bu burun artık eskisi gibi incelirmi??

merhaba arkadaslar 13 ay olcak burun estetigi olalalı yanliz önden hala kalın bu burun daha düzelirmi?? Tikaniklik gecermi önce hic saglik sorunlarimda yoktu .. dünyanin parasini verdigim halde 1 yilimi yedi bitirdi üstelik göz kemigim ortada?? Eski burnumu cok özlüyom önden böyle genis degildi sizce napim?? 13 ay oldu önden incecik burnumu nasil bu hale geldi ?? Ve incelirmi kibarlasırmı 2. Ameliyata?? Ucuda düsük !

resim ameliyat sonrasi 12. Ay sonra cekildi
İncelmiyor maalesef benim de 15 ay oldu incelmiyor

bu burunda neyi düzeltmis hala anlamadim ucu desen kaba düsük sirti desen genis ne yapmissa artik göz kemigini ortaya cikarti nefesime dokundu keske diyorum burdaki olumsuz yorumlari ciddiye almadim bari yabancilari ciddiye alsaydim öyle kendimden nefret ediyomki ! Allah okadar uyarilar cikarmisti engeler cikarmisti bende bile bile o atese attim kendimi !!
Nasıl oluyor göz kemiği? Burnunuz kötü mü? Çok geçmiş olsun

O adam millonlar istiyo hayatda onda olmam benim doktora 15000 tl fazla verdigim halde gözümü karaYs cikarti kaldiki baris cakir
Sizin yazi tarziniz bana Ceren1988 nickli uyeyi hatirlatiyor. Yurtdisindandi o arkadasta. O da yazardi goz kemigim ortaya cikti diye ne zamandir ortada yok :))

Back
X