27 yaşındayım acaba depresyondamıyım bilmiyorum. İyi bi okuldan mezunum ama sektör batık iş bulamıyorum. Bi ara bi magazada çalıştım satış görevlisi olarak. Başka kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum yok. Maddi bi sıkıntımız yok çok şükür ama kendimi artık bomboş hissediyorum. Hiç enerjim yok. Dışarı çıkıp oturmak bile zevk vermiyor. Film izliyorum kitap okuyorum ama bi süre sonra sadece hayatı sadece izliyormuş yaşamıyormuş gibi hissediyorum. Bari günümü güzel geçireyim bir hobi bulayım diyorum. Ne yapacağımı bulamıyorum. Aklıma sürekli kötü kötü düşünceler geliyor. Hep böyle devam edecek yaşayamadığım hayata üzülecekmişim gibi. Kendimi dinlemekten bazen boğulacak gibi hissediyorum. Olumlu düşün şükret hayatın tadını çıkarmaya calıs diye kendimi ikna etmeye calısıyorum sonra yine aynıyım. Gece bazen bu dünyanın çok boş oldugunu eger aileme bişey olursa napcam diye bile düşünüyorum. Bi yandanda en güzel yaşlarım böyle geçiyor diye üzülüyorum. Bu yaşımda hala kendimi inanın liseli gibi hayata karısamamış ne yapacağını bilemeyen biri gibi hissediyorum. Sevgilim de yok ama bu sorun değil cunku önce kendim hayattan mennun olmayı istiyorum. Yani suan hayatıma biri girse bile mutlu olamam gibi hissediyorum cunku başta kendimle mutlu değilim ama bi yandan da insanların yaşın geçio psikolojisine sokmasndan gıcık oluyorum. Etkileniyorumda. Çok güçsüz hissediyorum kendimi. Enerjinizi emdiğim içim kusura bakmayın günümü en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim film izlemek ve kitap okumak dışında bu ruh halinden nasıl çıkabilirim teşekkürler şimdiden