Bu botları nerede bulurum?

burası açık bir platform eğer bir konu açılıyorsa gelicek eleştirilere her zaman açık olunmalı olunmuyorsa konu açılmamalı herkes istediği fikri savunmakta gayet özgür sen beğenirsin alırsın ben beğenmem . kimsede çelişkili konuşmuyor düşündüğünü yazıyor . ve kkda kimseyle tartışmaya niyetim yok ki kimse için ceza almaya değmez yoksa söylenecek çok şey var

Neden başkalarının savunmasını yaptığını düşünüyordum da yazının sonunu okuyunca anladım hani ceza almaya değmez demişsin ya tartışma ve kavga arasındaki farkı bilen birisi bunu söylemezdi...Umarım Hakaret ve Eleştiri arasındaki farkı biliyorsundur yada Belliki iyi okumamışsın konuyu bir sürü kibar eleştiriye tek bir cevap bile yazmadım hatta tebrik ettim Risus'u bu konuda polemiğe girmeden önce iyice bir okusaydınız keşke Beğenime ayy iğrenç denilene kadar tek bir cevap yazmadım çünkü

Son düzenleme:
bu renk çift platformlu diechmanndan aldım.aynı modeli Türkiye'de bulman imkansız.ama gitti gidiyora bak yurt dışı butiklerinin satışları da var...

Hiç rastlamadım ben de bu botlara. Görsem bile aklımda kalmamıştır çünkü ben böyle bir şeyle yürüyemem. Hele ki kışın.

bayıldım vintage süper gittigidiyorda vardı die hatırlıyorum,

Ben Tam bir Vintage psikopatıyım diyebilirim baya baktım ben gitti gidiyora falan belki denk gelmedi yurtdışından sipariş ettim ben güvenilir bi yer kuzenim ayakkabı getirtmişti aynı yerden ama türkiyeye uçak yok gemiyle geliyomuş oda ayda bir falanmış.. en geç bir aya elimde olur.. Ama yinede türkiyede bulsam bi tane daha alırım başka rengini falan

Bulabilmiş olmana sevindim. Ama acele etmeseydin, şu alışveriş sitelerinin (trendyol, limango,...) birinde gezerken görmüştüm diye hatırlıyorum. Tabi bu sadece bi olasılık, tıpa tıp aynısı mıydı onu tam hatırlayamıyorum.
Hangi rengini aldın? O vişne çürüğü gibi olan renge bayıldım!!! Çok hoş bir renk ve modeli daha bi güzel göstermiş sanki, hıı?
Şimdiden güle güle giymeni diliyorum.

dipnot: Açtığın konularda, basit yorumlarla karşılaştığında fevri davranmamaya çalış. Sinirlerini yıpratmaya hiç mi hiç değmiyor, inan! Bu KK'nın genel halidir, sen takılmana bak. Kafalar güzel burda...

Yahu kız nereden bulabilirim demiş; yok itici, yok iğrenç, yok bilmem ne.... Kimseye bu ayakkabılar nasıl beğendiniz mi denmemiş ki...4 sayfadan soruya cevap veren bir elin parmakları kadar neredeyse...

aaa bu ayakkabının aynısından bugün ne giysem programında bi kız giymişti.. modeli biraz değişik olduğu için aklımda kalmış... o kız yurt dışından internet üzerinden sipariş verip almış..

Arkadaşlar facebook styleandshoe sayfasında 100 çift ayakkabı hediye ediyorlar, bir bakın derim, çok güzel ayakkabılar var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…