Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten 6 aydan önce ameliyt etmiyorlar sanirim bu sürec icerisinde doktorunda anlayacaktir hatasini eminim ama sen yinede simdiden söyle eger burnum böyle kalirsa düzeltme yapmaniz gerekiyor diye ama usulünce sölyemekte yarar var tabiki zaten simdi sen ne desen burun 6 ayda anca oturacak diye seni oyalayacak

sen yarın ona deki ısırırmısın artık naparsan yap bu burnu düzelt.

canım sana özelden msj yazamıyorum hakkım yokmuş.gıcık oldum adama bide caddede muayenehanesi.demek nerde olduğu önemli diilmiş.

ewett aynen öyle diyecek, şiş diyecek ödem diyecek, diyecekte diyecek. işte sorun hem benim hem de onun kendini buna hazırlaması. yani sonuçta ha deyince ben ameliyat olamam o da yapamaz. ben agresifleşirim böyle konularda o da çok sakin değil o yüzden size danışıyorum işte usül söyleyn bana diyee :44:

canım sana özelden msj yazamıyorum hakkım yokmuş.gıcık oldum adama bide caddede muayenehanesi.demek nerde olduğu önemli diilmiş.

ewet canım aynen öylee bir de görsen dolup taşıyor, her gidişimde randevumdan EN AZ 1, 1.5 saat sonra giriyorum görüşmeye. ama gel gör ki nafile

canim sen simdiden bu kemerden rahatsizlik duydugunu dile getir ama agresif olmadan usulünce yani en basindan beri bilsin eger düzelmesse 6 ay sonra tekrar kücük bir düzeltme yapip yapmayacagini sor iste sen doktorla konusurken heralde kendiliginde gelisir bazi seyler ama bunlari kesinlikle dile getir susma daha sonra birden konusursan kabul etmez

gercekten iyi bir doktorsa reddemez bence...
yani asikar ortada senin burnunda tek sorun kemermis oda hala duruyor...
durumu kabul edip size secenek sunmasi gerekende hatta o...
sen mutlaka konus doktorunla...

ewett küçük bir düzeltme yapar mısınız diye yaklaşmak mantıklı sağol biriciğimm..
kaç defadır gidiyorum, tek bir hastasının ufak bi sorunu wardı. onu da sürekli çağırarak hallediyor zaten ama beni sanki geçiştirir gibi geldi. yani burnumu bantladı bunlar şiş geçecek dedi. ama benim o kemerli burnum bile bantlanınca minnacık oluyodu zaten hani revizyonu biliyor we kaçacak gibi geldi bana..

sen panik yaptin heralde canim o yüzden öyle geliyodur sana, ama zaten her halükarda 6 aydan önce ameliyat olamassin o yüzden bu sürec icinde cok sabirli oman lazim

sen panik yaptin heralde canim o yüzden öyle geliyodur sana, ama zaten her halükarda 6 aydan önce ameliyat olamassin o yüzden bu sürec icinde cok sabirli oman lazim

yok canım yaa, yani atelim ilk çıktıgından beri war o çıkıntı. o zaman söylediği şey o, yani 7 günlükken. şimdi ise o yaygın şişlerim geçti, önden bakılınca biraz şişim war. ama problem diğer şişler inince belirginleşti. yani bandajlıyken, şişken o kadar mutluydum ki. sırtı düz ucu kalkık bi burnum oldu diyordum. kendi kendime bi sürü resim çekiniyordum o haliyle, nerdeyse dışarıdan eve girmiyodum. ama şapka düştü kel göründü. bandajlar indi, şişler hafifledi kemer göründü :S inş benim paniğimdir, öyle olmasını ve düzelmesini o kadar çok istiyorum kii..

Son düzenleme:

insallah istedigin gibi hersey yolunda gider canim panik derken doktor düzeltme yapmiyacak diye paniklemis oldugunu kasdettim ama düzelmeyecek bisey degil sonucta doktorda bana göre bunu kesinlikle düzeltmek zorunda arkadasin dedigi gibi sana söyletmeden kendi söylemesi lazim düzeltme isini eger iyi bir doktorsa

pardon canım yaa benim şu halimi bi görsen zaten herşeyi yanlış anlamaya müsaitimi şu an
bence de düzeltmeli ama dediğin gibi ben onun 'iyi bir doktor' olduguna artık inanamıyorum pek. yani adına bi zeval gelmesin diye burnumu hiç ellememiş sanki kemeri alıp azıcık kavis wereydi ne olurdu.. revizyon yapacagı belirsiz henüz, yaptıgı taktide daha da bozma riski war ya da yine hiç ellememe riski. bilmiyorum kafam çok karışık

hayırr, bi takım sebeplerden dolayı vazgeçtim başka birine oldum. ama hiç memnun değilim şu an pişmanlık yaşıyorum resmen

o hastanede o doktora amelıyat olduguna daır bı belge fatura bısı varmı canım?

o hastanede o doktora amelıyat olduguna daır bı belge fatura bısı varmı canım?

hayırr ben babamın emekli sandıgından faydalanıyorum şu an. kbb doktorum orada öğretim üyesi. elimizde sadece ameliyata ögretim üyesi girdigi için 15 TL fark ödediğimiz bir makbuz wr..
bilgin war mı bu konularda canım? ispatlayamaz mıyız dosyamdan falan?

Canım ameliyat olalı daha çok az bir zaman olmuş. Bence biraz daha bekle çünkü bu burnunun son hali değil. Belki O kısımla fazla oynandığı için oranın ödemi daha fazla olabilir ve geçici bir durum olabilir. Bence en az 3 ay zaman ver kendine. 3 ay sonra zaten az çok belli olmaya başlar şekli. Bir de doktoruna danış bakalım o ne diyecek.

canım öncelikle gecmiş olsun.sana arkadaşlık isteği gönderdim resimlerini bende görmek isterim..

yüzünüz çok hoş görünüyor tasarımdan ama daha kısa , kavisli ve ucu kalkık bir burun size süper olurmuş tabi şuan ki halinizi göremediğim için bir yorum yapamicam ama sabırlı olun ödemdende olabilir bazen eklenen kıkırdaklardan da kaynaklanıyormuş zaten bir sorun varsa 6 ayın sonunda bu kendini belli eder daha çok yeni ödemler tamamen insin o zaman konuş yine doktorunla masajını hergün ihmal etme çok faydası varmış,yeni halini merak ettim

Son düzenleme:
slm resimlerinizi görmek istiyorum aceba arkadaşlık göndersem kabul edermisiniz çünkü bende burun estetiği yaptırmak istiyorum bıraz araştırma yapıyorum yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…