haklısınn.. zaten en son gidişimde bakışımdan anladı memnun olmadıgımı, hoş bu burunla kim mutlu olur estetikliyim diye.. kendisi şiş oldugunu söyledi falan. en son çıkarken 'geçer di mi' diye sordum ' geçmezse ısırır alırım' dedi güldü falan. yarın gidicem işte ama ne bileyim bekle bekle diye geçiştirmesinden korkuyorum
yani doktoruma revizyon isteğimden bahsedeyim dimi?? yarın görüşmem war hadi bişiler diyin bu arkadaşınıza, çok üzgün bu kızz
zaten 6 aydan önce ameliyt etmiyorlar sanirim bu sürec icerisinde doktorunda anlayacaktir hatasini eminim ama sen yinede simdiden söyle eger burnum böyle kalirsa düzeltme yapmaniz gerekiyor diye ama usulünce sölyemekte yarar var tabiki zaten simdi sen ne desen burun 6 ayda anca oturacak diye seni oyalayacak
istedigin anlastiginiz gibi degil resmine bakilirsa burnun o yüzden konus tabikii
canım sana özelden msj yazamıyorum hakkım yokmuş.gıcık oldum adama bide caddede muayenehanesi.demek nerde olduğu önemli diilmiş.
ewett küçük bir düzeltme yapar mısınız diye yaklaşmak mantıklı sağol biriciğimm..
kaç defadır gidiyorum, tek bir hastasının ufak bi sorunu wardı. onu da sürekli çağırarak hallediyor zaten ama beni sanki geçiştirir gibi geldi. yani burnumu bantladı bunlar şiş geçecek dedi. ama benim o kemerli burnum bile bantlanınca minnacık oluyodu zatenhani revizyonu biliyor we kaçacak gibi geldi bana..
sen panik yaptin heralde canim o yüzden öyle geliyodur sana, ama zaten her halükarda 6 aydan önce ameliyat olamassin o yüzden bu sürec icinde cok sabirli oman lazim
yok canım yaa, yani atelim ilk çıktıgından beri war o çıkıntı. o zaman söylediği şey o yani 7 günlükken. şimdi ise o yaygın şişlerim geçti, önden bakılınca biraz şişim war. ama problem diğer şişler inince belirginleşti. yani bandajlıyken, şişken o kadar mutluydum ki. sırtı düz ucu kalkık bi burnum oldu diyordum. kendi kendime bi sürü resim çekiniyordum o haliyle nerdeyse dışarıdan eve girmiyodum. ama şapka düştü kel göründü. bandajlar indi, şişler hafifledi kemer göründü :S inş benim paniğimdir, öyle olmasını ve düzelmesini o kadar çok istiyorum kii..
insallah istedigin gibi hersey yolunda gider canim panik derken doktor düzeltme yapmiyacak diye paniklemis oldugunu kasdettim ama düzelmeyecek bisey degil sonucta doktorda bana göre bunu kesinlikle düzeltmek zorunda arkadasin dedigi gibi sana söyletmeden kendi söylemesi lazim düzeltme isini eger iyi bir doktorsa
hayırr, bi takım sebeplerden dolayı vazgeçtim başka birine oldum. ama hiç memnun değilim şu an pişmanlık yaşıyorum resmen
o hastanede o doktora amelıyat olduguna daır bı belge fatura bısı varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?