Kesinlikle katılıyorum dün akşam ağlıyordum moral bozukluğundan kendimi çok zorlayarak ta olsa spora gittimSpor salonuna yazıl, fiziğin nasıl, kilolumusun
İş veren için görüntü, süs önemli
Acaba ondan dolayı mı iş bulmamıyorsun
Fiziğim kötü değil kilolu değilim ama daha iyi olabilir tabi sporlaSpor salonuna yazıl, fiziğin nasıl, kilolumusun
İş veren için görüntü, süs önemli
Acaba ondan dolayı mı iş bulmamıyorsun
Çok doğru düşünüyorsunuz. Mutlu bir ilişkinizin olması için önce kendiniz mutlu olmalısınız. Kendinize öncelik vermelisiniz etrafın dediklerine kulaklarınızı tıkayın. Yaşınız daha genç. Bir kursa vb yazılın, hobi kursu da olabilir ama daha önemlisi kendinizi geliştirecek bir yabancı dil kursu mesela. Böylelikle evden çıkıp hayata karışma şansınız da olur ve tembellik de edemezsiniz.27 yaşındayım acaba depresyondamıyım bilmiyorum. İyi bi okuldan mezunum ama sektör batık iş bulamıyorum. Bi ara bi magazada çalıştım satış görevlisi olarak. Başka kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum yok. Maddi bi sıkıntımız yok çok şükür ama kendimi artık bomboş hissediyorum. Hiç enerjim yok. Dışarı çıkıp oturmak bile zevk vermiyor. Film izliyorum kitap okuyorum ama bi süre sonra sadece hayatı sadece izliyormuş yaşamıyormuş gibi hissediyorum. Bari günümü güzel geçireyim bir hobi bulayım diyorum. Ne yapacağımı bulamıyorum. Aklıma sürekli kötü kötü düşünceler geliyor. Hep böyle devam edecek yaşayamadığım hayata üzülecekmişim gibi. Kendimi dinlemekten bazen boğulacak gibi hissediyorum. Olumlu düşün şükret hayatın tadını çıkarmaya calıs diye kendimi ikna etmeye calısıyorum sonra yine aynıyım. Gece bazen bu dünyanın çok boş oldugunu eger aileme bişey olursa napcam diye bile düşünüyorum. Bi yandanda en güzel yaşlarım böyle geçiyor diye üzülüyorum. Bu yaşımda hala kendimi inanın liseli gibi hayata karısamamış ne yapacağını bilemeyen biri gibi hissediyorum. Sevgilim de yok ama bu sorun değil cunku önce kendim hayattan mennun olmayı istiyorum. Yani suan hayatıma biri girse bile mutlu olamam gibi hissediyorum cunku başta kendimle mutlu değilim ama bi yandan da insanların yaşın geçio psikolojisine sokmasndan gıcık oluyorum. Etkileniyorumda. Çok güçsüz hissediyorum kendimi. Enerjinizi emdiğim içim kusura bakmayın günümü en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim film izlemek ve kitap okumak dışında bu ruh halinden nasıl çıkabilirim teşekkürler şimdiden
Çok teşekkürler senin için sevindim evet farkındayım neye odaklanırsam o büyür. Ama bazen bir çemberin içinde sıkışmış hissediyorum. bu dolunayın etkilerini aynen yasadım sanırım. Boş durdukça takıntılarım artıyor. İş bulmayıorum madem kendimi geliştiriyim diyorum bişeylerle oyalanayım. Umarım çıkarım bu duygulardanfizikle iş bulmakta ne ya!
spor yap tabi ki çok rahatlatıcıdır. bir de yıldızların ters etkilediği bir ay yaşadık o sıkıntı bunalmışlık hissi coğu kimsede vardı. ay toparladı artık , yeni şeylere gebe.
Bende mezun olduğumda elimde bir şey yoktu. Her yere başvurdum, başvurduğum yerlere bizzat gittim. Kendi iş alanımı işşverene sattım.
mühendisim ama satış temsilciğine bile başvurdum, ya da az maaşa çok çalışmaya razı oldum önceleri.
cvlerine önyazı muhakak ekle, işkurdan, ve eleman onlineden daha rahat iş bulabilirsin kariyer netten daha gerçekçi geliyor.
sonra fransızlarla, japonlarla çalıştım, en sonunda en iyi şirketler beni arayıp iş teklif ettiler.
ben devleti tercih ettim.
o yüzden kendini kötü hissedersen ayağa kalk evi dolaş, olmadı dışarı çık gel , bir süre sadece iş hakkında düşünürsen zaten beyin otomatikmen çözüm üretiyor.
olay senin neye odaklandığın.
Yabancı Dil kursunu da düşündüm ama İngilizce için cok verimli değil diye duydum benim zaten belli bi seviye bi ingilizcem var üstüne kendi çabamla da geliştirebilecğimi düşünüyorum aslında ama biara ingilizce çalışıodum ama sonra ondan da motivasyonumu yitirdim. Ama daha sosyal farklı insanlar görebileceğim hem de beni oyalıcak bişey bulmalıyım teşekkürlerÇok doğru düşünüyorsunuz. Mutlu bir ilişkinizin olması için önce kendiniz mutlu olmalısınız. Kendinize öncelik vermelisiniz etrafın dediklerine kulaklarınızı tıkayın. Yaşınız daha genç. Bir kursa vb yazılın, hobi kursu da olabilir ama daha önemlisi kendinizi geliştirecek bir yabancı dil kursu mesela. Böylelikle evden çıkıp hayata karışma şansınız da olur ve tembellik de edemezsiniz.
Ben de 2 ay önce doktora gittim vitaminlerim için b12 düşük çıktı. D vitamini ve b12 kullanıyorum 2 aydırBenim b12 ve dvit düşünce bende böyle olmuştum.
Hepsini yükselttim gayet.
Hayata yeniden doğmuş gibi oldum. Hiç birinden eser kalmadı
Ben de 2 ay önce doktora gittim vitaminlerim için b12 düşük çıktı. D vitamini ve b12 kullanıyorum 2 aydır
Yarın tekrar tahlil yaptırıp iğne isti cem. Teşekkür ederimB12 düşükse eğe3 hap Alıyorsanız yükselmez.
Ben iğne oldum.
Önce 5 gün üst üste
Sonra 5 hafta haftada 1
Sonra 15 günde 1 şeklinde 5 tane daha vuruldu da anca 380lere geldi.
Hap var olanı korur yükseltmez.
İğnenin 3. Günü dünyayı görüşüm bile değişmişti.
Dvit olarakta ocean d3k2 kullanıyorum günde 6 damla.
Ne eklem ağrısı ne buhranlar kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?