• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu botları nerede bulurum?

Maalesef henuz ozel mesaj yazma yetkim yokmus:( birkac tavsiye daha Turkiye'ye gonderi yapan alisveris siteleri hakkinda... Tecrube ettiklerimi yaziyorum:)

ASOS | Shop women's fashion & men's clothing | Free Delivery & Returns (bu benim favorim, clearence kismindan 10larca elbise alirdim:)
Untitled Document (Kore-Japon modasina ben bayiliyorum, bu siteden de bircok sey aldim,hatta kucuk bir problemi cikan bir urunun aynisindan bir daha gonderdiler:)
www.urbanoutfitters.com ( blogumda da yazmistim tarzi cok guzel bence:)
Bir de Shopbop.com Designer Women's Fashion Brands var ama Turkiye'ye bazen gonderi yapiyor bazen yapmiyor:)

Keyifli alisverisler:))

Çoookk güzel biraz abartı platformu daha kısa ve topuğu biraz daha ince olsa daha güzel olurmuş bence.. Ama yine de çok güzel bordo olan daha da güzel:1:

Gg de çakmaları var da :) sen nasıl yüreyeceksin bununla .

Alexander wang tasarımı bir bot al ,daha iyi .En azından daha çok rahat edersin .

Son düzenleme:
kızlar başka bir şey isteseymişim olacakmış nereden bulurum diyordum kii çakmalarını buldum bir alışveriş sitesinde ama ne yazık ki çiçek deseni baskılı ve topuğunun rengi bir değişik lita modeli yine
ama sadece 79 tl cik.
istanbul da şubeleri olan bir mağaza tek fiyatlı link vermek yasak sanırım o mağazaları bilen anlamıştır ama bilmeyenlere link yollayabilirimmm özel mesaj atarsanız :40:

evet son bir kac yildir cok moda ,platform botlar, her sezon kullaniyor gencler.. internetten siparis etmen gerekiyor canim, size'ini yarim beden buyuk siparis et ama burnu cok vuruyor bu ayakkabilarin..

bu botları ben de cok begenıyorum .gecen yıl cok severek kullandım .

dar jeanlarla salas bluzlarla cok hoş oluyo .simdi heryerde var zaten .

ben bitane de kendıme postal dıye adlandırdıgımız su botlardan almak

ıstıyorum .bunlarda cok guzel ya :69:

gecen h&m de bı degısını gormustum bunun ama nosunu malefef bulamadım :(

ayrıca kızlar bırbırınızı kırmaya gerek yok .herkesın zevkı tarzı farklıdır

ıncıltmeyn bırbırınızı boyle seyler yuzunden .

Eklentiler

• $postl.webp
    $postl.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 149
Back
X