• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu boy farkı bu kadar önemli mi ya..

Demek adamın takıntısı varmış , kendimden kısa istemiyormus. Kıza da yazık olmasın açıkça söyleyin, sonra kız yanlış anlamasin.

Çok büyük fark yok benim esımle aramda da 29 cm var. Topuklu bile giymem. Bence güzel duruyor.
Illa içime sinmez diyorsa hiç buluşma filan ayarlamasın. Mesajlarda iyi olup, bulustuktan sonra elektirik alamadim muhabbeti yaparsa kız fiziksel olarak beğenilmediğini düşünür zaten. Buluşma ayarlamasınlar hiç daha cok üzülür bence.
Daha mı çok üzülür dersiniz o zaman en iyisi buluşmadan bir şekilde söylemesi gibi.

Uzun boylu erkekler minyon kizlardan hoslanir derler.. mesela ben 1.60 sevgilim 1.82 .. bende tam tersi eskiden sevgilimin boyunu sorun ederdim ama boy bahane sevmek sahane.. kiza acikca soyleyin kirmadan..

Bence kizla görüsürse zaten sempati duyması büyük ihtimal zaten boşverin kızı uzun boylu olunca kendini bir halt sanan bağnazdan uzak tutun
Ya aşırı uzun değil zaten ama neden böyle oldu hiç anlamadım kendi de iş ciddileşince takıntı yapacağını düşünüp başlamadan bitirmeyi tercih ettim sanırım.

Evet bayağı bir fark varmış.nekadar önemli değil desek de aslinda önemli olduğunu geyet de biliyoruz.hani 10/15 cm olsa neyse
Ama kıza da açık açık söyleyemezsin erkek arkadaşın mesafeli olsun kendiliğinden kapanır belki konu

Uzun boylu erkekler minyon kizlardan hoslanir derler.. mesela ben 1.60 sevgilim 1.82 .. bende tam tersi eskiden sevgilimin boyunu sorun ederdim ama boy bahane sevmek sahane.. kiza acikca soyleyin kirmadan..
Ahh kırmadan söylemek tek arzumuz zaten keşke

Bastan sorup hic iletisime gecmeseymis keske.
Boyu sorun etmesini anlayabiliyorum, bir insanin kisa, uzun, zayif, kilolu, esmer, sarisin vs bazi fiziksel ozellikleri cekici/itici bulmasi gayet dogal degil mi sizce de? Ben de kisa boylu bir erkekle tanismak istemezdim mesela, ya da bir erkek benimle yeterince uzun olmadigim icin gorusmek istemezse kizmazdim.

1.85 uzun mu allah aşkına erkek için. normal. yeğenim daha lise ikide 1.80e yakın. maşallah diyeyim..

1.82 kadın var ayağı 42 numara.
hala uzunluğu enteresan sanan erkek kaldı mı? boy takıntısı varmış sanki dalyan gibi.
2 metre 2 cm adam var ne sanıyo kendini yahu. ayrıca üniden arkadaşlarım vardı boy farkı daha fena, 1.98 e 1.60, ki hala unutamadılar birbirlerini, 1.85e 1.55 de olur. kız topuklu giyse zaten 1.65 en az. yanına kimseyi yakıştıramayan oğlumuz çok iyi olsa zaten tanıştırılmaya kalmazdı peşinden koşanı çok olurdu. kızı üzme. bırak kendisi söylesin ve bence bi daha vesile olma arkadaşım. yıl 2017 tanıştırma mı kaldı beğenen kendi tanışsın. kızdım çocuğa çok. önce sorun olmaz de sonra sorun ediyorum de. resmen oyuncak etmiş
Çok uzun değil zaten fakat Türkiye şartlarında normalin üzerinde boyu. Biraz tanımadan aşırı tepki vermişsiniz arkadaşım düşünceli biridir sadece takıntı yapacağını düşündüğü için kızı da ümitlendirmek istemiyor. Ayrıca tanıştırma mı kaldı derken görücü usulü evlenmek için birini aramıyorlar sadece beğendiğini söyleyince bende sordum ve numarasını verdim hepsi bu.Teşekkürler yorumunuz için ben de sonradan sorun etmesine kızdım tabi biraz.

