• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu botları nerede bulurum?

womanofdarkdesirez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
175
0
46
Ankara
Bu platform botlara bittim bayıldım hatta öldüm diyebilirim kesinlikle almalıyım nerde bulurum türkiyede yok diye biliyorum marka Jeffrey Campbell .. parası neyse verip alacam yeterki bulim yardım lütfen !!! bu arada eklediğim resimlerin hepsi aynı model sadece renk farklı

ya ne deyim bulmasan da olur bence, ay canım yanlış anlamanı istemem ama,

sanki bacağında problem olanların ayakkabısına benziyor.

işte türkiyenin sadece giyim konusunda değil her konuda ortak sorunu bu.. her şeyi olduğu gibi modayıda on yıl geriden yarım yamalak takip etmeye alışığız ! ya ben bu ayakkabıyı yurtdışından sipariş etmek istedim inanılmaz bir talep var ellerinde yoktu.. lookbook'a falan göz atarsanız herkesin ayağında.. youtube da arayın ayakkabıyı sonunda alabildim diye görmemişlik yapıp videosunu bile çekmişler.. Sinem Kobal giyseydi şimdiden hepinizin ayağında olurdu zaten bir iki yıla hepinizde görürüm neyse ebay'den sipariş ettim elime ulaşınca türkiyede bunu giyen moda anlayışı ileri bi kaç insandan biri olmanın tadını çıkaracam tabi herkesin ayağında görene kadar

valla bayıldım ben çoook güzeller.ama gerçekten yüksek.mesela ben bukadar yüksek giyemezdim.aslında benzerini geçen markafonimi trendyolmu birinde görmüştüm.markanın adını hatırlamıyorum ama pahalı bi markaydı.neyse kısacası tarzına bayıldım

işte türkiyenin sadece giyim konusunda değil her konuda ortak sorunu bu.. her şeyi olduğu gibi modayıda on yıl geriden yarım yamalak takip etmeye alışığız ! ya ben bu ayakkabıyı yurtdışından sipariş etmek istedim inanılmaz bir talep var ellerinde yoktu.. lookbook'a falan göz atarsanız herkesin ayağında.. youtube da arayın ayakkabıyı sonunda alabildim diye görmemişlik yapıp videosunu bile çekmişler.. Sinem Kobal giyseydi şimdiden hepinizin ayağında olurdu zaten bir iki yıla hepinizde görürüm neyse ebay'den sipariş ettim elime ulaşınca türkiyede bunu giyen moda anlayışı ileri bi kaç insandan biri olmanın tadını çıkaracam tabi herkesin ayağında görene kadar

ne laka türkiyenin moda sorunuyla bunu beğenmek ve beğenmemk beğenmek zorunda değiliz ki moda deiğin insanın kendine yakışanı ve gözüne güzel geleni giymesi demektir kimse beğenmediği bir şeyi sırf moda diye giymek ve beğenmek zorunda değil malesef o zaman lady gaganın yaptığı şeyleride yapalım moda diye nasılsa çok ppopüler bi kadın yani hem ben hiç bir ünlünün üzerinde diye türkiyede dahi olsa o ürünü gidip almam yani sen beğeniyosan beğeniyosun bu şekilde insanlaarın zevklerini seçimlerini yargılayamazsın:20:

Ayy çok güldüm ya..
Demek moda anlayışı ileri birkaç kişiden biri olacaksın.
Hem de bu tasarım rezaleti botlarla
Hey Maşallah :52:
Hadi Bakalım ülkemizi sen temsil et ileri moda konusunda :60:

Son düzenleme:
aslında bende bu botun az topuklusnu istiyorum bu hakaten çok aşırı ve gereksiz ayrıca çirkin duruyo
ama standart platform boytunda olsa tam hayallerimdeki bot.. :10:

cnm moda insanın kendine yakışanı giymesidir . herşey herkese yakışmıyor ve yurtdışında herkes aynı fabrikadan çıkmış kızılay dağıtmış gibi aynı şeyleri giyiyor bence önemli olan herkes gibi değil herkesten farklı kendine en çok yakışan şeyi bulmaktır .

kimsenin moda anlayışı kimsedende ileri olamaz inşallah ayakkabıların gelir güle güle giyersin :kkk:

Hepinizle ayrı ayrı uğraşmak istemedim zaten aynı şeyi söylüyosunuz .. Birincisi sen benim beğendiğim bir şeye "ayyyy iğrenç" diyosan aynı sen "insanın gözüne güzel gelene moda denir" diyemezsin. bu benim gözüme güzel göründü beğenmediysen o zaman konuma yorum yapmazsın olur biter kendine saklarsın bu benim gözüme güzel görünüyo fikrinizi sormadım nerde bulurum dedim..İkincisi türkiyede bu botlardan yok kızılay değilde kızılhaç demen gerekir aman ne espri haha .. Ayrıca 'herkesin aynı tornadan çıkmış gibi giyinmesine moda denmez' diyorsunuz ama ben size göre farklı bi bot giymek istediğimde cevabınız "ıyy bu ne ya" oluyor.. ÇELİŞKİ ÇELİŞKİ ÇELİŞKİ yani HAY AĞZIMA SAĞLIK

@atractive'den muhteşem bir assist..ve @derinss golü atıyor..ve @atractive @derinss @hilalcan birlikte gol sevinci yaşıyor HAY AĞZINIZA SAĞLIK

Back
X