Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda cok radikal bir degisim olmayacak ama taktimya isteBence hiç ihtiyacınız yok. Ülkedeki burunların %90'ı sizin burnunuzdan daha iyi değil.
Simdi iki fotoda durustan cekim acisindan farkliliklar var, ilk fotoda verdigin pozda cok daha iyi.Merhaba kizlar ben bugun dr. Ilker kocak a ikinci muaynemi oldum
bilgisayar uzerinden fotograflarim uzerinde konustuk.
kendisi burunucu derimin oldukca kalin oldugunu aslinda guzel bir burnum oldugunu samimi olmak ferekirse cok buyuk degisimler beklemeyin dedi...
Derisi kalim olanlar varsa yorumlarini alabilir miyim ?
Ortadaki kemerin en bariz olarak gidecek ve burun ucun 1/5 oraninda kuculebilir onun disinda burun kanatlarina birsey yapamam etli dedi.
ayni sekilde burnunuzu cok kisaltamam yuzunuz uzun dedi
Yandan cekilmis burnum ve doktorun olabilecegini soyledigi burnun fotolarini koydum.
Sizce estetik olmama degermi ?
Yandan boyle durduguna bakmayin onden koca bi burun
Oldum olasi burnuma takmistim oyle de bir sıkınti var...
Tesekkurler
ben ameliyat oldum fakat başka bir doktora :) sonuç mükemmel !olup olamama kararı tabiki senin ama ilk fotoda ifaden falan değişmiş daha hoş olmuş. bana da sana söylediklerine benzer şeyler söyledi ve öle bir hale geldim ki estetikden soğumuştum...
Benim de sizinkine benzer bir burnum ve takıntım var ilker beyi düşünüyorum ve çok korkuyorum ameliyatın sonucundan. Doktorla alakalı değil hem takıntı hem korkum var ya pişman olurda eski burnumu ararsam diyeAslinda cok radikal bir degisim olmayacak ama taktimya iste![]()
Eğer ameliyat olursanız lütfen beni de haberdar edinBenim de sizinkine benzer bir burnum ve takıntım var ilker beyi düşünüyorum ve çok korkuyorum ameliyatın sonucundan. Doktorla alakalı değil hem takıntı hem korkum var ya pişman olurda eski burnumu ararsam diye