken bir hedef yok önünde
öncelikle bu durum için kendine bir hedef belirle
ve aklını onunla meşkul et

hayatta kimse negatif ve mutsuz insanı istemez
eşin ne yaparsa yapsın mutsuz olan bir kadından rahatsızlık duymaya başlayacaktıe
gerekirse iyi bir danışmana başvur
ama bu şekilde geçip gitmesine engel ol

evet eşimde mesela bukadar sinirlenmemi anlamadığını söylüyor. işimden mutsuz olmam belki etkilemiyor ama oda kafasına benim şehir dışına gitmemi takmış durumda.
danışman konsunu düşünmüyor değilim aslında ama bana manevi olarak bişey katabilecek yetkinlikte birini bulmak istiyorum. yada filmlerdeki gibi olmasın bana öğüt vermesin istiyorum. işte hedef belirleme konusunda bocalamam ztn en büyük sorunda bu ney seçicem mutlu bir eş olmayı mı yada başarılı bir kadın olmayı mı yada ne biliyim hiç bir şey gelmiyor aklıma

Ben de daha 2 haftalık evliyim.Ve büyük çabalar sonucu severek isteyerek evlendik. Ve anlattığın bazı durumları şuan bende yaşıyorum. Bunca yıl anlaştığım ve sevdiğim insanın bazı hareketleri çok garibime gidiyo, sudan sebeplere tartışabiliyoruz şuan ama sanırım bunun sebebi alışma süreci. Hayatımızda yepyeni bambaşka bi döneme alışmaya çalışıyoruz şuan. Sizde yeni evliymişsiniz bence anlaşamamanızın şuanlık en temel sebebi bu. İş konusunda ben de üni mezunuyum ancak o kadar sıradan bi işim varki zamanında aldığım onca eğitime,kurslara,sertifikalara rağmen... Ama şükrediyorum, hiç değilse kendime de zaman ayırabildiğim, fiziksel anlamda beni çokta zorlamayan bi işim var. O içinde bulunduğun boşluk hissi de seni gerçekten çok yıpratır. Vaktin varsa eşinle herzamankinden çok daha farklı etkinliklere katılsanız? Ya da hobi olarak gördüğün, yapmaktan zevk aldığın kurslara gidip (mesela dans,resim,masaj vs.) enerjini biraz da o sayede kendin için olumluya çevirsen?

ya evlilik konusunda acaba hata mı yaptım die bile düşünüyorum bazen saçma ama ilk günden kavga edebilen bi çiftiz bi düğün günümüz kavga etmedik hayret ettim ztn :) kendime evliliğimize aşk olsun die bi kitap vardı onu aldım 8 ayda edindiğim tecrübeleri yada 6 yılda farkettiğim şeyleri yazmış. faydalı olur mu bilmiyorum ama :)

Bence hayatınızda eksik olan şey bir hobi..
bir hobi edinin sizi rahatatacak yaparken keyif verecek..
Yada yürüyüş yapın bakın nasıl iyi gelecek...
bu arada evlilikte bencillik olursa sorunlar asla bitmez. Orta yolu bulmaya çalısın..

aslında bisiklete binmeyi ve tenis oynamayı çok severim bide dikiş dikmeyi seviyorum. dikiş makinası alma hevesim var ama heves olarak kalırsa diye bir korkum var açıkçası. oğlak burcuyum eşimde aslan baya ilerledim aslında alttan almaya çalışma konusunda ama oda biyere kadar sonuçta kadın olan benim değil mi

Siz esinizi seviyor musunuz? Her insan farkli farklidir ama ben asik oldugum erkekle evlenebilseydim, dunyanin en mutlu kadini olurdum, hayatta hicbir sey umrumda olmazdi.

eşimi seviyorum. yani onunla kavga etmediğimiz zamanlarda çok mutluyum. sadece o olduğunda yada ne bileyim ona dokunsam bile huzurlu oluyorum onunla konuşmak iyi geliyo.parmağımdaki yüzüğe bakıp onu hissetmek bile güzel oluo. ama bu aşk mıdır sevgimidir alışkanlıkmıdır ayrımı yapmadım hiç.

Back
X