Canım biraz geç gördüm kusura bakma :)
Bir tanesi kırık hali. O bariz belli zaten :) Diğerleri de 1 aylık hali canım. Şişim hala çok fazla ama yinede çok memnunum :)
olup olamama kararı tabiki senin ama ilk fotoda ifaden falan değişmiş daha hoş olmuş. bana da sana söylediklerine benzer şeyler söyledi ve öle bir hale geldim ki estetikden soğumuştum...
Sende ilker kocaga mi oldun canim ?olup olamama kararı tabiki senin ama ilk fotoda ifaden falan değişmiş daha hoş olmuş. bana da sana söylediklerine benzer şeyler söyledi ve öle bir hale geldim ki estetikden soğumuştum...
dün onunla görüşmedeydim ona olmaya karar verdim :)Alpaslan yıldırıma uğra cnm o doktor ne burunları ne hale getiriyo
Tasarım yaptı mi paylaş bakalım :)dün onunla görüşmedeydim ona olmaya karar verdim :)
yok hayır yapmadı kendisi pek yapmıyormuş eğer çok istiyorsan yapıyım dedi bende istemedim.Tasarım yaptı mi paylaş bakalım :)
Sen murat erdogana da olmuşsun muayene sanırım ben de onu dusunuyodum ona nie olmuyosun kapalı ve doğal yapiyo sen hangi ildesinyok hayır yapmadı kendisi pek yapmıyormuş eğer çok istiyorsan yapıyım dedi bende istemedim.
Herkez bariz bisey yok diyor zaten de ben taktim iste :*ilk foto gayet iyi bence ama burnunuzda bariz bir şey göremedim ben
Alparslan bey kbb cimi nerede ?Alpaslan yıldırıma uğra cnm o doktor ne burunları ne hale getiriyo
Canim benim kalin deriliymis senin pek ouyke durmuyo normalde sorun yokta guldugumde direkt dusuyorBenim burun da böyle cok sorunlu deil de büyük Gülünce yayiliyo
siz hangi ildesiniz?Sen murat erdogana da olmuşsun muayene sanırım ben de onu dusunuyodum ona nie olmuyosun kapalı ve doğal yapiyo sen hangi ildesin
Alpaslandan da memnun olmayan var benim arkadaşın delikleri farklı onları yapcak tekrar doğru doktor ve şans lazım bize bolca eskisehirdeyim ben sen ole diyince ben de vazgectimben istanbulda yaşıyorum murat erdoğanı düşünmüştüm ama burun ucunu iyi yapamadığını düşüyüyorum ona olan sorunlu bir buruna ulaştım memnun kalmadığını söledi riske almak istemedim burnum büyük onun yapacağı doğallığı istemedim.
telefonla görüşmüştüm onunla hemen gel yapalım dedi daha görmeden tek foto ile ve kalın ciltliyim
burun delikleri eşit olması çok zor diye biliyorum fazlasıyla uğraş istiyor.Alpaslandan da memnun olmayan var benim arkadaşın delikleri farklı onları yapcak tekrar doğru doktor ve şans lazım bize bolca eskisehirdeyim ben sen ole diyince ben de vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?