• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böyle..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler, bilmezler ki giden sevgililer dönmeyecekler..

Çok sevsende olmucağını görsende olmaması gözünün içine soka sokan en hayırlı olan gibi dursada insan genede vazgeçmez. Olmaz işte olmaz olmadır. Geçsin artık üzgünlük..

sevgili konu sahibi bizler müneccim değiliz o yüzden 5n 1k?

:)) aman boşver işte. Yazdım öyle.. takıntılı herşeyi sorun eden bir tipti yok eski sevgilin olmuş yok nişanda fotoğraf çekimişim giydiğim pantolondan bileğim gözükmüş. Yok işte kız arkadaşımın evinde kalmışım. Arkadaşlarımla bile görşmemi istemeyen bir hastaya aşığım maalsef :)

Ve maalesef ki binlerce daha sacma nedenler öne sürüp seviyorum ama bunlar beni rahatsız ediyor diye çekip giden bir tip. O nişan dediğimde kendi kardeşinin nişanı.

:)) aman boşver işte. Yazdım öyle.. takıntılı herşeyi sorun eden bir tipti yok eski sevgilin olmuş yok nişanda fotoğraf çekimişim giydiğim pantolondan bileğim gözükmüş. Yok işte kız arkadaşımın evinde kalmışım. Arkadaşlarımla bile görşmemi istemeyen bir hastaya aşığım maalsef :)

O sizin olmayacağınızı gördü de siz bir türlü göremediniz. Adam ilişkiyi bitirerek size inanılmaz bir iyilik etti ama kabul edemiyorsunuz. Bir gün ruh hastası olmayan bir adamla seviyeli sevgi dolu bir ilişki nasıl yaşanır gördüğünüzde, bugünlerinize bakıp ben ne kadar gereksiz kendimi hırpalamışım diyeceksiniz.

Ve maalesef ki binlerce daha sacma nedenler öne sürüp seviyorum ama bunlar beni rahatsız ediyor diye çekip giden bir tip. O nişan dediğimde kendi kardeşinin nişanı.
böyle biri için mi üzülüyorsun sal ipini gitsin değmez :21:

yazık valla.

Back
X