bu burun ameliyat olmaya deger mi ?

Iyice icinden cikilmaz bir paradoks oldu wallahi
kalin deriliyim diye ameliyatmi olamiycam :))
alparslan beye de bir bakiyim ozaman

Bence hiç ihtiyacınız yok. Ülkedeki burunların %90'ı sizin burnunuzdan daha iyi değil.

Ameliyatın bence bir sıkıntısı yok. Benim hiç ağrım olmamıştı. sadece iki gece ağzın açık uyuman gerekiyor eğer tamponlar hava geçirmiyorsa. morluklar da bikaç güne geçiyor. Ama doktorunla iyi konuş. Sen ameliyattayken konuşmadığınız şeyleri yapmaya kalkmasın bana yaptığı gibi. Sonra üzülebilirsin. Bence en minimal değişiklik, en başarılı ameliyattır. Senin burnun için sadece kemerin hafif törpülenmesi yeterli bence. minicik kalkık burunlar hem çok belli oluyor ameliyatlı olduğu hem de senin yüzüne gitmez. Benim fikrim böyle :) iyi şanslar

hangisi düzeltilmiş resim anlayamadım hiç bir fark yokki ne için ameliyat olacaksın.benim burnumda ameliayt olduğumu bilmeyen farketmedi bile ki çok fark varken, sizde ben hiç anlayamadım farkı

Merhaba kizlar ben bugun dr. Ilker kocak a ikinci muaynemi oldum
bilgisayar uzerinden fotograflarim uzerinde konustuk.
kendisi burunucu derimin oldukca kalin oldugunu aslinda guzel bir burnum oldugunu samimi olmak ferekirse cok buyuk degisimler beklemeyin dedi...

Derisi kalim olanlar varsa yorumlarini alabilir miyim ?

Ortadaki kemerin en bariz olarak gidecek ve burun ucun 1/5 oraninda kuculebilir onun disinda burun kanatlarina birsey yapamam etli dedi.
ayni sekilde burnunuzu cok kisaltamam yuzunuz uzun dedi

Yandan cekilmis burnum ve doktorun olabilecegini soyledigi burnun fotolarini koydum.

Sizce estetik olmama degermi ?
Yandan boyle durduguna bakmayin onden koca bi burun :KK43:

Oldum olasi burnuma takmistim oyle de bir sıkınti var...

Tesekkurler
Simdi iki fotoda durustan cekim acisindan farkliliklar var, ilk fotoda verdigin pozda cok daha iyi.
Ama ikisine baktigin zaman ilk fotoda cok daha guzel yumusak bir yuzun var burun arasinda cok az bir farklilik var ama ikinci fotoda daha sert duruyorsun, tabiy bu fotoraftan kaynakli olabilir.
Onden durusunuda atarsan bence daha saglikli bilgi alirsin, anladigim senin sıkıntin onden bence ondende, burnunu paylasmalisin.

olup olamama kararı tabiki senin ama ilk fotoda ifaden falan değişmiş daha hoş olmuş. bana da sana söylediklerine benzer şeyler söyledi ve öle bir hale geldim ki estetikden soğumuştum...
ben ameliyat oldum fakat başka bir doktora :) sonuç mükemmel !

Aslinda cok radikal bir degisim olmayacak ama taktimya iste :KK43:
Benim de sizinkine benzer bir burnum ve takıntım var ilker beyi düşünüyorum ve çok korkuyorum ameliyatın sonucundan. Doktorla alakalı değil hem takıntı hem korkum var ya pişman olurda eski burnumu ararsam diye

Benim de sizinkine benzer bir burnum ve takıntım var ilker beyi düşünüyorum ve çok korkuyorum ameliyatın sonucundan. Doktorla alakalı değil hem takıntı hem korkum var ya pişman olurda eski burnumu ararsam diye
Eğer ameliyat olursanız lütfen beni de haberdar edin

Maalesef kalin deride pek beklentiye girmemek lazim. Meshur doktorlar zaten bu ise pek girmez. Benim burnum kalin derili degil ultra kalin derili hemde 3 kez oluyorum. Cok arastirdim. Alpaslan Yildirim bu arada bence ameliyat hic olma dedi. Sadece Alpaslan Yildirim degil baska da bir suru doktorlardan bunu duydum. Burnum felaket kotu. Yuzumu cok bozuyor. Bir doktor dedi ki boyle burnum olsaydi hic dusunmeden ameliyat olurdum. Kalin deride ozellikle uc cok etli duruyor . Bazi doktorlar kanatlardan yumusak doku ve yag alinarak inceleyebilir diyorlar. Bazilari ise boyle birsey olamaz kanatlardan birsey alinamaz diyorlar. Kafam iyice karisti. :KK43:

Back
X