Sizce buluşup etkilenemedim sevgili anlamında demesi daha mantıklı değil mi en azından kız da eyvallah der. Yani en azından ben öyle derdim.

Bence de. Bir daha görüşecek değil ya kırmamak için yalan söyleyiversin nolmus. Daha az kırılır. Boydan dolayi demesinden daha iyidir. Illaki dürüst olmasi gereken bir konu degil ki.

Hem bakarsin bulusunca etkilenir belki. Gormeden de olmaz ki.

Kirilmasina gerek yok. Gonul isleri hatirla ricayla olmaz. Ask zaten iki sahis birbirini oldugu gibi kabul ettiginde ortaya cikmiyor mu. Bana kalirsa isin bahanesi bu boy olayi ama cocugun kriteri bu ise yalniz birakilmali.

Kendisi de abartılı uzun degil yani.. benim de eşimle aramda da o kadar falan fark var. Hic de garip durmuyor bence.

Bastan sorup hic iletisime gecmeseymis keske.
Boyu sorun etmesini anlayabiliyorum, bir insanin kisa, uzun, zayif, kilolu, esmer, sarisin vs bazi fiziksel ozellikleri cekici/itici bulmasi gayet dogal degil mi sizce de? Ben de kisa boylu bir erkekle tanismak istemezdim mesela, ya da bir erkek benimle yeterince uzun olmadigim icin gorusmek istemezse kizmazdim.
Açıkcası bende sizin gibi düşünüyorum. Yani ben de benden kısa ya da ben 170 im bana çok yakın biri olsun istemezdim bu kriter tercih meselesi. Fakat asıl sorun arkadaşımın başta çok uzun olmadığını söylediğim halde sorun etmeyip iş ciddileşince boya takılacağını düşünmesi. Yani kızla arkadaşlık boyutunu aşmadan önüne geçmek istiyor bu durumda. Bence acele ediyor ama kızın buluştuktan sonra daha çok ümitlenmesini de istemiyor.

Evet bayağı bir fark varmış.nekadar önemli değil desek de aslinda önemli olduğunu geyet de biliyoruz.hani 10/15 cm olsa neyse
Ama kıza da açık açık söyleyemezsin erkek arkadaşın mesafeli olsun kendiliğinden kapanır belki konu
Dimi mesafeli olsa dediğin gibi olabilir. Benim içinde önemsiz diyemem boy uyumu. Ama tabi herkesin fikri farklıdır.

Açıkcası bende sizin gibi düşünüyorum. Yani ben de benden kısa ya da ben 170 im bana çok yakın biri olsun istemezdim bu kriter tercih meselesi. Fakat asıl sorun arkadaşımın başta çok uzun olmadığını söylediğim halde sorun etmeyip iş ciddileşince boya takılacağını düşünmesi. Yani kızla arkadaşlık boyutunu aşmadan önüne geçmek istiyor bu durumda. Bence acele ediyor ama kızın buluştuktan sonra daha çok ümitlenmesini de istemiyor.

Iste orda cok buyuk yanlis yapmış, bastan sormak, kriterler uymuyorsa hic baslamamak lazim ama artik olan olmus, bence direk kanka ayagina yatsin, baslamadan bitirsin, bulusmasin, bulusurlarsa kiz umitlenecek.

Bence buluşsun sonra söylesin. Çünkü buluşmadan ne diyebilir ki? Hiç değilse buluşup olmadı diyebilir.

Iste orda cok buyuk yanlis yapmış, bastan sormak, kriterler uymuyorsa hic baslamamak lazim ama artik olan olmus, bence direk kanka ayagina yatsin, baslamadan bitirsin, bulusmasin, bulusurlarsa kiz umitlenecek.
Sanırım en iyisi bu olacak dediğin gibi ümitlendirmek daha kötü. Arkadaça konuşmaya devam etsin bence de zamanla mesafe artar heralde.

Bence erkek kisisi kiza mesaj atsin

× kusura bakma ama benim boy takintim var daha fazla birbirimize alismadan bu ise noktayi koyalim lutfen bana kizma gonul islerinde icime sinen bir kişiyle ask yasamak isterim... Vs vs

Back
X