- Konu Sahibi womanofdarkdesirez
-
aslında bende bu botun az topuklusnu istiyorum bu hakaten çok aşırı ve gereksiz ayrıca çirkin duruyo
ama standart platform boytunda olsa tam hayallerimdeki bot..
Hepinizle ayrı ayrı uğraşmak istemedim zaten aynı şeyi söylüyosunuz .. Birincisi sen benim beğendiğim bir şeye "ayyyy iğrenç" diyosan aynı sen "insanın gözüne güzel gelene moda denir" diyemezsin. bu benim gözüme güzel göründü beğenmediysen o zaman konuma yorum yapmazsın olur biter kendine saklarsın bu benim gözüme güzel görünüyo fikrinizi sormadım nerde bulurum dedim..İkincisi türkiyede bu botlardan yok kızılay değilde kızılhaç demen gerekir aman ne espri haha .. Ayrıca 'herkesin aynı tornadan çıkmış gibi giyinmesine moda denmez' diyorsunuz ama ben size göre farklı bi bot giymek istediğimde cevabınız "ıyy bu ne ya" oluyor.. ÇELİŞKİ ÇELİŞKİ ÇELİŞKİ yani HAY AĞZIMA SAĞLIK
@atractive'den muhteşem bir assist..ve @derinss golü atıyor..ve @atractive @derinss @hilalcan birlikte gol sevinci yaşıyor HAY AĞZINIZA SAĞLIK
burası açık bir platform eğer bir konu açılıyorsa gelicek eleştirilere her zaman açık olunmalı olunmuyorsa konu açılmamalı herkes istediği fikri savunmakta gayet özgür sen beğenirsin alırsın ben beğenmem . kimsede çelişkili konuşmuyor düşündüğünü yazıyor . ve kkda kimseyle tartışmaya niyetim yok ki kimse için ceza almaya değmezyoksa söylenecek çok şey var
bayıldım vintage süpergittigidiyorda vardı die hatırlıyorum,
Yahu kız nereden bulabilirim demiş; yok itici, yok iğrenç, yok bilmem ne.... Kimseye bu ayakkabılar nasıl beğendiniz mi denmemiş ki...4 sayfadan soruya cevap veren bir elin parmakları kadar neredeyse...
eski kömürlü ütülere benziyor yaaaa..:93::93::93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?